- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.401
Yani perşembe-cuma-cumartesi- pik mi pozitif miyaparım birazdan kuzum geçen c.tesi galiba en son koyu gördüm ondan sonra silikleşti perşemde akşamı koyulaşmaya başladı
evt kuzumYani perşembe-cuma-cumartesi- pik mi pozitif mi
İnşallah canm bakalım :)Aynı gün gidicez doktora,inşallah kalp atışlarını duyarız canım bebişlerin.
Yaptın mı?evet
evt kuzum
şimdi yaptım kuzum sonunda silikleştiYaptın mı?
Yaptın mı?
Bende 2019 annesi olacAgm inşallah
rabbim hayırlısını versin inşallah canımBende 2019 annesi olacAgm inşallah
İnşallah :)Bende 2019 annesi olacAgm inşallah
Kız anacum yiğenlerim ikiz, çok zor ikiz bakmak. Allah hayırlısını versin ama teker teker gelsinler daha iyiİkizin olurmuş
Amin inşallah canımcımGünaydın herkese
Hayırlı Pazarlar
Yeni hafta bize güzel haberler getirsin inşallah
Yok yavrum zayıfsın ne balık etlisi. Yani ben gördüğümü söylüyorumBalık etli kilosu bebeeem
sen de iyi ki varsın kutsalım panterimmGünaydın canım kader ortaklarım hepiniz iyiki varsınız iyiki sizin gibi dostluklara sahip oldum sizleri çok seviyorum
Bence de yaa. Ama biri başladı mı arkasından gelecek kişi çok.Olmuştur inşallah senin. Oldu baya yeni hamile haberi almayalı. Patlatın bi haber biriniz :)
Aynen ben de sosyal medyayı bıraktım hep ilk buraya bakıyorumValla buraya bakmasam eksiklik hissediyorum artık. Insta dan faceden vazgeçtim artık.müsait olduğum her an Hep burdayım :)
Canım bak sana dedim. Değerlendirdin mi sen dünü. Bugünü de kaçırma. Bu ay inşallah senden ümitliyimşimdi yaptım kuzum sonunda silikleştidemekki gerçekten yumutrluyomuşum
İnşallahhhBende 2019 annesi olacAgm inşallah
Süper. Değerlendir bugünü de yarını da
ya ben önceki günü değerlendirdim olurmukiKız anacum yiğenlerim ikiz, çok zor ikiz bakmak. Allah hayırlısını versin ama teker teker gelsinler daha iyi
Amin inşallah canımcım
Yok yavrum zayıfsın ne balık etlisi. Yani ben gördüğümü söylüyorum
sen de iyi ki varsın kutsalım panterimm
Bence de yaa. Ama biri başladı mı arkasından gelecek kişi çok.Seena Senaaaaaaa bat 2 gün falan mı kaldı senin? Sesün çıkmıyor napıyorsun??
Aynen ben de sosyal medyayı bıraktım hep ilk buraya bakıyorum
Canım bak sana dedim. Değerlendirdin mi sen dünü. Bugünü de kaçırma. Bu ay inşallah senden ümitliyim
İnşallahhh
Sana o kadar dedim dünü değerlendir diye. Bugünü kesin değerlendir. Hadi koş gitya ben önceki günü değerlendirdim olurmuki
Adam işten geldi yorgundu kız yapamadıkSana o kadar dedim dünü değerlendir diye. Bugünü kesin değerlendir. Hadi koş git
Olur aslında eğer eşinin spermleri uzun süre yaşıyorsa tabii. Yaşayanlar yumurtanın içine girebilecek kadar şanslılar mı :) bilemeyiz. Bugünü de değerlendir.ya ben önceki günü değerlendirdim olurmuki
Sana o kadar dedim dünü değerlendir diye. Bugünü kesin değerlendir. Hadi koş git
inşallah değerlendirecem canımOlur aslında eğer eşinin spermleri uzun süre yaşıyorsa tabii. Yaşayanlar yumurtanın içine girebilecek kadar şanslılar mı :) bilemeyiz. Bugünü de değerlendir.
Okey baybi :)inşallah değerlendirecem canım
CAnım bata kaç var?Kuzlar misafirlerim var bakamıyorum çok :)
Ohoooo Rabbim bize de nasip etsin çift yumurtlamayıAdam işten geldi yorgundu kız yapamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?