Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi okudum canımcım. Senin boy ve kilon nedir acaba? Çizkek inan bana günlük kalori miktarını belirleyip onun üstüne çıkmayarak çok rahat kilo verebilirsin. Zaten bi yerden sonra her şeyin kalorisini ezberlemiş olacaksın, daha da pratik olacaksın. Bir not defteri tut, her gün neler yediğine kadar yaz, hatta telefonuna program indir, ordan da kendini takip et. Hem çocuk düşünüp hem kilo verebilirsin, sağlığın ve doğumunun kolay olması için de vermen şart. Bak kendimden biliyorum, benimli tam tersiydi kilo almaya çalışıyordum, ama düşün 27 yıldır 50 kilo bile olamamış bir insandım. Karar verdim motive oldum. 12 kilo aldım. Diyetisyenlerden de duydum aslında genelde kilo verememe sorunu yaşayanlar daha çoktur ama kilo almaya çalışmak vermekten daha zordur diye. Zoru başardım. Çocuğun için vermeye çalış. Mesela muhakkak spora başla, bu yüzme olursa süper olur. Ayy çok konuştum ama canım bence öncelik kilo verme olsun. Ama çocuk da düşün. İlk kilolar çabuk gider. 1 ayda 7 kilo verebilirsin şu an kaç kilosun onu yaz, boy kilo olarak.

Şeymaaaaammmmmm
Zehraaamammmm

Sen varyaaaaaaaa

Kararlı olursan verirsin canım. Yavaş yavaş başlayabilirsin. Kademeli olarak artır diyetini. Kalori hesabı yap gerekirse. Misal bi insanın günlük alması gereken 1000 kalori ise 1000 in üzerindeki her kalori kiloya dönüşür. Kararlı ol ve uygula hemen canım.

Benim yaş 31,, kilolu değilim ama simitler, göbek gittikçe artıyor. 3 aydır Ekmeği bıraktım o yüzden..Kahvaltıda 2 dilim falan yersem yiyorum. Ama diğer öğünlerde hiç ekmek yemem. Eşimle dikkat ederiz mesela, çok çeşit yapıp hepsini birden yemeyiz, tek çeşit yemeğin yanında ya salata vardır ya da onunla beraber ayran. Porsiyonlarımız da küçüktür.

Haklsm cnm aslinda once irade istikrar onemli ins basaririm ya 70lere dussem cok iyi olacak

Bence yürüyüş ve diyetle kilo vermeye çalışıp çalışmalara devam edin. Ben olsam öyle yapardım.

Yürüyüş ve diyet yapıyorum zaten canim insallah hem kilo verip hem hamile kalirim❤

Kaç kilosun canım sen

90 sayılır

Ayyy Nebilim ya benim adetlerim duzenliydi kimyasaldan sonra bozuldu geliyor her ay ama bi kac gunluk gecikme ya da erken oluyor

Offf ya ben de 2 ay cok erken oldum bu ay gec oldum iyice duzensizlesti korunmayi birakinca

Canim ayni tarif ettigin gibi yapiyorum zaten kalori hesabiyla diyet yapıyorum. Aksam 6-7 den sonra bisey yemiyorum ve her gün yürüyüş yapiyorum 10000 adim. O sayede 6 kiloya yakin verdim zaten 1 ayda. 90 kiloyum boy 1.60

Seninle aynıyız cizkekcim biz senle yarış yapsak ya kim dhaa fazla verecek kilo die

Ahhh benim eşim de az yese keşke gece 12 de geliyo 1 hafta arayla geldiğinde ben 4 5 gibi yemiş oluyorum onu bekleyene kadar acıkıyorum o gelince bende yiyorum onu da geçtim eşim benimde az yese belki bende yemicem sabah kahvaltı da 1 ekmekten fazla yiyo ben az yiyince ye sen doymadın diyo sonra bana kilo ver senden başka bişey istemiyorum diyo

Kızlar Nasılsıniz? Bu topige geçiş yapıldı galiba . Kaç gündür takip edemiyorum bulnatilarim çok fena, eşim senelik izin aldı zorlanıyorum diye. teyzemle annem de geldi , ondan pek bakamadım.

Sen iradeli ol ve yeme. Bi saat ötele akşam yemeğini ama onunla gece oturup yeme bence. İstersen yaparsın.
Benim eşim ekmek yemeğe devam ediyor.ısrarla sen de ekmek ye diyor bazen ama hayır diyorum ve yemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…