- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 29
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.481
Benim gectiCanlaaaarrr bata kaç vaarr??? Yazınnn gayrııııı...
Canim ben kimyasal olmadım temmuzda kalp atışı olmadığı için 11.jaftada gebelik sonlandıAyyy insallah kuzum ya sende kimyasal geçirmiştin şimdi canım benim değerim sıfırlandı ama adet olmadım çalışmalara başlayayım mı sence
Bende öyle düşünüyorum canım ama hala olmadım bat 19 du ama gelen giden hala yok ne yapsam kiCanim ben kimyasal olmadım temmuzda kalp atışı olmadığı için 11.jaftada gebelik sonlandıama sen 1 kere düzgün bi adet gör ondan sonra çalışma yap canım rahim dokuların kendini yenilesin. Hem biraz rahatlat kafanı gör bak Rabbim yardım eder
Geçmiş olsun canım Rabbim yardım etsinKızlar bende bikaç gündür pek yazamıyorum midem bulantım fena.Ne su içeblyorum ne yemek yiyebiliyorum.İştah falan kalmadı hiç.Hepiniz iyisinizdir umarım,güzel haberlerinizi İnşAllah en kısa zamanda alırız.
inşallah kuzummBitiririz kuzum Allah’ın izni ile ben yarın bitiririm insallah balım
Yarın itibariyle son 9 bebekk seninCanlaaaarrr bata kaç vaarr??? Yazınnn gayrııııı...
Bekle canım biraz daha , 1 haftaya kadar olmazsan doktora git canım bi baksın hormonlar veya ultrason bilemedim kiBende öyle düşünüyorum canım ama hala olmadım bat 19 du ama gelen giden hala yok ne yapsam ki
Geçmiş olsun canım Rabbim yardım etsin
Canım senin normal tarihinde olmaz kimyasalından ötürü. Bekleyip ne zaman geleceğini göreceğiz, ondan sonra da o tarihi baz alırısnBenim gecti
Tarihler gittikçe azalıyor, müjdeli haberler almaya yakınız sanki. Canım ben gerçekler hiç bilemiyorum geçen ay 1 hafta gecikince, bu ayda ona göre mi belirlemem gerekiyor bilmiyoruminşallah kuzumm
Yarın itibariyle son 9 bebekk senin
Sıradaki sensin o zaman öyle mi canım?Ayy kız benim de son 6ymış ya sen deyince farkettim takvimle hiç işim olmadığından bakmıyorum hiçKutsalsekerpare
Valla bende bilemedim ultrasondan niye baksın ki :/Bekle canım biraz daha , 1 haftaya kadar olmazsan doktora git canım bi baksın hormonlar veya ultrason bilemedim ki
UffffCanım senin normal tarihinde olmaz kimyasalından ötürü. Bekleyip ne zaman geleceğini göreceğiz, ondan sonra da o tarihi baz alırısn
Tarihler gittikçe azalıyor, müjdeli haberler almaya yakınız sanki. Canım ben gerçekler hiç bilemiyorum geçen ay 1 hafta gecikince, bu ayda ona göre mi belirlemem gerekiyor bilmiyorum
Sıradaki sensin o zaman öyle mi canım?
Bata 6 günden az kalan var mı kızlar?
Sen kac okuduninşallah kuzumm
Yarın itibariyle son 9 bebekk senin
kuzum benim önceki ay geçikti bu at vaktimde oldum normal vaktine göre hesaplaCanım senin normal tarihinde olmaz kimyasalından ötürü. Bekleyip ne zaman geleceğini göreceğiz, ondan sonra da o tarihi baz alırısn
Tarihler gittikçe azalıyor, müjdeli haberler almaya yakınız sanki. Canım ben gerçekler hiç bilemiyorum geçen ay 1 hafta gecikince, bu ayda ona göre mi belirlemem gerekiyor bilmiyorum
Sıradaki sensin o zaman öyle mi canım?
Bata 6 günden az kalan var mı kızlar?
1000 olmak üzereSen kac okudun
Hayyy masallah ben o kadar okuyamadım yahu ama fulll dışardaydım1000 olmak üzere
Hadi ya gerçekten mi? Canım senin geçen ay ne kadar gecikti?kuzum benim önceki ay geçikti bu at vaktimde oldum normal vaktine göre hesapla
nası belli olacak canım?Ayy bilmiyoeum kızlar hani belirti olarak var ama ben saymıyorum çünkü düşündükçe olmuyor biliyorsunuz ki :) o yüzden bakalım yarın varsa belli olacak olmazsa 30u bekleyeceğiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?