- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.261
En üşendiğim şey banyoOha benim de yapmam lazım hatta birazdan yapıcam ama ben de üşeniyorum
Ben banyo için hiç üşenmem aslında ama bu gece üstümde bi ağırlık varEn üşendiğim şey banyo
Aaaa neden kiBen banyo için hiç üşenmem aslında ama bu gece üstümde bi ağırlık var
ResimleşiyozzzBen geldm hatunlar naslsnz yine ne karştryonz:)
Ben de seni görmedim canım yolluyorum hemencik sende at :))Yaaaa banada yollayın foto :) gönderene bende göndercembazıları gördüde beni ben görmedim
Hoşgeldin bebişim sende yolla resimmm :)) senide merak ediyorumHooop nabiyünüz beyaaa bacılar
kız yayma resmini bak nazar olucaksınBen de seni görmedim canım yolluyorum hemencik sende at :))
Bilmiyorum ki kuzum vallahiAaaa neden ki
Yok bebeğim ya bence herkesin kalbim temiz burda değmez herhalllkız yayma resmini bak nazar olucaksın
haha kalpten değil kız insan seni görünce direk çarpılıyoYok bebeğim ya bence herkesin kalbim temiz burda değmez herhalll
Estafrllah aşkımcım mübalağa ediyorsunhaha kalpten değil kız insan seni görünce direk çarpılıyo
Doğrular bebeğimmEstafrllah aşkımcım mübalağa ediyorsun
İlkinden bizde pek bisey anlamıyoruz kuzu ikinciyi istiyor hepCanım her ay bile değişiyor ovu günü bak benim de 3 gün öne geldi bu ay. Canım ovu testi kesinlikle sabah ilk idrarla yapılmaz.
aynen yaaaa
Evet ya ben sanıyorum ki hepsi böyle galiba değilmiş, anacum yoruluyorum ben de. Bi hamiş olsam da 3 ay rahat etsem
BalımmsıınnCanımsınnn
Oku kendine bitanemBilmiyorum ki kuzum vallahi
1 saat en az kuzumİyi geceler kızlar napjosunz bisey sorcam amahani hemen tuvalete gitme dediniz ya ne kadar beklicem böyle tuvalet banyo için
Tuvalate gidemicek duruma geldiğin an koşarak tuvalete git bebitommİyi geceler kızlar napjosunz bisey sorcam amahani hemen tuvalete gitme dediniz ya ne kadar beklicem böyle tuvalet banyo için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?