- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.241
Sende attın mı kendiniiiiiArkadaş kadınlar kulübü değil mübrek miss turkey yarışması, bu nedir yahu. Olur da bu kadar güzel olunmaz ki. Bir tane ehh işte dersin yaa yok yanii. Türbanlısı ayrı güzel açığı ayrı güzel. İyiki kadınlar kulübü kadınerkek kulübü olsa yanmıştınız hatunlar. Tü tü tü hepinize. Cayır cayıt yanıyor topik bu afetlerle
Göndermedi canım ultrasondaki cinsiyetini göstermeyen bebekler gibi naz yapıyor :)
De mi, çocukla yatıp çocukla kalkıyoruz. Ya da sevişmek le :)))Ne yapalım kafamız hep bunlara basıyor artık :)
Bende bazen bahsediyorum sen yine kadınlar kulubündemisin diyo hele o bdvden bahsedince gerçekten varmı yaşanıyomu böyle şeyler diyoYa kızlar bu aralar eşime bi şey sorsam diyor ki bana böyle bi şey sorduğuna göre kulüpte bu konuşuluyordur.alıştı baya o da benim kulüp muhabbetine. Bdv de olanlardan bahsediyorum genelde . Sen olsan napardın? Sence amacı nedir adamın ya da kadının falan diye
Bi şey demiyo benimki. Sizle daha çok konuştuğumu bilir . Şu belirti bu belirti diye çok takmayın diyor ama.Bende bazen bahsediyorum sen yine kadınlar kulubündemisin diyo hele o bdvden bahsedince gerçekten varmı yaşanıyomu böyle şeyler diyo
Aynen benimkide öle diyoBi şey demiyo benimki. Sizle daha çok konuştuğumu bilir . Şu belirti bu belirti diye çok takmayın diyor ama.
Hooop nabiyünüz beyaaa bacılar
Kolay gelsin bebişim aile saadeti yaşıyoruz çaylar börekler :)
Kolay gelsin bebişim aile saadeti yaşıyoruz çaylar börekler :)
Banyo yapmam lazım cok üşeniyorum
Oha benim de yapmam lazım hatta birazdan yapıcam ama ben de üşeniyorumBanyo yapmam lazım cok üşeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?