- 7 Aralık 2018
- 42
- 39
- 3
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.381
İkizin olurmuşKız keşke hepimiz senin yerin de olsak. Düşünsene bir ayda en fazla 1-2 gün şansımız oluyor. Ama senin bu süre 2ye 3 e katlanmış oluyor. Yani her seferinde şansın artıyor. Keşke ben de 2 kez yumurtlasam
günaydın canım tamam kuzum ben bakarım. benim zaten lh yüksek ondanda olabilir belki. yumurtlama sıvısıda evet aynen ogün gördüğüm şeffaftı ve uzuyoduKutsal panter günaydın kuzum. Sen testlere devam et bakalım. Eğer hep Pozitif çıkmaya devam ederse lh ın yükselmiştir ya da önceki yumurtlama tutmuştur da ondan yüksektir inşallah. Bi de yumurtama sıvısı su gibi değil ki kuzum. Normal yumurtanın beyazı nasıl şeffaf ve uzuyorsa aynen öyle oluyor.
Balık etli kilosu bebeeemadet gecikince öyle mi oluyormuş? Benim de ilk kez geçen ay 1 hafta gecikti. Sevinmeli miyim yani buna?
azıcık zayıfmışsın. Ben 55 im kendime zayıf diyordum
sen de zayıfsın canım. Kaç kilosun ki
Amin, inşallah :)Günaydın herkese
Hayırlı Pazarlar
Yeni hafta bize güzel haberler getirsin inşallah
Olmuştur inşallah senin. Oldu baya yeni hamile haberi almayalı. Patlatın bi haber biriniz :)günaydın canım tamam kuzum ben bakarım. benim zaten lh yüksek ondanda olabilir belki. yumurtlama sıvısıda evet aynen ogün gördüğüm şeffaftı ve uzuyodu
inşallah hepimiz patlatırız kuzumOlmuştur inşallah senin. Oldu baya yeni hamile haberi almayalı. Patlatın bi haber biriniz :)
Valla buraya bakmasam eksiklik hissediyorum artık. Insta dan faceden vazgeçtim artık.müsait olduğum her an Hep burdayım :)Günaydın canım kader ortaklarım hepiniz iyiki varsınız iyiki sizin gibi dostluklara sahip oldum sizleri çok seviyorum
Ben sizi takip edeceğim. Sizi bekliyorum :)inşallah hepimiz patlatırız kuzum
Umarım en başta senin haberini alırız kuzucumBen sizi takip edeceğim. Sizi bekliyorum :)
Günaydın canımm benim ben de seni çok seviyorum iyi ki varsın ballı lokma tatlısıııGünaydın canım kader ortaklarım hepiniz iyiki varsınız iyiki sizin gibi dostluklara sahip oldum sizleri çok seviyorum
aynen ya kocaman bi aile olduk burdaValla buraya bakmasam eksiklik hissediyorum artık. Insta dan faceden vazgeçtim artık.müsait olduğum her an Hep burdayım :)
oyyy çikolatalı tiramisummGünaydın canımm benim ben de seni çok seviyorum iyi ki varsın ballı lokma tatlısııı
kuzum yumurtlama tutarsa lh yüksekmi oluyo. bide eğer tutmuş olursa benim hcg de 0 çıktı hcgye düşmeden lh yükselebilirmiKutsal panter günaydın kuzum. Sen testlere devam et bakalım. Eğer hep Pozitif çıkmaya devam ederse lh ın yükselmiştir ya da önceki yumurtlama tutmuştur da ondan yüksektir inşallah. Bi de yumurtama sıvısı su gibi değil ki kuzum. Normal yumurtanın beyazı nasıl şeffaf ve uzuyorsa aynen öyle oluyor.
Ayyy sağol kuzum yaaa. Hep beraber olur inşallah. Peşisıra böyle.Umarım en başta senin haberini alırız kuzucum
Gebeliğini ovu testiyle öğrenen de oldu canım. Yerleşme olduktan sonra hcg salınmaya başlayacak. Ve akabinde diğer hormonlar. LH hangi sırada bilmiyorum canım. Ama seninki henüz erken bence. Ya yumurtluyorsun tekrar ya da lh ın yükseldi tekrar.. Bugğn ki testini kaçta yapacaksın?geçen hafta silikleştikten sonra bu hafta Son kaç gündür pik?kuzum yumurtlama tutarsa lh yüksekmi oluyo. bide eğer tutmuş olursa benim hcg de 0 çıktı hcgye düşmeden lh yükselebilirmi
yaparım birazdan kuzum geçen c.tesi galiba en son koyu gördüm ondan sonra silikleşti perşemde akşamı koyulaşmaya başladıGebeliğini ovu testiyle öğrenen de oldu canım. Yerleşme olduktan sonra hcg salınmaya başlayacak. Ve akabinde diğer hormonlar. LH hangi sırada bilmiyorum canım. Ama seninki henüz erken bence. Ya yumurtluyorsun tekrar ya da lh ın yükseldi tekrar.. Bugğn ki testini kaçta yapacaksın?geçen hafta silikleştikten sonra bu hafta Son kaç gündür pik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?