- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.501
Kan testi mi yapacaksın canım yani yarın?10u veya 12sinde tuttuysa kan testiyle belli olut canım ondan diyorum 10 gün sonra kanda çıkanlar oluyormuş ondan :)Kutsalsekerpare
bende dün çok okudum kuzum bugün fazla okuyamadım.Hayyy masallah ben o kadar okuyamadım yahu ama fulll dışardaydım
iyi yaparsın kuzumSelam kızlar,sabah kadın doğuma randevum var,bakalım bi ultrasona gireyim,herşey yolunda mı bi bakılsın.
Bitecek gibi değilbende dün çok okudum kuzum bugün fazla okuyamadım.
Kutsalsekerpare kuzum tam hatırlamıyorum ama 1 hafta filan vardı
alışınca insan dilinden düşüremiyoBitecek gibi değil
Kuzucum iyi geceler sabahtan beri girmedim siteye
Benim geçen gün sağ kalçamdan bacağıma öyle bir ağrı girdi ki ayağıma bastıkça acıyan cinsten akşamdan ertesi gün akşam üstüne kadar sürdü canımcım. İnşallah senin de ve tüm isteyenlerin de hayırlı haberlerini alırız ben de dahilİyiyiz canım kabız bende de normalde var ama bu ara çıkıyorum nasılsa, benim çok bacaklarımda ağrı var, bi de hep başım dönüyo ayaktayken bile oluyor, bi de midem de bi gariplik var içim bulanıyo ara ara hep bişi yemek istiyorum hepte yiyorum@Kutsal Tiramisu
Hadi hayırlısı inşallahİnşallah canımcım inşallah, bi de yere eğileyim dedim çöktüm dizlerimin üstüne ama belimin ağrısından zor kalktım eğilemiyorum bel ağrımdanbenimde çok sızlıyor çok canım dizlerim ayak bileklerim ilaç içmiyorum varsa diye ama ağrıdan uyuyamıyorum bi de mide bulantısından kalkıp kalkıp tırtıklıyorum bişileri @Kutsal Tiramisu
Ahahahahha kız yeni gördüm çok güldüm. Allah da seni güldürsünVallahi durum tam olarak bu
Canım kaçta gideceksin?Kuzum 6ayda bir kontrol biliyorsunuz ki iyi bişey o yüzden yarın bi normal kontrole gidicem notmal kontrole gidince zaten kan testi yapıyorlar canım, ultrasonla da bakıyorlar :)
Acaaabaaaaa umabilir miyimKuzucum iyi geceler sabahtan beri girmedim siteyeüzerimde acayip bir ağırlık var yemek yapmak ve yemek dışında enerjim yoktu fazla. Ve bugün ara ara ayıptır söylemesi kabız oluyorum şu anda da var normalde geç saatlere kadar otururum fakat 3 akşamdır mesela 9 gibi öyle bir uyku bastırıyor ki ama uyuyamıyorum da. Bata 6 gün kaldı bebişim. Sen nasılsın kuzucum Sizler nasılsınız kızlar
Umalım kuzum tabii ki ama heveslenmek de istemiyorum açıkçası bilmiyorum ki belki de adetime az kaldığı içindir böyle olması. Dışımdan belli etmiyorum ama içimden nasıl umuyorum bilsenAcaaabaaaaa umabilir miyim
Aynen kuzum ben test yaparken bile eşime söylemiyorum :))Aynen öyle eşimize belli edince onlar da çok üzülüyor kendi içimizde yaşamamız en güzeli en azından onların umutları kırılmasın biz kendimizi avutuyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?