- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.321
Yalnız değilmişim yani demiİlkinden bizde pek bisey anlamıyoruz kuzu ikinciyi istiyor hepşu an ben bekleme sürecinde olunca uyur :) sabaha artık
aKuzular birşey sorucam bata 7
Gün kaldı benim. Genelde su şeklinde bir akıntı bende adet öncesi sonrası her zaman yani olur ama iki gündür hep aşırı derece bir su şeklinde bir akıntım var sonra beyaz kaygan olmayan türden azcık geliyo başına gelen var mı acaba
Yine mi yaptın foto at çabukkızlar benim ovülasyon testim hala koyu beynim yandı varya
Oyy canım az kalmış. Hayırlısı olsun.Hadii hayırlısıı
Yok yok az yazdım canım
sağol kuzum benimYalnız değilmişim yani demi
a
Anacum nası görüyorsunuz şu akıntıları, sadece yumurtlama akıntısını tespit edeceğim diye canım çıkıyor
Yine mi yaptın foto at çabuk
Oyy canım az kalmış. Hayırlısı olsun.
senin canli annen bugun tavuk gibi yatti
şaşırttın beniYok yok az yazdım canım
Beybitom bildiğin su gibi bebeem ya kendi gösteriyor kendiniAnacum nası görüyorsunuz şu akıntıları, sadece yumurtlama akıntısını tespit edeceğim diye canım çıkıyor
Oyyy ablam kıyamam sana durumun nasılsenin canli annen bugun tavuk gibi yattisu icmeye kalktim
Balllım nasılsın iyi misinsenin canli annen bugun tavuk gibi yattisu icmeye kalktim
durumum vahim yastklarla ask yasyorm sen na uapion kuzuOyyy ablam kıyamam sana durumun nasıl
oyyy ablammm Allah yardımcın olsundurumum vahim yastklarla ask yasyorm sen na uapion kuzu
canm ici. zaten halsizdim bide ustune progestron yutuyorm .daha halsiz oluyormBalllım nasılsın iyi misinçok halsizsen bir doktora git nolur
ayy abla aynı dert bendede varcanm ici. zaten halsizdim bide ustune progestron yutuyorm .daha halsiz oluyorm
Çok dikkat et bebem kendine ve yeğentoşumacanm ici. zaten halsizdim bide ustune progestron yutuyorm .daha halsiz oluyorm
Yaptın tabi kuzum Allah razı olsn amin inşallahKızlar ben yatıyorum malum yarın pazar kocişle gezmeler falan :)Kutsal panter zaten ben payıma düşenide yaptım allah kabul etsin inşallah hepmizinkini öpüldünüz kocamannn
uzanıyorum bebek sen napiyosun :)Temizlikti, misafirdi derken ugrayamadim buralara.Napıyorsunuz kızlar
Senin bu görmemezlikten gelmeme huyunu seviyorum ❤ Teşekkür ederim tatlım.Bende anca dinleniyorumuzanıyorum bebek sen napiyosun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?