- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.441
işlerim vardı bebeğimAnacum ne misafirmiş herkes de misafir var
Canımcım geciktin bugün
Yaa seni ne zamandan beri etiketleyeceğim ismini bulamadım kızz, wa, we, yazdım da wi yazamadımyeni hayırlı haberler yok şu an canım, herkes beklemede batı bekliyoruz. Bi sena vardı en önde ama lekelenmesi başlamış bakalım hayrolsun inşallah yerleşmedir.
İyiyz canımcım sen nasılsın, takip ediyormusun konuyu
asna fisne
hahaha zeki ablam nasılda anladı hemenasna fisnecok yorulmustr simcik
tobe yarabbihahaha zeki ablam nasılda anladı hemenkızlar testim silikleşti umarım kaçırmadım mübarek günü
Hamd olsun canım iyiyiz bende bu ay olmaz kuzum bi dahaki aya inşalalhh çok çok geçmiş olsun darisi başimiza inşalalhhh çok çok çok aminnn kuzumA Annelerin en yorgunuKutsalsekerpare K Kutsal pamuk Youlost16 nasilsiniz kızlar? Bu ara çok fenayim hiç takip edemedim . Varmı güzel haberler? Bulantı kusma beni benden alıyor Rabbim yardım etsin çok zorlanıyorum ama olsun değer :) Allah isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin
kız zehra vallahi aklımdan geçiyodunHayırlı geceler hatunlarKimse yokluğumu farketmemiş bayağı saat girmedim dedim bayağı yazmışlardır Wishmaster baska yazan yoktu
Zehram kimse yoktu canımcım. Herkesin işi gücü vardıHayırlı geceler hatunlarKimse yokluğumu farketmemiş bayağı saat girmedim dedim bayağı yazmışlardır Wishmaster baska yazan yoktu
Valla senden mj özellikle bekliyodum yemin ederimkız zehra vallahi aklımdan geçiyodun
SEnden de bekliyodum bananeZehram kimse yoktu canımcım. Herkesin işi gücü vardı
Tefriciye cekiyorum canım napim sen nasılsın nbyonKızlar napynuuuz herkes yoğun haftasonu diye :)
SEnden de bekliyodum banane
Kızdım banane dedim yazmıştır belki seni özledim falan nerdesin yada yokluğumu hissetmiştir dedimKızmaaa banaaa zehrammm
Ohhh kolay gelsinNapim oturuyorum kızlar çamaşır katla yıkadım yine astım alışveriş gel yerleştir anca :) yarın kadın doğuma gidiyorum kızlar folik asit istiycem bi de rutin bi muayene için 10.12.17 aralıkta da denedik en yüksek 17 aralıktı :) bakalım
Zehraaaaammmmmm amaaaaa kıymaaaa banaaaaa, özüüüürr dilerimmmmKızdım banane dedim yazmıştır belki seni özledim falan nerdesin yada yokluğumu hissetmiştir dedim
kuzu benim bugün biraz işim vardı malum pazar kusura bakma bundan sonra dikkat ederimValla senden mj özellikle bekliyodum yemin ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?