Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy insallah kuzum ya sende kimyasal geçirmiştin şimdi canım benim değerim sıfırlandı ama adet olmadım çalışmalara başlayayım mı sence
Canim ben kimyasal olmadım temmuzda kalp atışı olmadığı için 11.jaftada gebelik sonlandı ama sen 1 kere düzgün bi adet gör ondan sonra çalışma yap canım rahim dokuların kendini yenilesin. Hem biraz rahatlat kafanı gör bak Rabbim yardım eder

Bende öyle düşünüyorum canım ama hala olmadım bat 19 du ama gelen giden hala yok ne yapsam ki

Canım senin normal tarihinde olmaz kimyasalından ötürü. Bekleyip ne zaman geleceğini göreceğiz, ondan sonra da o tarihi baz alırısn

inşallah kuzumm

Yarın itibariyle son 9 bebekk senin
Tarihler gittikçe azalıyor, müjdeli haberler almaya yakınız sanki. Canım ben gerçekler hiç bilemiyorum geçen ay 1 hafta gecikince, bu ayda ona göre mi belirlemem gerekiyor bilmiyorum

Ayy kız benim de son 6ymış ya sen deyince farkettim takvimle hiç işim olmadığından bakmıyorum hiç Kutsalsekerpare
Sıradaki sensin o zaman öyle mi canım?

Bata 6 günden az kalan var mı kızlar?

Uffff

kuzum benim önceki ay geçikti bu at vaktimde oldum normal vaktine göre hesapla

Ayy bilmiyoeum kızlar hani belirti olarak var ama ben saymıyorum çünkü düşündükçe olmuyor biliyorsunuz ki :) o yüzden bakalım yarın varsa belli olacak olmazsa 30u bekleyeceğiz :)

kuzum benim önceki ay geçikti bu at vaktimde oldum normal vaktine göre hesapla
Hadi ya gerçekten mi? Canım senin geçen ay ne kadar gecikti?

Ayy bilmiyoeum kızlar hani belirti olarak var ama ben saymıyorum çünkü düşündükçe olmuyor biliyorsunuz ki :) o yüzden bakalım yarın varsa belli olacak olmazsa 30u bekleyeceğiz :)
nası belli olacak canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…