- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
Ya hayırlı olsun kızlar Merhaba İnşallah bizde bu seneye yatişiriz :)Birmucize20192024 . kuzu bu yeni sayfa
Kuzucumm ben her daim burdayım :)) takma kafana bitanem senin güzel kalbin yeter durumu anlatırsın böyle böyle diye. Ellerine sağlıkAyy kızlar Bursadan misafirlerim geliyor, biraz da ani oldu ya, bir de halıları yıkamaya vermiştim, güya cuma günü gelecekti, arıyorum malum pazar açan yok, dün aradım akşam kesin gelecek dediler. Ayy sinir oldum bir de yalan söylüyorlar. Düşünün ev de tek bir halı yok ve bu yüzden de ev soğuk ve evime ilk kez gelecek olan misafirlerim var. Sinir oldum ya. Tamam anlattığımda anlayacak olan insanlar ama ne bileyim, böyle güzel bir ağırlama hayal etmiştim. Şimdi de tatlımı yaptım, yemeklere başlayacağım. Biraz da temizlik yaptım, bir de halı olmayınca en ufak bir kırıntı ya da toz hemen ortada. Elimde viledayla geziyorum. Hadi benim misafirim var yazamadım siz neden yazmıyorsunuz. Pek bir sessiz oldu bu topik
Kolay gelsin cancağazım..Tatlı dilin yeter misafirlerine halı da neymişAyy kızlar Bursadan misafirlerim geliyor, biraz da ani oldu ya, bir de halıları yıkamaya vermiştim, güya cuma günü gelecekti, arıyorum malum pazar açan yok, dün aradım akşam kesin gelecek dediler. Ayy sinir oldum bir de yalan söylüyorlar. Düşünün ev de tek bir halı yok ve bu yüzden de ev soğuk ve evime ilk kez gelecek olan misafirlerim var. Sinir oldum ya. Tamam anlattığımda anlayacak olan insanlar ama ne bileyim, böyle güzel bir ağırlama hayal etmiştim. Şimdi de tatlımı yaptım, yemeklere başlayacağım. Biraz da temizlik yaptım, bir de halı olmayınca en ufak bir kırıntı ya da toz hemen ortada. Elimde viledayla geziyorum. Hadi benim misafirim var yazamadım siz neden yazmıyorsunuz. Pek bir sessiz oldu bu topik
Kolay gelsin canım hep böyle olur misafirler gelcek ya ondan böyle aksilikler. Benimde akşama misafirlerim var daha yeni bitti hazırlığım onları bekliydrumAyy kızlar Bursadan misafirlerim geliyor, biraz da ani oldu ya, bir de halıları yıkamaya vermiştim, güya cuma günü gelecekti, arıyorum malum pazar açan yok, dün aradım akşam kesin gelecek dediler. Ayy sinir oldum bir de yalan söylüyorlar. Düşünün ev de tek bir halı yok ve bu yüzden de ev soğuk ve evime ilk kez gelecek olan misafirlerim var. Sinir oldum ya. Tamam anlattığımda anlayacak olan insanlar ama ne bileyim, böyle güzel bir ağırlama hayal etmiştim. Şimdi de tatlımı yaptım, yemeklere başlayacağım. Biraz da temizlik yaptım, bir de halı olmayınca en ufak bir kırıntı ya da toz hemen ortada. Elimde viledayla geziyorum. Hadi benim misafirim var yazamadım siz neden yazmıyorsunuz. Pek bir sessiz oldu bu topik
Hım anladm canm kanaman devam ediyor mu ?Ya hastanede kaldım bigün devrim döndü
Saol canm bugun biraz toparladım gibi çok şükürGeçmiş olsun canım. Allah yardımcın olsun valla.
Yok kuzum bitti ama beta değerim hala sıfırlanmadıHım anladm canm kanaman devam ediyor mu ?
Canım benim de misafirim var ondan yazamıyorum Kayınvalidem ve görümcem bizde benim eşim evde misafir varken hele kendi tarafı olunca teli eline almaya cok kızıyo ondan yazamıyorum bitanem.. kuzum yatıya mı gelecek misafirlerin öyleyse dert etme de dicemde yatak problemi falan insallah olmaZ bide ne zaman misafir gelecek olsa ya halılar kirli olur yada yıkama da temizken kimse gelmez :)))Ayy kızlar Bursadan misafirlerim geliyor, biraz da ani oldu ya, bir de halıları yıkamaya vermiştim, güya cuma günü gelecekti, arıyorum malum pazar açan yok, dün aradım akşam kesin gelecek dediler. Ayy sinir oldum bir de yalan söylüyorlar. Düşünün ev de tek bir halı yok ve bu yüzden de ev soğuk ve evime ilk kez gelecek olan misafirlerim var. Sinir oldum ya. Tamam anlattığımda anlayacak olan insanlar ama ne bileyim, böyle güzel bir ağırlama hayal etmiştim. Şimdi de tatlımı yaptım, yemeklere başlayacağım. Biraz da temizlik yaptım, bir de halı olmayınca en ufak bir kırıntı ya da toz hemen ortada. Elimde viledayla geziyorum. Hadi benim misafirim var yazamadım siz neden yazmıyorsunuz. Pek bir sessiz oldu bu topik
Napim kuzum misafirim var onlarla ilgileniyorum sen nbyosunSelammm kizlarrrr nabiyonuz bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?