- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 29
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.461
Amin canım Allah nasip etsin en kisa zamandaİnşaAllahh bizde o bulantıyı yaşarz kuzm
Anacum ne misafirmiş herkes de misafir var
Canımcım geciktin bugün
Yaa seni ne zamandan beri etiketleyeceğim ismini bulamadım kızz, wa, we, yazdım da wi yazamadımyeni hayırlı haberler yok şu an canım, herkes beklemede batı bekliyoruz. Bi sena vardı en önde ama lekelenmesi başlamış bakalım hayrolsun inşallah yerleşmedir.
Inşallah tek tek hayırlı haberleri alırız , kafam kalkmiyo çok bakamiyorum buraya eskisi gibi , geçecek inşallah
İyiyz canımcım sen nasılsın, takip ediyormusun konuyu
Amin canım Allah yardım ediyo yoksa eşimde çok yardımcı oluyo naparim yoksa bilmem 10 gündür ne yemek ne temizlikaz daha disini sksan bir kac. haftaya. gececk kuzu benm ki yorgunluk. halsizlik. baska sikayetim yok cok sukur
Inşallah şu kusma emojisini kullanin doya doya canım , giremesemde aklimdasinizHamd olsun canım iyiyiz bende bu ay olmaz kuzum bi dahaki aya inşalalhh çok çok geçmiş olsun darisi başimiza inşalalhhh çok çok çok aminnn kuzum
Aklimdasin canım bayadir ama bulantidan girip uzun uzun yazamadim. Inşallah hayırlı haberini alırız canımHayırlı geceler hatunlarKimse yokluğumu farketmemiş bayağı saat girmedim dedim bayağı yazmışlardır Wishmaster baska yazan yoktu
Ayyy insallah kuzum ya sende kimyasal geçirmiştin şimdi canım benim değerim sıfırlandı ama adet olmadım çalışmalara başlayayım mı senceAmin canım Allah nasip etsin en kisa zamanda
Amin canım Allah yardım ediyo yoksa eşimde çok yardımcı oluyo naparim yoksa bilmem 10 gündür ne yemek ne temizlik
Inşallah şu kusma emojisini kullanin doya doya canım , giremesemde aklimdasiniz
Aklimdasin canım bayadir ama bulantidan girip uzun uzun yazamadim. Inşallah hayırlı haberini alırız canımben en hayırlı zamanda burdaki herkesin evlat sahibi olmasını isterim Rabbimden
her ihtimale karşı adeti bekle kuzum :)10 veya 12sinde tutuysa yarın kan testiyle bellli olur belki diyorum varsa bakalım nasip :))
Yaaaa tamam tamam kabul ettimZehraaaaammmmmm amaaaaa kıymaaaa banaaaaa, özüüüürr dilerimmmm
Yok canım yahu azıcık sitem edeyim dedim o kadarkuzu benim bugün biraz işim vardı malum pazar kusura bakma bundan sonra dikkat ederim
en son 3000 de kaldık bende bi banyo yapıp devam edicemYok canım yahu azıcık sitem edeyim dedim o kadarTecriciyeler ne durumda
200 okudumen son 3000 de kaldık bende bi banyo yapıp devam edicemsen kaçtasın
Eeee anlat
Canım bildiğim kadarıyla senin bayaadır baş ağrın var bi norolojiye görünseneAkşam baş ağrısında hiç uyuyamadım sabah 5te eşimi kaldırdım fırın bulup sıcak ekmek aldık sonra manava gittik domates salata eve geldik saat 5.buçuk yaptım çay ekmek arası yarım ekmek yedimhayır deliliğime bakın sabahın 5inde
Bebiş iyi demekki ne güzelKızlar bende bikaç gündür pek yazamıyorum midem bulantım fena.Ne su içeblyorum ne yemek yiyebiliyorum.İştah falan kalmadı hiç.Hepiniz iyisinizdir umarım,güzel haberlerinizi İnşAllah en kısa zamanda alırız.
Allah kabul etsin meleğim 500 e tamamla200 okudum
Bebiş iyi demekki ne güzel
Bitiririz kuzum Allah’ın izni ile ben yarın bitiririm insallah balımAllah kabul etsin meleğim 500 e tamamlainşallah yarın bitirebiliriz
İnsallah duyarsın canimİnşAllah bakalım, perşembe kalp atışını duymaya gidicez canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?