- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.201
Hadi bakalım :))gorecem seni
Evet canım bende adet başladığından diğer adet olana kadar birgün boş birgün dolu şeklinde daha sağlıklı bence aslında hiç ovülasyonu bile takip edip stres yapmaya gerek yokDeğişmiştir bu ay belki. Adetten sonra başlamayı daha uygun görüyorum ben canım. Her gün yaparak
Valla bilmiyordum. Sayende öğrendim bana hamiş olunca da rahat yok yani
Yok maalesef
Bazı erkek bebeğe bişi olucak korkusuna kapılıp uzak duruyor , öyle duygular yaşarsa eşin bilemem de
Bazen olmayabiliyor ama. Tüh ya kaçırdıysak oluyor o zaman da :)Evet canım bende adet başladığından diğer adet olana kadar birgün boş birgün dolu şeklinde daha sağlıklı bence aslında hiç ovülasyonu bile takip edip stres yapmaya gerek yok
Ya 1. Hamileliğimde sordum diye hatırlıyorumSerbest demek ki :) sormadınız mı?
Evet ya o sorunda varrr :)))Bazen olmayabiliyor ama. Tüh ya kaçırdıysak oluyor o zaman da :)
Ahhhahahaha kız güldürdünnnnValla öyle bi şey de duymadım. Herkes takip etmiyor mesela o günleri. Sevişen sevişiyor. Sonra bi bakıyorlar hamileler. Yani sorun olmuyordur bence. Ki ben yaparım yani :))
Sal gitsin :))Ya 1. Hamileliğimde sordum diye hatırlıyorum
Yo sorun olmaz demişti
Çömdüm daha acayip utanıyordum
Onun doğumunun 1 gün öncesine kadar olunca
Baktım sıkıntı yok ,2. De hiç sormadım bile
Maalesef :)Evet ya o sorunda varrr :)))
yeminle az once iki fistik gordum kendime gelemedim:) massalh massalh analar ne guzeller doguruyo
Birbirimize gönderiyoruz kız :) mesajlaKızlar nerden bakıyorsunuz yaa bu fotolaraa ben hep kaçırıyprum
Toplu mesajlaşma yapamıyormuyuz kii :)Bana gönderene ben de göndericem :)) hadi bakalım
Yok maalesef :)Toplu mesajlaşma yapamıyormuyuz kii :)
Deşifree oldummmm arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun illk gotomu gönderdim :))))Yok maalesef :)
banada gönder kızDeşifree oldummmm arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun illk gotomu gönderdim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?