Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaaar farklı bişey sorayım. Nasıl giyinmeyi seversiniz? Dışarı çıkarken? Neler sizin vazgeçilmezleriniz? Önce ben cevaplayayım. Pantolon vazgeçilmezim, 2 tane inanılmaz rahat var, özellikle o ikisini giymeyi tercih ediyorum, üstüne bir spor tunik, bir de rahat pamuklu bir şal, ve tabiki spor ayakkabııları kar da olsa

Ben etek ferace yazın en vazgeçilmez kışın mont etek eşarp sal canım :) babet bot spor pek giymem

aynen seninkinden

Delirmiyorsundaaaa ben sna ne olduğunu anlatayım güzelimmöncedende belki bular oluyordu ama sen çocuk fikri olmadığı için üstüne düşmüyordun ama şimdi karnına göğsüne başına herhangi bir yerine en ufak bir ağrı girdiğinde çocuk üzerinden bakıyorsun olaya :) buda çokkk istediğinden kaynaklanıyor kendimden biliyorum ben bıraktım valla o düşüncelerden çıkalı çok oldu yani Sende fazla durma üstünde

Ya kıskançlığından kısıtlamalarından bıktım ya hasta ziyaretine gidecektim üst kata izin vermedi kavga ettim bende
Neyden kıskandığı önemli canım. Otur düşün mantıklı mı değil mi? Değilse sonuna kadar kendini savunmalısın, yoksa baskılar bir tık artabilir, çünkü karşıdaki doğru yaptığını düşünüyor

Valla ben giyinme delisiyim nerde ne ucuz değişik değişik karıştır bulur giyerim açığım ben ama hani öyle mini etekmiş ip askılıymış giymem ki evli olupta böyle giyinen insanlara da hayret ediyorum tabi herkesin yaşam stili farklı ama ben kendime evli bi bayan olarak çok açık, mini şeyleri yakıştırıyorum :) Kutsalsekerpare

Kuzum mantıksız tabiki dul kadın evde erkek yok bişey yok ameliyat oldu bebek görmeye gideyim hazır evde de değilsin dedim beni cok kısıtlıyo ben markete giderken bile haber veriyorum ya

Bnce sen ona daha fazlasını yap kısıtla seni anlasın mesela erkek arkdşyla bişey yapmak isterse bile izin verme sana yaptığının daha fazlasını yap bu erkeklere fazla yüz vermeye gelemiyorlar

Ben etek ferace yazın en vazgeçilmez kışın mont etek eşarp sal canım :) babet bot spor pek giymem
Kıışın etek zor olmuyo mu kuzuuu? Yani alttan havalar havalar
aynen seninkinden
umarım aykkabıs seçimin farklıdır kılın, çünlü dışardan normal durmuyor

Ahh bulut kız ben adet olayım da adetin 3. Günü doktora gideyim diye heycanlıyım çünkü çok iyi bi doktor buldum. Geçen aylarda öyle belirtiler üzerine durdum ki bir daha asla dedim zaten. Göüğüs ağrımı bile unutuyorum ama otururken kalkarken acıyınca farkediyorum. Zaten hamilelik de olmayabilir başka bişeyden kaynaklıdır belki, bi sebebi vardır belki, ya da çol erken adet olacağım bu sefer. Bunlardır belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…