- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
Ama sen ovu testinde piki gördüm ve silikleşti diyorsun. Çatlayan var demek ki. Önceki günlerde ilişkin olmuş muydu.4 yumurtan oluşmuş ama tam olgunlaşmamış yarın itibariyle 3 gün ilişki dedi sonrasında ister yapar ister yapmazsın dedi canım sonra progestan başla dedi çatlarmı kendiliğinden dedim çatlar dedi
Canım ultrasonla mı baktı yoksa vajinal mi ? İnşallah Çatlar da bebeğin sana tutunur4 yumurtan oluşmuş ama tam olgunlaşmamış yarın itibariyle 3 gün ilişki dedi sonrasında ister yapar ister yapmazsın dedi canım sonra progestan başla dedi çatlarmı kendiliğinden dedim çatlar dedi
Tutunsun diyemi acabaa hadi inşallaahhhhbilmiyorum 3 gün beraberlik olsun sonrada kullan dedi canım
ultrasonla baktı direk orda göründü zaten. inşallah kuzum inşallahCanım ultrasonla mı baktı yoksa vajinal mi ? İnşallah Çatlar da bebeğin sana tutunur
tutunurmuki.Tutunsun diyemi acabaa hadi inşallaahhhh
Uyumakla uyumamak arasındayız :)Uyudu mu herkes
İyi geceler canımmİyi geceler kızlar ❤
Hoşgeldin kuzucummbende burdayım
Kuzummmmm değerlendir :) gelsin tatlış yeğenlerHoşgeldin kuzucummbenim de biraz işim vardı geldim yarın yumurtlama günüm de..  :d
Oyy canikomm değerlendirdim bakalım hayırlısı beybimm sana da inşallahKuzummmmm değerlendir :) gelsin tatlış yeğenler
Kuzumm biz geldik sen gittin galibaOoo kızlar nerdesiniz yahu? Hamile sayısı artınca hamiş olmayanları yalnız bıraktınız ama aşk olsunnnşaka şaka siz uyuyacaksınız ki bebişlerde büyüyecek.
İçine doğmuştur :) eşimin deyimiyle babalar da hissederOyy canikomm değerlendirdim bakalım hayırlısı beybimm sana da inşallaheşim, bu ay kesin hamilesin dedi ilk defa böyle dedi
İnşaAllah kuzum benim hepimize sağlık sıhhat huzur mutluluk ve bebiş getirsin 2019İçine doğmuştur :) eşimin deyimiyle babalar da hissederinşallah ya Güzel haberlerle gelsin 2019
Oyy canikomm değerlendirdim bakalım hayırlısı beybimm sana da inşallaheşim, bu ay kesin hamilesin dedi ilk defa böyle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?