Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşaAllahh bizde o bulantıyı yaşarz kuzm
Amin canım Allah nasip etsin en kisa zamanda

az daha disini sksan bir kac. haftaya. gececk kuzu benm ki yorgunluk. halsizlik. baska sikayetim yok cok sukur
Amin canım Allah yardım ediyo yoksa eşimde çok yardımcı oluyo naparim yoksa bilmem 10 gündür ne yemek ne temizlik

Hamd olsun canım iyiyiz bende bu ay olmaz kuzum bi dahaki aya inşalalhh çok çok geçmiş olsun darisi başimiza inşalalhhh çok çok çok aminnn kuzum
Inşallah şu kusma emojisini kullanin doya doya canım , giremesemde aklimdasiniz

Hayırlı geceler hatunlar Kimse yokluğumu farketmemiş bayağı saat girmedim dedim bayağı yazmışlardır Wishmaster baska yazan yoktu
Aklimdasin canım bayadir ama bulantidan girip uzun uzun yazamadim. Inşallah hayırlı haberini alırız canım ben en hayırlı zamanda burdaki herkesin evlat sahibi olmasını isterim Rabbimden

Ayyy insallah kuzum ya sende kimyasal geçirmiştin şimdi canım benim değerim sıfırlandı ama adet olmadım çalışmalara başlayayım mı sence

Akşam baş ağrısında hiç uyuyamadım sabah 5te eşimi kaldırdım fırın bulup sıcak ekmek aldık sonra manava gittik domates salata eve geldik saat 5.buçuk yaptım çay ekmek arası yarım ekmek yedim hayır deliliğime bakın sabahın 5inde

Canım bildiğim kadarıyla senin bayaadır baş ağrın var bi norolojiye görünsene

Bebiş iyi demekki ne güzel

Geçen ay gittim işte rahatsızlanınca söylediö baş ağrım çok diye havalardandır dedi bi de bende geniz eti var canım benim o da yapıyor başağrısı ağrı kesici de içmiyorum bişey vardır falan diye yatakta dönüp duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…