Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim hiç bir ay gecikmedi ama 20 gün gecikmişti sonra olduğum zaman diğer ayda aynı gün olmuştu yani döngüyü takip etmişti anlatabildimmi acaba :))
Yani eski döngün mü devam etti?

Folik asit adeti de mi düzenliyor canım, aayyy çok mu cahilim?

Canım hiç öyle bişey yaşamadım bilmiyorum ki
Allah düzeninden şaşırmasın canımcım. Yoksa kafa iyice karışıyor?

Canlar biraz garip olacak ama ben şimdi bi duaya başlasam hamilelik için, bu ay yumurtlama galan geçti ya, yani mesela bu ay yoksa o duayla bu durum değişir mi yoksa faydası olacaksa gelecek aya mı etkisi olur, benim devreler yandı kızlar

Allah dilerse herşey olur canım yumurtlama filan bahane

Allah dilerse herşey olur canım yumurtlama filan bahane
Alkah yokları var eder diyorsun yani. Mantıklı

Onu bilmiyorum canım bende ilk defa kullanıcam gündüz tok karnına 1 tane kullan ve aynınsaatlerde içmeye bak dedi sadeece :)
Canım gözünü seveyim etiket yap yahu, ya da alıntıla, ya da cevapla deyip cevap yaz. Kız kime yazıyon karışırıyo

Yani eski döngün mü devam etti?

Folik asit adeti de mi düzenliyor canım, aayyy çok mu cahilim?

Allah düzeninden şaşırmasın canımcım. Yoksa kafa iyice karışıyor?
Folik asit edet düzenlemez vitaminde sadece , işten mesela ben bu ay aralıkta 13 te adet olucam ama olmadım 30 unda oldum diyelim diğer ayda 30 unda olunuyor o şekil yani

Bence hiç devreni yakma kuzum öncelijle sadece bebek odaklıda yapma allah rızası için yap ne zaman yaptığın önemli değil belki bu gece yaptığın dua daha sonra kabul olur bunu bilemeyiz ki

Bence hiç devreni yakma kuzum öncelijle sadece bebek odaklıda yapma allah rızası için yap ne zaman yaptığın önemli değil belki bu gece yaptığın dua daha sonra kabul olur bunu bilemeyiz ki
çok güzel dedin kuzum benimde uzun zaman önce bi duam vardı illa olsun illa olsun derdim okadar çok dua ettim okudumki olmadı. sonra zaman geçti istediğim şeyin ne boş olduğunu gördüm Allah yerine daha güzel bişey verdi bana. dedimki demek hayırlısı böyleymiş iyikide böyle olmuş. Onun için duanın gücüne inanın

oyyy zehra senin geçtiğin yollardan ben vazgeçtim ben öyle okumak istedim niyet herkese
Kuzum anladım yanlış anlama hani herseyin bi adabı olduğu gibi bununda adabı böyle bi kişiye hediye edilir ben herkese niyet edildiğini hiç duymadım zaten diğer topiğe bi arkadaş daha yazmıştı olmuyo yani biz sana niyet edip bitirelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…