- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.421
Bat salı günü de ben kırmızıyı gördüm dün :)CAnım bata kaç var?
Ohoooo Rabbim bize de nasip etsin çift yumurtlamayı
Canım net kırmızı mı?Bat salı günü de ben kırmızıyı gördüm dün :)
Yok dünden beri pudra pembesi lekelenmem var idrardada gelmiyor bakalım gün içinde 2 3 kere sadece ben sökülürüm diye tahmin ediyorum geçen ayda böyle olmuştu :)Canım net kırmızı mı?
Hayırlısı canım. Ama haberdar et ya hiç söylemiyorsun bak lekelenmenin olduğunuYok dünden beri pudra pembesi lekelenmem var idrardada gelmiyor bakalım gün içinde 2 3 kere sadece ben sökülürüm diye tahmin ediyorum geçen ayda böyle olmuştu :)
amin aminn inşallah klomen sağolsunCAnım bata kaç var?
Ohoooo Rabbim bize de nasip etsin çift yumurtlamayı
Kız dün gece 4 te yattım bugün de yemek talı derken misafirlerim geldi inan daha oturamadım bileHayırlısı canım. Ama haberdar et ya hiç söylemiyorsun bak lekelenmenin olduğunu
Bi değişme var mı lekelenmede.Kimsecikler yok seymos herkes gezmelerde heraldeKutsalsekerpare A Annelerin en yorgunu ablaaaaaaaaaaaaaaaa
İnşaAllahh bizde o bulantıyı yaşarz kuzmA Annelerin en yorgunuKutsalsekerpare @Sumbullllllll @AllahvarAllahyar nasilsiniz kızlar? Bu ara çok fenayim hiç takip edemedim . Varmı güzel haberler? Bulantı kusma beni benden alıyor Rabbim yardım etsin çok zorlanıyorum ama olsun değer :) Allah isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin
iyiyiz canım sen nasılsınBen bu topigi bulamıyorum ya..Bildirim de gelmiyor.Nasılsınız kızlar
inşallah bende 2019 a hamile olarak girerim
Anacum ne misafirmiş herkes de misafir varBen geldmm kızlar misafrlerm var halada burdalar kuzlae siz ne yaptnz
Canımcım geciktin bugünhayırlı geceler canlar
Yaa seni ne zamandan beri etiketleyeceğim ismini bulamadım kızz, wa, we, yazdım da wi yazamadımA Annelerin en yorgunuKutsalsekerpare @Sumbullllllll @AllahvarAllahyar nasilsiniz kızlar? Bu ara çok fenayim hiç takip edemedim . Varmı güzel haberler? Bulantı kusma beni benden alıyor Rabbim yardım etsin çok zorlanıyorum ama olsun değer :) Allah isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin
İyiyz canımcım sen nasılsın, takip ediyormusun konuyuBen bu topigi bulamıyorum ya..Bildirim de gelmiyor.Nasılsınız kızlar
az daha disini sksan bir kac. haftaya. gececk kuzu benm ki yorgunluk. halsizlik. baska sikayetim yok cok sukurA Annelerin en yorgunuKutsalsekerpare @Sumbullllllll @AllahvarAllahyar nasilsiniz kızlar? Bu ara çok fenayim hiç takip edemedim . Varmı güzel haberler? Bulantı kusma beni benden alıyor Rabbim yardım etsin çok zorlanıyorum ama olsun değer :) Allah isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin
anam benm. gezme. gbi bir sansim varmi kuzu senden sonra yemek yaptim cocuklari yikadim yedirdim cay su bu derken uyutma deken gece olmus;(Kimsecikler yok seymos herkes gezmelerde heraldeKutsalsekerpare A Annelerin en yorgunu ablaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?