Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum 6ayda bir kontrol biliyorsunuz ki iyi bişey o yüzden yarın bi normal kontrole gidicem notmal kontrole gidince zaten kan testi yapıyorlar canım, ultrasonla da bakıyorlar :)

Kutsal Tiramisu gelse de neşemiz yerine gelse
Kuzucum iyi geceler sabahtan beri girmedim siteye üzerimde acayip bir ağırlık var yemek yapmak ve yemek dışında enerjim yoktu fazla. Ve bugün ara ara ayıptır söylemesi kabız oluyorum şu anda da var normalde geç saatlere kadar otururum fakat 3 akşamdır mesela 9 gibi öyle bir uyku bastırıyor ki ama uyuyamıyorum da. Bata 6 gün kaldı bebişim. Sen nasılsın kuzucum Sizler nasılsınız kızlar

İyiyiz canım kabız bende de normalde var ama bu ara çıkıyorum nasılsa, benim çok bacaklarımda ağrı var, bi de hep başım dönüyo ayaktayken bile oluyor, bi de midem de bi gariplik var içim bulanıyo ara ara hep bişi yemek istiyorum hepte yiyorum @Kutsal Tiramisu

Benim geçen gün sağ kalçamdan bacağıma öyle bir ağrı girdi ki ayağıma bastıkça acıyan cinsten akşamdan ertesi gün akşam üstüne kadar sürdü canımcım. İnşallah senin de ve tüm isteyenlerin de hayırlı haberlerini alırız ben de dahil

İnşallah canımcım inşallah, bi de yere eğileyim dedim çöktüm dizlerimin üstüne ama belimin ağrısından zor kalktım eğilemiyorum bel ağrımdan benimde çok sızlıyor çok canım dizlerim ayak bileklerim ilaç içmiyorum varsa diye ama ağrıdan uyuyamıyorum bi de mide bulantısından kalkıp kalkıp tırtıklıyorum bişileri @Kutsal Tiramisu

Hadi hayırlısı inşallah

Vallahi durum tam olarak bu
Ahahahahha kız yeni gördüm çok güldüm. Allah da seni güldürsün

Kuzum 6ayda bir kontrol biliyorsunuz ki iyi bişey o yüzden yarın bi normal kontrole gidicem notmal kontrole gidince zaten kan testi yapıyorlar canım, ultrasonla da bakıyorlar :)
Canım kaçta gideceksin?

Acaaabaaaaa umabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…