- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.521
Göğüs uçlarım canımcımm. Hiç olmadığı kadar fazla hassasAynen canımcım biz bakıyoruz başımızın derdimizin çaresine de onlar :)
Ne ki kız söylesene :)Kutsal Tiramisu
İnşaAllah kuzucumm inşallah senin de öyledirEvet canım o da oluyormuş belirti bende yok ama herkesin bünyesi farklı diye aynı şeyler olmuyormuş sanırım :) inşallah bebişin seninledir
Ezberlemiştim unutmuşum yeniden ezberledimalışınca insan dilinden düşüremiyo
bende hep unutup sonra yine ezberliyorum :)Ezberlemiştim unutmuşum yeniden ezberledim
Yarın bitirmem lazım ama banyo şartbende hep unutup sonra yine ezberliyorum :)
haha ben banyomu yaptım kız sende yapYarın bitirmem lazım ama banyo şart
tatlım kıymetlim umduğuna kavuşursun bu ay inşallahUmalım kuzum tabii ki ama heveslenmek de istemiyorum açıkçası bilmiyorum ki belki de adetime az kaldığı içindir böyle olması. Dışımdan belli etmiyorum ama içimden nasıl umuyorum bilsen
Aynen öyle eşimize belli edince onlar da çok üzülüyor kendi içimizde yaşamamız en güzeli en azından onların umutları kırılmasın biz kendimizi avutuyoruz :)
Hatta bu ara yaşadığım bir belirti o kadar yoğun ki gene de hamileliğe yormuyorum ama bebeemKutsalsekerpare
Canım ben bu belirtiye çok önem veririm, bak geçen aylarda çok belirti yaşadım ama hep sonu hüsran oldu ama bunlardan hiç biri göğüs ucu ağrısı olmadı. Göğüs ağrısı adetle karıştırılabiliniyor ama göğüs ucu önemli bir belirti canım inşallah hamilesindir canım benimGöğüs uçlarım canımcımm. Hiç olmadığı kadar fazla hassas
Hayırlı sabahlar efeeniiimmmHayırlıı sabahhlaarrr canlar
anam burda herkes hamile masslah size:)Ne uykusu ablam mutfak faresi oldum mutfağı kemiriyorum
Aaaa ben hissetmedimAyy deprem oldu kızlar
Nerde oturuyorsunuzAyy deprem oldu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?