Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız hiçbiri işe yaramıyor ki metabolizmam çok hızlı çalışıyormuş doktorların dediği bu ki kendimde istemiyorum açıkçası yaron öbürgün doğumdu yaş ilerleyecek 20li yaşlarımın bari tadını kuru çıkarayım :)

Bi de 2 aydır bat gecikiyor ekimde 5 gün kasımda 9 gün gecikti herkes ya bu ay yada 1 aya kalırsın diyor rahim hazırlanıyor işte diyorlar bakalım nasip beklemedeyiz
adet gecikince öyle mi oluyormuş? Benim de ilk kez geçen ay 1 hafta gecikti. Sevinmeli miyim yani buna?

Canısı 23 yaşında 40 kilo 6 aylık evliyim detaylı diyim dedim :) ( Bu arada yiyorum ama kilo alamıyorum :) ) Kutsalsekerpare
azıcık zayıfmışsın. Ben 55 im kendime zayıf diyordum

sen de zayıfsın canım. Kaç kilosun ki

Evet canım çoğu kişi yüzüme söyledi bunu :)) benim 2 aydır düzensiz bu derece olmazdı maksimum 2ydi normalde :) bakalım umudumuz bu aya :))

Yaptığın ilk gün akıntın olmus muydu cnm
Günaydın canım. Benim akıntım hep olur. Ara ara değişir. Burdan kullananlar akıntın değişince anlarsın dediler ama 11 gün tek içtim ve her zaman olandan farklı bi şey görmeyince bıraktım. Sıkıldım. Yani bu 11 gün boyunca daha önceki zamanlara göre farklı bi şey olmadı.
Sadece bıraktıktan 3-4 gün sonra önceki adetin 24. Gününde adet oldum. Ama 1 gün sürüp bitti gibi bi şey oldu.

Kutsal panter günaydın kuzum. Sen testlere devam et bakalım. Eğer hep Pozitif çıkmaya devam ederse lh ın yükselmiştir ya da önceki yumurtlama tutmuştur da ondan yüksektir inşallah. Bi de yumurtama sıvısı su gibi değil ki kuzum. Normal yumurtanın beyazı nasıl şeffaf ve uzuyorsa aynen öyle oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…