- Konu Sahibi Kutsal panter
-
İnşaAllah canımmHadi inşallah
haha iyi yaptın kız iyice değerlendireydinHoşgeldin kuzucummbenim de biraz işim vardı geldim yarın yumurtlama günüm de..  :d
yumurtlama dedinde sanki yumurtalarımda kazı çalışması var öyle bi ağrıHoşgeldin kuzucummbenim de biraz işim vardı geldim yarın yumurtlama günüm de..  :d
haha iyi yaptın kız iyice değerlendireydin
Senin ne zaman kuzum döneminyumurtlama dedinde sanki yumurtalarımda kazı çalışması var öyle bi ağrı
Asaletin yeter bebeğimöyle oldu diye düşünüyorum ama inşallah öyledir :d
şu önümüzdeki 3 gün ama erkenden sancılar başladıSenin ne zaman kuzum dönemin
Bebeeğem 3 günü değil 1 haftayı baz al sennnnşu önümüzdeki 3 gün ama erkenden sancılar başladı
Ben ilaç kullandım ya kuzum doktor dedi 3 günBebeeğem 3 günü değil 1 haftayı baz al sennnn
Hee doğru kuzum ya ne bilim ben bir haftayı değerlendirirdmBen ilaç kullandım ya kuzum doktor dedi 3 gün
tutar inşallah kuzum ya. bu süreç insanı gerçekten çok yıpratıyo ben bir ayda bezdimHee doğru kuzum ya ne bilim ben bir haftayı değerlendirirdm
Yıpranmak yooook beybimtutar inşallah kuzum ya. bu süreç insanı gerçekten çok yıpratıyo ben bir ayda bezdim
Durmk yok yola devamYıpranmak yooook beybim
Aynen bebeğim . Ben uyuyorum kendine iyi bak görüşürüz kuzucumm öpüyorum iyi gecelerDurmk yok yola devam
sende bebeğim iyi geceeleerr öptümmAynen bebeğim . Ben uyuyorum kendine iyi bak görüşürüz kuzucumm öpüyorum iyi geceler
kuzu yazdim buraya. etiketlwyin unutmuslardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?