- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.741
Yani eski döngün mü devam etti?Canım benim hiç bir ay gecikmedi ama 20 gün gecikmişti sonra olduğum zaman diğer ayda aynı gün olmuştu yani döngüyü takip etmişti anlatabildimmi acaba :))
Folik asit adeti de mi düzenliyor canım, aayyy çok mu cahilim?Valla şeymooş benim hep 2 gündü 2 aydır değişiyo ekimde 5 gün attı geçen ay 9 gün doktora da dediö bugün çocuk istiyosunuz normal dedi :) bi de folik asit verdiii fotosunu atacam kullananan oldu mu aranızda diye
Allah düzeninden şaşırmasın canımcım. Yoksa kafa iyice karışıyor?Canım hiç öyle bişey yaşamadım bilmiyorum ki
Allah dilerse herşey olur canım yumurtlama filan bahaneCanlar biraz garip olacak ama ben şimdi bi duaya başlasam hamilelik için, bu ay yumurtlama galan geçti ya, yani mesela bu ay yoksa o duayla bu durum değişir mi yoksa faydası olacaksa gelecek aya mı etkisi olur, benim devreler yandı kızlar
Alkah yokları var eder diyorsun yani. MantıklıAllah dilerse herşey olur canım yumurtlama filan bahane
Canım gözünü seveyim etiket yap yahu, ya da alıntıla, ya da cevapla deyip cevap yaz. Kız kime yazıyon karışırıyoOnu bilmiyorum canım bende ilk defa kullanıcam gündüz tok karnına 1 tane kullan ve aynınsaatlerde içmeye bak dedi sadeece :)
zehranında dediği gibi Allah var Allah yarAlkah yokları var eder diyorsun yani. Mantıklı
Canım gözünü seveyim etiket yap yahu, ya da alıntıla, ya da cevapla deyip cevap yaz. Kız kime yazıyon karışırıyo
Kuzum öyle tabiki ama öyle olmuyo işte tek kişinin niyetine hediye ediliyokuzum ben başlarken hepimize niyet ettim hepimizin niyeti bir zaten ne farkederki
Evet canım da bakalım benimki bat ne zaman olacakYani eski döngün mü devam etti?
Folik asit adeti de mi düzenliyor canım, aayyy çok mu cahilim?
Allah düzeninden şaşırmasın canımcım. Yoksa kafa iyice karışıyor?
Kuzum benimki daha bitmedi yarın kesin hediye etcen mison 99 biri el atsın
Folik asit edet düzenlemez vitaminde sadece , işten mesela ben bu ay aralıkta 13 te adet olucam ama olmadım 30 unda oldum diyelim diğer ayda 30 unda olunuyor o şekil yaniYani eski döngün mü devam etti?
Folik asit adeti de mi düzenliyor canım, aayyy çok mu cahilim?
Allah düzeninden şaşırmasın canımcım. Yoksa kafa iyice karışıyor?
İnşallah çalışmaların hemen sonuç verir canımcımEvet canım da bakalım benimki bat ne zaman olacak
O zaman ben yanayım kendi halimeeFolik asit edet düzenlemez vitaminde sadece , işten mesela ben bu ay aralıkta 13 te adet olucam ama olmadım 30 unda oldum diyelim diğer ayda 30 unda olunuyor o şekil yani
oyyy zehra senin geçtiğin yollardan ben vazgeçtimKuzum öyle tabiki ama öyle olmuyo işte tek kişinin niyetine hediye ediliyo
evet kuzum yarın kesinKuzum benimki daha bitmedi yarın kesin hediye etcen mi
Bence hiç devreni yakma kuzum öncelijle sadece bebek odaklıda yapma allah rızası için yap ne zaman yaptığın önemli değil belki bu gece yaptığın dua daha sonra kabul olur bunu bilemeyiz kiCanlar biraz garip olacak ama ben şimdi bi duaya başlasam hamilelik için, bu ay yumurtlama galan geçti ya, yani mesela bu ay yoksa o duayla bu durum değişir mi yoksa faydası olacaksa gelecek aya mı etkisi olur, benim devreler yandı kızlar
Kişiden kişiye göre değişiyor ya stres yapma ki gecikmesin tutacağını düşünmüyormusun hiç belirti falan yokmuİnşallah çalışmaların hemen sonuç verir canımcım
O zaman ben yanayım kendi halimee1 hafta gecikecek mi yine
çok güzel dedin kuzum benimde uzun zaman önce bi duam vardı illa olsun illa olsun derdim okadar çok dua ettim okudumki olmadı. sonra zaman geçti istediğim şeyin ne boş olduğunu gördüm Allah yerine daha güzel bişey verdi bana. dedimki demek hayırlısı böyleymiş iyikide böyle olmuş. Onun için duanın gücüne inanınBence hiç devreni yakma kuzum öncelijle sadece bebek odaklıda yapma allah rızası için yap ne zaman yaptığın önemli değil belki bu gece yaptığın dua daha sonra kabul olur bunu bilemeyiz ki
Kuzum anladım yanlış anlama hani herseyin bi adabı olduğu gibi bununda adabı böyle bi kişiye hediye edilir ben herkese niyet edildiğini hiç duymadım zaten diğer topiğe bi arkadaş daha yazmıştı olmuyo yani biz sana niyet edip bitirelimoyyy zehra senin geçtiğin yollardan ben vazgeçtimben öyle okumak istedim niyet herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?