- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.781
kuzum ya sen niye kavga ettinYa canım sıkkın kuzum isteğim gelmiyo valla eşimle kavga ettim oturdum öyle aglıyorum sadece
hz.ibrahimin duası canım Rabbim bana hayırlı evlat ver demekCanım ne için okunuyo o
Ya kıskançlığından kısıtlamalarından bıktım ya hasta ziyaretine gidecektim üst kata izin vermedi kavga ettim bendekuzum ya sen niye kavga ettin
hz.ibrahimin duası canım Rabbim bana hayırlı evlat ver demek
Ben etek ferace yazın en vazgeçilmez kışın mont etek eşarp sal canım :) babet bot spor pek giymemKızlaaar farklı bişey sorayım. Nasıl giyinmeyi seversiniz? Dışarı çıkarken? Neler sizin vazgeçilmezleriniz? Önce ben cevaplayayım. Pantolon vazgeçilmezim, 2 tane inanılmaz rahat var, özellikle o ikisini giymeyi tercih ediyorum, üstüne bir spor tunik, bir de rahat pamuklu bir şal, ve tabiki spor ayakkabııları kar da olsa
aynen seninkindenKızlaaar farklı bişey sorayım. Nasıl giyinmeyi seversiniz? Dışarı çıkarken? Neler sizin vazgeçilmezleriniz? Önce ben cevaplayayım. Pantolon vazgeçilmezim, 2 tane inanılmaz rahat var, özellikle o ikisini giymeyi tercih ediyorum, üstüne bir spor tunik, bir de rahat pamuklu bir şal, ve tabiki spor ayakkabııları kar da olsa
offf kıskançlık deddi zor vallaYa kıskançlığından kısıtlamalarından bıktım ya hasta ziyaretine gidecektim üst kata izin vermedi kavga ettim bende
Delirmiyorsundaaaa ben sna ne olduğunu anlatayım güzelimmYok canımcım öyle deme, sen bi etiketle bak nasıl herkes cevap veriyor. Konuşmada çok anlaşılır olmuyor canım ondan
anacumm ben göğüs ağrısı olsun diye beklemiyodum valla, zaten bu kadar erken belirti olmayacağına eminim. Kız buluuuutt bence ben deliriyorum
Neyden kıskandığı önemli canım. Otur düşün mantıklı mı değil mi? Değilse sonuna kadar kendini savunmalısın, yoksa baskılar bir tık artabilir, çünkü karşıdaki doğru yaptığını düşünüyorYa kıskançlığından kısıtlamalarından bıktım ya hasta ziyaretine gidecektim üst kata izin vermedi kavga ettim bende
Oy meleğim kıyamam ağlama yaaaa iki gün sonra unutcaksin gülüceksiniz birbirnize sen ağladığınla kalıcaksınYa canım sıkkın kuzum isteğim gelmiyo valla eşimle kavga ettim oturdum öyle aglıyorum sadece
Ben akrep burcuyum kıskanç bilirdim kendimi bu adam bi başka kıskanç ya çileden çıkıyorum bazenofff kıskançlık deddi zor vallaAllah yardım etsin kuzum üzme kendini
Kuzum artık patladım ben kıskancım sanardım onu tanıyınca ben vazgeçtim kıskanclıktanOy meleğim kıyamam ağlama yaaaa iki gün sonra unutcaksin gülüceksiniz birbirnize sen ağladığınla kalıcaksın
bende akrep kıskançlıktan çatlıyorum adetaBen akrep burcuyum kıskanç bilirdim kendimi bu adam bi başka kıskanç ya çileden çıkıyorum bazen
Kuzum mantıksız tabiki dul kadın evde erkek yok bişey yok ameliyat oldu bebek görmeye gideyim hazır evde de değilsin dedim beni cok kısıtlıyo ben markete giderken bile haber veriyorum yaNeyden kıskandığı önemli canım. Otur düşün mantıklı mı değil mi? Değilse sonuna kadar kendini savunmalısın, yoksa baskılar bir tık artabilir, çünkü karşıdaki doğru yaptığını düşünüyor
Kuzum kaçıyor işte arada direk yazınca cok kaçırdığım oluyo benimDoğrudur canım da ne biliyim böyle ben herkesinkini tek tek okuyorum diye etiketlemiyorumYoulost16 Kutsalsekerpare
Kıışın etek zor olmuyo mu kuzuuu? Yani alttan havalar havalarBen etek ferace yazın en vazgeçilmez kışın mont etek eşarp sal canım :) babet bot spor pek giymem
umarım aykkabıs seçimin farklıdır kılın, çünlü dışardan normal durmuyoraynen seninkinden
Ahh bulut kız ben adet olayım da adetin 3. Günü doktora gideyim diye heycanlıyım çünkü çok iyi bi doktor buldum. Geçen aylarda öyle belirtiler üzerine durdum ki bir daha asla dedim zaten. Göüğüs ağrımı bile unutuyorum ama otururken kalkarken acıyınca farkediyorum. Zaten hamilelik de olmayabilir başka bişeyden kaynaklıdır belki, bi sebebi vardır belki, ya da çol erken adet olacağım bu sefer. Bunlardır belki deDelirmiyorsundaaaa ben sna ne olduğunu anlatayım güzelimmöncedende belki bular oluyordu ama sen çocuk fikri olmadığı için üstüne düşmüyordun ama şimdi karnına göğsüne başına herhangi bir yerine en ufak bir ağrı girdiğinde çocuk üzerinden bakıyorsun olaya :) buda çokkk istediğinden kaynaklanıyor kendimden biliyorum ben bıraktım valla o düşüncelerden çıkalı çok oldu yani Sende fazla durma üstünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?