Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
oyy kuzum bende seni seviyorum iyi yapıyosun canım çokmu yoruldun
Temizlik yaptım,sonra arkadaş geldi ağda işini hallettik,sonra misafirler geldi gitti,derken 17gün sonra sevdicegimle kavuştum valla yeni oturdum

sağol kuzum benim
Canım çok işginç ya, insan bu kadar yumurtlar mı, sen bir de yarın yap. Bak bence canım günde iki kez yapma, bir kere yeterli. İki kez yapınca kafa karışıklığı oluyor. Bu geceyi de değerlendir

şaşırttın beni
Ahahahajahaha

Temizlikti, misafirdi derken ugrayamadim buralara.Napıyorsunuz kızlar
Kolay gelsin canım. Misafir berekettir tabi ama bazen yorucu oluyor haklısın

Sağ ol canım,öyle tabi,tatlı yorgunluklar ❤

kız kuluçka makinasına döndüm töbee yarabbiimm

Kız keşke hepimiz senin yerin de olsak. Düşünsene bir ayda en fazla 1-2 gün şansımız oluyor. Ama senin bu süre 2ye 3 e katlanmış oluyor. Yani her seferinde şansın artıyor. Keşke ben de 2 kez yumurtlasam
kız belkide yumurtlama değil benim lhde yüksek ondan amaan karışık işler anlamadımki

Yok canım bu ayı da değerlendirdik ama felaket baş ağrım var bi de kasıklarım tabi ben bunları umursamıyorum biliyorsunuz düşündükçe olmuyor pazartesi bi kadın doğuma gidicem rutin normal bi kontrol için folik asit isteyeceğim bi de kafama göre kullanmak istemiyorum çok zayıf olduğum için :) bat 30u bakalım belki yeni yıl hediyesi tutar

Çok az kalmış hayırlısıyla inş hamilesindir. Niye canım kaç kilosun ki, kız hepimiz zayıfız zaten kafana takma

Hoşgeldin kuzucum nasılsın? Benim de bat 30

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…