Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım o da oluyormuş belirti bende yok ama herkesin bünyesi farklı diye aynı şeyler olmuyormuş sanırım :) inşallah bebişin seninledir
İnşaAllah kuzucumm inşallah senin de öyledir ben uyuyorum canım benim hayırlı geceler zaten öğlenden beri ayakta uyuyorum gideyim yatayım bare yatağmda uyuyayım:) öpüldünüz

Umalım kuzum tabii ki ama heveslenmek de istemiyorum açıkçası bilmiyorum ki belki de adetime az kaldığı içindir böyle olması. Dışımdan belli etmiyorum ama içimden nasıl umuyorum bilsen
tatlım kıymetlim umduğuna kavuşursun bu ay inşallah

Aynen öyle eşimize belli edince onlar da çok üzülüyor kendi içimizde yaşamamız en güzeli en azından onların umutları kırılmasın biz kendimizi avutuyoruz :)

Hatta bu ara yaşadığım bir belirti o kadar yoğun ki gene de hamileliğe yormuyorum ama bebeem Kutsalsekerpare

Aynen kızlar eşime hiç birşeyi söylemiyorum, bazen de acaba her detaydan haberdar mı etsem diyorum sonuçta bu yükü tek omuzlama zor. Olmayınca bir teselli kaynağı arıyor insan ben ona bile dahil etmek istemiyorum. Çünkü olur olmaz ona bir süpriz yapmak istiyorum o yüzden her seferinde hamile değilmişim belirti yaşamıyormuşum gibi davranıyorum, getçi zaten de olamıyorum yani

Göğüs uçlarım canımcımm. Hiç olmadığı kadar fazla hassas
Canım ben bu belirtiye çok önem veririm, bak geçen aylarda çok belirti yaşadım ama hep sonu hüsran oldu ama bunlardan hiç biri göğüs ucu ağrısı olmadı. Göğüs ağrısı adetle karıştırılabiliniyor ama göğüs ucu önemli bir belirti canım inşallah hamilesindir canım benim

Hayırlıı sabahhlaarrr canlar
Hayırlı sabahlar efeeniiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…