- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.281
Tamam kuzucumOku kendine bitanem
Hadi ya1 saat en az kuzum
Kız koşarken yetisemezsem hadiTuvalate gidemicek duruma geldiğin an koşarak tuvalete git bebitomm
Ahahaha şuan aynı durumdayız sanırım bende beklemedyimmmm :))İyi geceler kızlar napjosunz bisey sorcam amahani hemen tuvalete gitme dediniz ya ne kadar beklicem böyle tuvalet banyo için
MecburHadi yatamam
Kız koşarken yetisemezsem hadi
Yum zamanı değil daha aslında ama ben yine de dikkat edeyim dedim bekliok bklmAhahaha şuan aynı durumdayız sanırım bende beklemedyimmmm :))
Rengi seffaf mi beyaz mi cnmKuzular birşey sorucam bata 7
Gün kaldı benim. Genelde su şeklinde bir akıntı bende adet öncesi sonrası her zaman yani olur ama iki gündür hep aşırı derece bir su şeklinde bir akıntım var sonra beyaz kaygan olmayan türden azcık geliyo başına gelen var mı acaba
Bendede oluyordu iççamaşr değştrip durdum sürekli ama neden olduğu hakkında hiçbirfikrim yok :)Kuzular birşey sorucam bata 7
Gün kaldı benim. Genelde su şeklinde bir akıntı bende adet öncesi sonrası her zaman yani olur ama iki gündür hep aşırı derece bir su şeklinde bir akıntım var başına gelen var mı acaba
Şeffaf canım su aynı suRengi seffaf mi beyaz mi cnm
Bendede oluyordu iççamaşr değştrip durdum sürekli ama neden olduğu hakkında hiçbirfikrim yok :)
Et bakalımmmm canım benim :))Yum zamanı değil daha aslında ama ben yine de dikkat edeyim dedim bekliok bklm
Rengi ne kuzumKuzular birşey sorucam bata 7
Gün kaldı benim. Genelde su şeklinde bir akıntı bende adet öncesi sonrası her zaman yani olur ama iki gündür hep aşırı derece bir su şeklinde bir akıntım var sonra beyaz kaygan olmayan türden azcık geliyo başına gelen var mı acaba
Bende de oldu bu ay adetten önce ama beyaz su gibi karışıktı ondan sordum insAllah hayt olsun cnmŞeffaf canım su aynı su
Sen ne durumdasi bat nr zmnEt bakalımmmm canım benim :))
Kimlerle kzummResimleşiyozzz
Su gibi aynı kuzucumRengi ne kuzum
Aminn canım benim inşallahBende de oldu bu ay adetten önce ama beyaz su gibi karışıktı ondan sordum insAllah hayt olsun cnm
Canım yaptım ben ama çok bi bilgim yok. Sor bakalım.Kızlar sogan kuru yapan var mi hiç bişry sorcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?