- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.721
Yok ben hastaydım canım hamile değildim o zaman bekardım hattaANAmm o kadar zor mu yaa hamilelik, biz ne diye böyle deli gibi istiyoruz o zaman
Canımcım ben burdayım asıl, nöbet tuttum iti kopuğu var diye
Anacum ben hep burdaydım zatennnn. Nasılsın zehrammm
Canım bu ay inşallah olur ama olmasa bile tutacağı varsa düzensizlikte belki tutar yani jiç umutsuz olma. Bence şimdi başlama test yapmaya ya yazık testlerine
Canım sana en iyi örnek @Peri Tozuu onunki de çok geç belli oldu. Senin normalde gecikir miydi? Bence bu zamana kadar kan vermemiş olman doğru değil canımcım
Ayy ben yalnış anlamışım canım. İyiki de öyel değilYok ben hastaydım canım hamile değildim o zaman bekardım hatta
Yarn oruc tutcam okudgmda saana yazymşimdimi okuyacan canım
Canım benim hiç bir ay gecikmedi ama 20 gün gecikmişti sonra olduğum zaman diğer ayda aynı gün olmuştu yani döngüyü takip etmişti anlatabildimmi acaba :))Ayy ben yalnış anlamışım canım. İyiki de öyel değil
Kızlar size bişe soracağım. Normalde adeti düzenli olup bir ay geciktikten sonraki düzeni değişen/değişmeyen var mı? Döngüleriniz eskisi gibi mi devam etmişti yoksa yeni döngü mü oluşmuştj? Geçen bu soruyu sordumda cevap veren bir kişi olmuştu. Tekrar sorayım?
eyvallahhh koçumm benimmANAmm o kadar zor mu yaa hamilelik, biz ne diye böyle deli gibi istiyoruz o zaman
Canımcım ben burdayım asıl, nöbet tuttum iti kopuğu var diye
Anacum ben hep burdaydım zatennnn. Nasılsın zehrammm
Canım bu ay inşallah olur ama olmasa bile tutacağı varsa düzensizlikte belki tutar yani jiç umutsuz olma. Bence şimdi başlama test yapmaya ya yazık testlerine
Canım sana en iyi örnek @Peri Tozuu onunki de çok geç belli oldu. Senin normalde gecikir miydi? Bence bu zamana kadar kan vermemiş olman doğru değil canımcım
yok kuzum hepimizin niyetineKuzum biz senin niyetine okuyoruz demi
tamam canımYarn oruc tutcam okudgmda saana yazym
Tm cnmm Allah hayra çıkarsnAmin canım inşallah uzun meseleler yazsam çok uzun dua edin yeter canım
Ben kullanıyorum canımValla şeymooş benim hep 2 gündü 2 aydır değişiyo ekimde 5 gün attı geçen ay 9 gün doktora da dediö bugün çocuk istiyosunuz normal dedi :) bi de folik asit verdiii fotosunu atacam kullananan oldu mu aranızda diye
hz.ibrahimin duası var canım bikaç kişi toplanır hepimize 100 100 okuruzSıradaki duamız ne bebeğim hemen başlayalım yarın vakit kaybetmiyelim herşeyi yapalımmmmmmmKutsal panter
Canım hiç öyle bişey yaşamadım bilmiyorum kiAyy ben yalnış anlamışım canım. İyiki de öyel değil
Kızlar size bişe soracağım. Normalde adeti düzenli olup bir ay geciktikten sonraki düzeni değişen/değişmeyen var mı? Döngüleriniz eskisi gibi mi devam etmişti yoksa yeni döngü mü oluşmuştj? Geçen bu soruyu sordumda cevap veren bir kişi olmuştu. Tekrar sorayım?
Ama öyle olmaZ bi kişiye okunur tefriciyeyok kuzum hepimizin niyetine
Benimki bundanBen kullanıyorum canım
Dua edince insan umutlu oluyorhz.ibrahimin duası var canım bikaç kişi toplanır hepimize 100 100 okuruz
kuzum ben başlarken hepimize niyet ettim hepimizin niyeti bir zaten ne farkederkiAma öyle olmaZ bi kişiye okunur tefriciye
evet kuzumDua edince insan umutlu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?