Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen iradeli ol ve yeme. Bi saat ötele akşam yemeğini ama onunla gece oturup yeme bence. İstersen yaparsın.
Benim eşim ekmek yemeğe devam ediyor.ısrarla sen de ekmek ye diyor bazen ama hayır diyorum ve yemiyorum.
Ya ben fazla yemiyorum ama d vitamini eksikliğinden dolayı zayıflayamıyorum

Bişeyin beni hırslandırması laızm öyle olsa veririm inan
Su an en buyuk hirs bebek istedgim kizimin kardes aşkı ama bi Bosvermislik var pazartesi doktora gidicrm kadin dogum ozele hrm adet düzensizliği adet uzunlugumun kisalmasi icin hemde bebek istegimizi sorcam ne dicrk bklm

Su an en buyuk hirs bebek istedgim kizimin kardes aşkı ama bi Bosvermislik var pazartesi doktora gidicrm kadin dogum ozele hrm adet düzensizliği adet uzunlugumun kisalmasi icin hemde bebek istegimizi sorcam ne dicrk bklm
Anladım canım bende özele gitmiştim dr bana zayıfla zayıfla dedi ama pek etkisi olduğunu düşünmüyorum ben onun öyle demesine rağmen 2 kere hamile kaldım

Canım verdiklerini alma ve aynı şekilde devam et. Hiç bozma diyetini bol su iç. Ve tatlı yeme derim.

Bnmki de öyle ama ne bilim yedugimizden mi ictigimizden mi olmuyir bacim yani

Olabilir kesinlikle canım

Kızlar böyle düşünmeyin. Hemen hemen herkesle aynı şeyler tüketiyoruzdur. Geçenlerde bunla ilgili konuşmuştuk burda. Adet gören biri farklı bi sorun yoksa yunurtluyordur. Yunurta her çatladığında bebek olsa nüfus patlaması yaşarız. Aldırıp durur millet. Spermler yunurtanın olduğu tüpe gitmeyebilir gitse bile yunurtanın içine giremeyebilir. Sperm yumurtanın içine girse bile kromozomlar eşleşmeyince döllenme olmuyor ve Atılıyor yine o yumurta. Çoğaltılabilir bu tarz durumlar. Mesela Benim 20 yumurtam vardı eylülde. Bi kısmı çatladı ama gebelik oluşmadı. Engellemişler birbirlerini. Ama Duyuyoruz etraftan,, geri çekme yöntemiyle korunan ama vajinanın üstüne az sperm geldiğinde bile hamile kalan. Yani bi gün olacak illaki. Sabredip beklemeyi bilmeliyiz. Kadın doğumcu arkadaşım hep şunu söyledi bana, stres hormonların doğru çalışmasını engelliyor. Ben tedaviye başlarken iğne için rapor verecekti doktor, karından ultrason la bakalım son kez nedir durum diye dedi. Baktı her şey normal. Ben de şükür dedim, korkmuştum başlayamayız diye dedim. Heyecan yaptım falan. Aaaa olmaz dedi, bu işin olmasını istiyorsan stres yapmayacaksın. Bizim en büyük düşmanımız stres dedi. Yani kızlar, az biraz kaygılı olsak dahi etkiliyor bedenimizi biz farkında olmasak da. Gerekeni yapıp bekleyeceğiz. En güzel zamanda olacak inşallah.

Canım kusura bakma ama ben anlamadım. Doktor sana ne zaman yumurtan henüz olgunlaşmadı dedi?
4 yumurtan oluşmuş ama tam olgunlaşmamış yarın itibariyle 3 gün ilişki dedi sonrasında ister yapar ister yapmazsın dedi canım sonra progestan başla dedi çatlarmı kendiliğinden dedim çatlar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…