- 20 Ekim 2018
- 911
- 1.677
- 33
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.221
banada gönder kızDeşifree oldummmm arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun illk gotomu gönderdim :))))
Merci kuzum :)Deşifree oldummmm arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun illk gotomu gönderdim :))))
Ben dedim ama bana gönderene ben de gönderirim :)Banada gönderinnn
Hadi bakalım bende bekliyrm seni :)Ben dedim ama bana gönderene ben de gönderirim :)
Gönder gönderiyim :)Bana da gönderin merak ettim.
Arkadaş kadınlar kulübü değil mübrek miss turkey yarışması, bu nedir yahu. Olur da bu kadar güzel olunmaz ki. Bir tane ehh işte dersin yaa yok yanii. Türbanlısı ayrı güzel açığı ayrı güzel. İyiki kadınlar kulübü kadınerkek kulübü olsa yanmıştınız hatunlar. Tü tü tü hepinize. Cayır cayıt yanıyor topik bu afetlerle
Amin yaaa! Bebişlerle foto atalım inşallah bi dahaki yıla.Senin ağzın bal damlıyor bencede hepimiz birbimizden güzelizAllah muhabbetimizi arttırsın inşallah rabbim bizlere güzel evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin :))
yav komedisin seymos valla sende miss sdant up yarismasi yarismasi 1.siE bana da gönder ama
amin insssAmin yaaa! Bebişlerle foto atalım inşallah bi dahaki yıla.
Kız ben göndermedim, onlar gönderdiE bana da gönder ama
Ahahahah. Anca onun birincisi olurumyav komedisin seymos valla sende miss sdant up yarismasi yarismasi 1.si
Aminnnnnn yaaaa ne de güzel olur :))Amin yaaa! Bebişlerle foto atalım inşallah bi dahaki yıla.
É gönder işte.Kız ben göndermedim, onlar gönderdi
Ahahahah. Anca onun birincisi olurum
seymam seni kimse gormedi mi&)Aminnnnnn yaaaa ne de güzel olur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?