Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence hiç devreni yakma kuzum öncelijle sadece bebek odaklıda yapma allah rızası için yap ne zaman yaptığın önemli değil belki bu gece yaptığın dua daha sonra kabul olur bunu bilemeyiz ki
Benimki biraz pazarlık gibi oldu haklısın. Her zaman dua etmeliyiz zaten bi zamanı olmamalı.

Kız hep beraber konuşuyorz diye kimseyi etiketlemiyorum :))
Anacum adres olmayınca karışıyor
Kişiden kişiye göre değişiyor ya stres yapma ki gecikmesin tutacağını düşünmüyormusun hiç belirti falan yokmu
Yok valla stres falan yapmıyorum sıkıntı yok. Merak ettim sadece. Yahuu bir belirti var o da yumurtlamadan önce başlayan hala devam eden göğüs ağrısı. Bu kadar erken göğüs ağrıması mı olur anlamadım.

Gerçektende öyle biz dua ederiz belki kabul olmaz evet ama rabbim bizim hayrımıza kabul etmiyordur bunu biz bilemeyiz zaten onyüzden her zaman diyorum rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu yaşamayı nasip etsin yani mesela allah korusun belki çocuk engelli doğucak yada hastalık gelicek başına belki sen bunları kaldıramayacağın için olmuyprdur rabbim öyle uygun görür herşeyin zmaanı var ben inanıyorum hepimiz için hayırlısnı versin rabbim

Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

Kuzum ben teslim edince siz okuyanlarada dua edicem siz nasıl isterseniz öyle niyet edin

aynen öyle kuzum rabbim isteklerimizi hayırlı şekilde versin inşallah

Bi yazı okumuştum hamile kalana kadarki bütün belirtiler psikolijkmiş acaba doğrumu buuu belirti banada erken gibi geldi çatladığından emin olduktan kaç gün geçti

Zaten seni etiketlesem daha iyi diğer kızlar soruyorum cevap verdiği yok bi sen valla :) Kutsalsekerpare
Yok canımcım öyle deme, sen bi etiketle bak nasıl herkes cevap veriyor. Konuşmada çok anlaşılır olmuyor canım ondan

Bi yazı okumuştum hamile kalana kadarki bütün belirtiler psikolijkmiş acaba doğrumu buuu belirti banada erken gibi geldi çatladığından emin olduktan kaç gün geçti
anacumm ben göğüs ağrısı olsun diye beklemiyodum valla, zaten bu kadar erken belirti olmayacağına eminim. Kız buluuuutt bence ben deliriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…