- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 29
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.361
Eneee en zayıf kendimi sanıyodum boyun kaç acabaCanısı 23 yaşında 40 kilo 6 aylık evliyim detaylı diyim dedim :) ( Bu arada yiyorum ama kilo alamıyorum :) )Kutsalsekerpare
İnşaAllah kuzucumm iyiyim ben de şükürTeşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın :) hoşbuldum sende hoşgeldin diğer topikteydim ben burda pek aktif olamadım inşallah bundan sonra :)
BenBen değilimÇok az kalmış hayırlısıyla inş hamilesindir. Niye canım kaç kilosun ki, kız hepimiz zayıfız zaten kafana takma
Yalnız değilsin:)BenBen değilim
Canımmm :) ben pek zayıf değilim ne yazık ki ama vereceğim inşallah:) Tahin pekmez ye , balık :)Ne oldı ki anlamadım ben şimdi
Kesinlikle en güzeli :)Kız hiçbiri işe yaramıyor ki metabolizmam çok hızlı çalışıyormuş doktorların dediği bu ki kendimde istemiyorum açıkçası yaron öbürgün doğumdu yaş ilerleyecek 20li yaşlarımın bari tadını kuru çıkarayım :)
adet gecikince öyle mi oluyormuş? Benim de ilk kez geçen ay 1 hafta gecikti. Sevinmeli miyim yani buna?Bi de 2 aydır bat gecikiyor ekimde 5 gün kasımda 9 gün gecikti herkes ya bu ay yada 1 aya kalırsın diyor rahim hazırlanıyor işte diyorlar bakalım nasip beklemedeyiz
azıcık zayıfmışsın. Ben 55 im kendime zayıf diyordumCanısı 23 yaşında 40 kilo 6 aylık evliyim detaylı diyim dedim :) ( Bu arada yiyorum ama kilo alamıyorum :) )Kutsalsekerpare
sen de zayıfsın canım. Kaç kilosun kiBenBen değilim
Ne güzel işte canımO yüzden umursamıyorum canım hamile kalmak için de sıkıntı değil doktor da dedi sorun değil kilon aksine daha iyi dedi moral en önemlisi biliyorsun :)
Yaptığın ilk gün akıntın olmus muydu cnmCanım yaptım ben ama çok bi bilgim yok. Sor bakalım.
havada ask kokusu var massalh sana:)Temizlik yaptım,sonra arkadaş geldi ağda işini hallettik,sonra misafirler geldi gitti,derken 17gün sonra sevdicegimle kavuştumvalla yeni oturdum
Günaydın canım. Benim akıntım hep olur. Ara ara değişir. Burdan kullananlar akıntın değişince anlarsın dediler ama 11 gün tek içtim ve her zaman olandan farklı bi şey görmeyince bıraktım. Sıkıldım. Yani bu 11 gün boyunca daha önceki zamanlara göre farklı bi şey olmadı.Yaptığın ilk gün akıntın olmus muydu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?