- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
Ya ben fazla yemiyorum ama d vitamini eksikliğinden dolayı zayıflayamıyorumSen iradeli ol ve yeme. Bi saat ötele akşam yemeğini ama onunla gece oturup yeme bence. İstersen yaparsın.
Benim eşim ekmek yemeğe devam ediyor.ısrarla sen de ekmek ye diyor bazen ama hayır diyorum ve yemiyorum.
Ben bi hırslansam varyaaaa ufffTamam vala yaris daha cezbedici inat yaparız belki
Onları nirmal seviyryr almadan kilo verilmiyir snrm cnm bende dr insukin direnci vardi yürüyüşle kırıldı şükürYa ben fazla yemiyorum ama d vitamini eksikliğinden dolayı zayıflayamıyorum
Vala mi ben bu ara hic hirslanamiyorum ya takıldım kac aydr ayni kikoyaBen bi hırslansam varyaaaa ufff
Bişeyin beni hırslandırması laızm öyle olsa veririm inanVala mi ben bu ara hic hirslanamiyorum ya takıldım kac aydr ayni kikoya
Heralde ondan canım cok okudum çünkü benim d vitamini 3 falan en az 20 olması gerekiyormuşOnları nirmal seviyryr almadan kilo verilmiyir snrm cnm bende dr insukin direnci vardi yürüyüşle kırıldı şükür
Su an en buyuk hirs bebek istedgim kizimin kardes aşkı ama bi Bosvermislik var pazartesi doktora gidicrm kadin dogum ozele hrm adet düzensizliği adet uzunlugumun kisalmasi icin hemde bebek istegimizi sorcam ne dicrk bklmBişeyin beni hırslandırması laızm öyle olsa veririm inan
Kullan canim ilaçlarını sağlık ocagi da veriyor sankiHeralde ondan canım cok okudum çünkü benim d vitamini 3 falan en az 20 olması gerekiyormuş
Anladım canım bende özele gitmiştim dr bana zayıfla zayıfla dedi ama pek etkisi olduğunu düşünmüyorum ben onun öyle demesine rağmen 2 kere hamile kaldımSu an en buyuk hirs bebek istedgim kizimin kardes aşkı ama bi Bosvermislik var pazartesi doktora gidicrm kadin dogum ozele hrm adet düzensizliği adet uzunlugumun kisalmasi icin hemde bebek istegimizi sorcam ne dicrk bklm
Evet canım eşim alacaktı bugun acık eczane bulamamışKullan canim ilaçlarını sağlık ocagi da veriyor sanki
evet canım. dün önceki gün ovülasyon yaptım koyuydu bugün yaptım silik çıktıTamam o zaman. Sen akıntını takip et. Olur inşallah. Progestanı 3 günün sonunda mı kullanacaksın
Vala bilmiom ben hep devlet gittim hep normal diyip yolluyorlar konusmaya useniyorlat bi de ozele gideyim dedimAnladım canım bende özele gitmiştim dr bana zayıfla zayıfla dedi ama pek etkisi olduğunu düşünmüyorum ben onun öyle demesine rağmen 2 kere hamile kaldım
Yok ya benim annemde kilolu hiç alakası yok 5 Doğum 3 düşük var toplam 8Vala bilmiom ben hep devlet gittim hep normal diyip yolluyorlar konusmaya useniyorlat bi de ozele gideyim dedim
Bnmki de öyle ama ne bilim yedugimizden mi ictigimizden mi olmuyir bacim yaniYok ya benim annemde kilolu hiç alakası yok 5 Doğum 3 düşük var toplam 8)
Olabilir kesinlikle canımBnmki de öyle ama ne bilim yedugimizden mi ictigimizden mi olmuyir bacim yani
Canım verdiklerini alma ve aynı şekilde devam et. Hiç bozma diyetini bol su iç. Ve tatlı yeme derim.Yürüyüş ve diyet yapıyorum zaten canim insallah hem kilo verip hem hamile kalirim❤
90 sayılır
Offf ya ben de 2 ay cok erken oldum bu ay gec oldum iyice duzensizlesti korunmayi birakinca
Canim ayni tarif ettigin gibi yapiyorum zaten kalori hesabiyla diyet yapıyorum. Aksam 6-7 den sonra bisey yemiyorum ve her gün yürüyüş yapiyorum 10000 adim. O sayede 6 kiloya yakin verdim zaten 1 ayda. 90 kiloyum boy 1.60
Bnmki de öyle ama ne bilim yedugimizden mi ictigimizden mi olmuyir bacim yani
Olabilir kesinlikle canım
Canım kusura bakma ama ben anlamadım. Doktor sana ne zaman yumurtan henüz olgunlaşmadı dedi?evet canım. dün önceki gün ovülasyon yaptım koyuydu bugün yaptım silik çıktı
aynen bitanmKız esma iyilik yaptın isim yazdın şimdi pişmansındır heraldebiletek o toplu isim yazma olayına girmedim. Unuttuğun an gitti çünkü
Canım noldu hayırdır?
4 yumurtan oluşmuş ama tam olgunlaşmamış yarın itibariyle 3 gün ilişki dedi sonrasında ister yapar ister yapmazsın dedi canım sonra progestan başla dedi çatlarmı kendiliğinden dedim çatlar dediCanım kusura bakma ama ben anlamadım. Doktor sana ne zaman yumurtan henüz olgunlaşmadı dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?