- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.301
Valla onu bnde gecende yaşadım ama nedeni ne bilmiyorumSu gibi aynı kuzucum
LH yüksek ya senin. Bu defa ki ondan olmasın.kızlar benim ovülasyon testim hala koyu beynim yandı varya
Bizim kızlarla:)Kimlerle kzumm
Tabii tabii :))Bizim kızlarla:)
Ama kuzum silikleştikten sonra tekrar koyulaştı öyle olmasa bende lh ye bağlıyacaktımLH yüksek ya senin. Bu defa ki ondan olmasın.
Evet kuzum yüksektide ama kaç gün silikte çıktı ondan şüphe girdi içimeBebeğim sen dedn ya benim lh değerim yüksekti birtek diye ondan olabilirmi
Mesela şöyle düşün çatlatma iğnesi vurlup tets yapıncada hcg olduğu için iğnede çift çizgi çıkıyorAma kuzum silikleştikten sonra tekrar koyulaştı öyle olmasa bende lh ye bağlıyacaktım
Yarın tekrar bi dene beklwmwkten başka çare yokki güzelimEvet kuzum yüksektide ama kaç gün silikte çıktı ondan şüphe girdi içime
bilmiyorum kuzum ya bence ben artık hiç test yapmiyayım psikolojim iyice bozulduMesela şöyle düşün çatlatma iğnesi vurlup tets yapıncada hcg olduğu için iğnede çift çizgi çıkıyor
aynen kuzum ama ben perşembe gecesi yumurtlama sıvısını gördümYarın tekrar bi dene beklwmwkten başka çare yokki güzelim
Valla :)Tabii tabii :))
Tmss canmValla :)
Aynen kuzummBencede ya biraz akışına bırak hiç ummadığın anda çiçek açsın umutlarrr
Valla onu bnde gecende yaşadım ama nedeni ne bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?