- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.341
oyy kuzum bende seni seviyorumSenin bu görmemezlikten gelmeme huyunu seviyorum ❤ Teşekkür ederim tatlım.Bende anca dinleniyorum
Temizlik yaptım,sonra arkadaş geldi ağda işini hallettik,sonra misafirler geldi gitti,derken 17gün sonra sevdicegimle kavuştumoyy kuzum bende seni seviyorumiyi yapıyosun canım çokmu yoruldun
Canım çok işginç ya, insan bu kadar yumurtlar mı, sen bir de yarın yap. Bak bence canım günde iki kez yapma, bir kere yeterli. İki kez yapınca kafa karışıklığı oluyor. Bu geceyi de değerlendirsağol kuzum benim
Ahahahajahahaşaşırttın beni
Kolay gelsin canım. Misafir berekettir tabi ama bazen yorucu oluyor haklısınTemizlikti, misafirdi derken ugrayamadim buralara.Napıyorsunuz kızlar
Sağ ol canım,öyle tabi,tatlı yorgunluklar ❤Canım çok işginç ya, insan bu kadar yumurtlar mı, sen bir de yarın yap. Bak bence canım günde iki kez yapma, bir kere yeterli. İki kez yapınca kafa karışıklığı oluyor. Bu geceyi de değerlendir
Ahahahajahaha
Kolay gelsin canım. Misafir berekettir tabi ama bazen yorucu oluyor haklısın
kız kuluçka makinasına döndüm töbee yarabbiimmCanım çok işginç ya, insan bu kadar yumurtlar mı, sen bir de yarın yap. Bak bence canım günde iki kez yapma, bir kere yeterli. İki kez yapınca kafa karışıklığı oluyor. Bu geceyi de değerlendir
Ahahahajahaha
Kolay gelsin canım. Misafir berekettir tabi ama bazen yorucu oluyor haklısın
Kız keşke hepimiz senin yerin de olsak. Düşünsene bir ayda en fazla 1-2 gün şansımız oluyor. Ama senin bu süre 2ye 3 e katlanmış oluyor. Yani her seferinde şansın artıyor. Keşke ben de 2 kez yumurtlasamkız kuluçka makinasına döndüm töbee yarabbiimm
kız belkide yumurtlama değil benim lhde yüksek ondan amaan karışık işler anlamadımkiKız keşke hepimiz senin yerin de olsak. Düşünsene bir ayda en fazla 1-2 gün şansımız oluyor. Ama senin bu süre 2ye 3 e katlanmış oluyor. Yani her seferinde şansın artıyor. Keşke ben de 2 kez yumurtlasam
Tamam lh yüksek ama o silik olanlar nasıl silik çıktı peki? O zaman neden yüksek değildi?kız belkide yumurtlama değil benim lhde yüksek ondan amaan karışık işler anlamadımki
işte bende onu düşünüyorum vallahi hiç bişey anlamadımTamam lh yüksek ama o silik olanlar nasıl silik çıktı peki? O zaman neden yüksek değildi?
Sen vazifeni yap, gerisi takdir. Bugün de muhakkak değerlendir. Yarın tekrar yapişte bende onu düşünüyorum vallahi hiç bişey anlamadım
dün değerlendirdim bide yarın değerlendiririmSen vazifeni yap, gerisi takdir. Bugün de muhakkak değerlendir. Yarın tekrar yap
Bu ay inşallah, profil resmine benzemen için ilk aşama olmuş olur. Yanii inşallah hamişsindir.dün değerlendirdim bide yarın değerlendiririmaynen kuzum mevlam ne dilemişse o
Canımcım nasılsın? Hamilelik var mı sen de?Kızlaar nasılsınız :) yazamadım uzun zamandır :)
inşallah kuzumm seninde benimdeBu ay inşallah, profil resmine benzemen için ilk aşama olmuş olur. Yanii inşallah hamişsindir.
Çok az kalmış hayırlısıyla inş hamilesindir. Niye canım kaç kilosun ki, kız hepimiz zayıfız zaten kafana takmaYok canım bu ayı da değerlendirdik ama felaket baş ağrım var bi de kasıklarım tabi ben bunları umursamıyorumbiliyorsunuz düşündükçe olmuyor pazartesi bi kadın doğuma gidicem rutin normal bi kontrol için folik asit isteyeceğim bi de kafama göre kullanmak istemiyorum çok zayıf olduğum için :) bat 30u bakalım belki yeni yıl hediyesi tutar
Hoşgeldin kuzucum nasılsın? Benim de bat 30Yok canım bu ayı da değerlendirdik ama felaket baş ağrım var bi de kasıklarım tabi ben bunları umursamıyorumbiliyorsunuz düşündükçe olmuyor pazartesi bi kadın doğuma gidicem rutin normal bi kontrol için folik asit isteyeceğim bi de kafama göre kullanmak istemiyorum çok zayıf olduğum için :) bat 30u bakalım belki yeni yıl hediyesi tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?