Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kuzum kalın tayt giyiyorum ayıptır söylemesi :) ama arada eşofman giydiğimde oluyo

Adetin 3.günü hormon testi yaptırcaksın sanırım inş sonuçların temiz çıkar ya iyi bi doktor bulduysan sakın kaybetme ve aklına ne takılırsa sor sorki eve sönünce aklında soru işareti kalmasın

spor genel tercihim

Bnce sen ona daha fazlasını yap kısıtla seni anlasın mesela erkek arkdşyla bişey yapmak isterse bile izin verme sana yaptığının daha fazlasını yap bu erkeklere fazla yüz vermeye gelemiyorlar
Yaptım mı kavga ediyoruz zaten o da çok gitmiyor iki hafta da bir falan

Ya ben şu akıntı olayını soracaktım size benim normalde hep akıntım oluyor ama bi kaç gündür bembeyaz normalde şeffaf oluyor ama bembeyaz pelte gibi şimdi de
Canım akıntıma ben hiç bakmamıştım hatırlamıyorum yani İnan ki

Yani herkesin tercihi farklı olabilir tabi, bir zamanlar miniler falan giyiyordum da canımcjm o yüzden öyel giyinen insanlarda kendimi görüyorum normal diyorum açık olsaydım tayt ve biraz uzunca bol hırka giyerdim ya da eşofman. Sen de eşofman falan giyer misin?

Doğrudur canım da ne biliyim böyle ben herkesinkini tek tek okuyorum diye etiketlemiyorum Youlost16 Kutsalsekerpare
Aynen canımcım sen etiketle bundan sonra
Kuzum mantıksız tabiki dul kadın evde erkek yok bişey yok ameliyat oldu bebek görmeye gideyim hazır evde de değilsin dedim beni cok kısıtlıyo ben markete giderken bile haber veriyorum ya
Canım bu doğru değil işte maalesef, bu yüzden sen daha iyisini bilirsin ama itiraz et derim. Anacum güzel güzel hatunlar yani şimdi kıskanmaları doğru ama
Yok kuzum kalın tayt giyiyorum ayıptır söylemesi :) ama arada eşofman giydiğimde oluyo
Ayy kız o taytlardan ben de illa giymeliyim pantolonun altına

Ya kızlar aranızda hiö gebelik yaşayan olduysa ben birşey sorabilir miyiiiiim Kutsalsekerpare Youlost16 Kutsalll BULUT
Anacumm sen söle söle, gebe değiliz ama çok gebe gördül

Aynen canımckm. Seansı tahliller hariç 250 tl imiş ama napayım yani, allahın izniyle gidipte çocuğu olmayan çok az kişi varmış

kız ben bütün herşeyimi 35 tlye hallettim neyin 250 si bu

Doğru değil tabi umrede bile beni çileden çıkardı kac kere valla sende giy kuzum üşütme sakın pantolon üşütür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…