- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.801
Ya ben onu tanıyınca vazgeçtim kıslanclıktan ya valla bakbende akrep kıskançlıktan çatlıyorum adetabenimde eşimin bazen tutuyo boğasım geliyo
Yok kuzum kalın tayt giyiyorum ayıptır söylemesi :) ama arada eşofman giydiğimde oluyoKıışın etek zor olmuyo mu kuzuuu? Yani alttan havalar havalar
umarım aykkabıs seçimin farklıdır kılın, çünlü dışardan normal durmuyor
Ahh bulut kız ben adet olayım da adetin 3. Günü doktora gideyim diye heycanlıyım çünkü çok iyi bi doktor buldum. Geçen aylarda öyle belirtiler üzerine durdum ki bir daha asla dedim zaten. Göüğüs ağrımı bile unutuyorum ama otururken kalkarken acıyınca farkediyorum. Zaten hamilelik de olmayabilir başka bişeyden kaynaklıdır belki, bi sebebi vardır belki, ya da çol erken adet olacağım bu sefer. Bunlardır belki de
Adetin 3.günü hormon testi yaptırcaksın sanırım inş sonuçların temiz çıkar ya iyi bi doktor bulduysan sakın kaybetme ve aklına ne takılırsa sor sorki eve sönünce aklında soru işareti kalmasınKıışın etek zor olmuyo mu kuzuuu? Yani alttan havalar havalar
Ahh bulut kız ben adet olayım da adetin 3. Günü doktora gideyim diye heycanlıyım çünkü çok iyi bi doktor buldum. Geçen aylarda öyle belirtiler üzerine durdum ki bir daha asla dedim zaten. Göüğüs ağrımı bile unutuyorum ama otururken kalkarken acıyınca farkediyorum. Zaten hamilelik de olmayabilir başka bişeyden kaynaklıdır belki, bi sebebi vardır belki, ya da çol erken adet olacağım bu sefer. Bunlardır belki de
Hiçbirmiz yaşamadık amaYa kızlar aranızda hiö gebelik yaşayan olduysa ben birşey sorabilir miyiiiiimKutsalsekerpare Youlost16 Kutsalll BULUT
spor genel tercihimKıışın etek zor olmuyo mu kuzuuu? Yani alttan havalar havalar
Ben ikisinide yaşadım canımHiçbirmiz yaşamadık amaYoulost16 kimyasalmıydı dış gebelikmiydi neydi bir o var işte
Ben hem kimyasal hemde dış gebelik geçirdim canımYa kızlar aranızda hiö gebelik yaşayan olduysa ben birşey sorabilir miyiiiiimKutsalsekerpare Youlost16 Kutsalll BULUT
Yaptım mı kavga ediyoruz zaten o da çok gitmiyor iki hafta da bir falanBnce sen ona daha fazlasını yap kısıtla seni anlasın mesela erkek arkdşyla bişey yapmak isterse bile izin verme sana yaptığının daha fazlasını yap bu erkeklere fazla yüz vermeye gelemiyorlar
yooo ben daha vazgeçmedimYa ben onu tanıyınca vazgeçtim kıslanclıktan ya valla bak
Canım akıntıma ben hiç bakmamıştım hatırlamıyorum yani İnan kiYa ben şu akıntı olayını soracaktım size benim normalde hep akıntım oluyor ama bi kaç gündür bembeyaz normalde şeffaf oluyor ama bembeyaz pelte gibi şimdi de
Ya biz neler yaşadık bu kıslanclıktan anlatsam sende vazgeçersinyooo ben daha vazgeçmedim
Yani herkesin tercihi farklı olabilir tabi, bir zamanlar miniler falan giyiyordum da canımcjm o yüzden öyel giyinen insanlarda kendimi görüyorum normal diyorumValla ben giyinme delisiyim nerde ne ucuz değişik değişik karıştır bulur giyerim açığım ben ama hani öyle mini etekmiş ip askılıymış giymem ki evli olupta böyle giyinen insanlara da hayret ediyorum tabi herkesin yaşam stili farklı ama ben kendime evli bi bayan olarak çok açık, mini şeyleri yakıştırıyorum :)Kutsalsekerpare
Aynen canımcım sen etiketle bundan sonraDoğrudur canım da ne biliyim böyle ben herkesinkini tek tek okuyorum diye etiketlemiyorumYoulost16 Kutsalsekerpare
Canım bu doğru değil işte maalesef, bu yüzden sen daha iyisini bilirsin ama itiraz et derim. Anacum güzel güzel hatunlar yani şimdi kıskanmaları doğru amaKuzum mantıksız tabiki dul kadın evde erkek yok bişey yok ameliyat oldu bebek görmeye gideyim hazır evde de değilsin dedim beni cok kısıtlıyo ben markete giderken bile haber veriyorum ya
Ayy kız o taytlardan ben de illa giymeliyim pantolonun altınaYok kuzum kalın tayt giyiyorum ayıptır söylemesi :) ama arada eşofman giydiğimde oluyo
Anacumm sen söle söle, gebe değiliz ama çok gebe gördülYa kızlar aranızda hiö gebelik yaşayan olduysa ben birşey sorabilir miyiiiiimKutsalsekerpare Youlost16 Kutsalll BULUT
Aynen canımckm. Seansı tahliller hariç 250 tl imiş ama napayım yani, allahın izniyle gidipte çocuğu olmayan çok az kişi varmışAdetin 3.günü hormon testi yaptırcaksın sanırım inş sonuçların temiz çıkar ya iyi bi doktor bulduysan sakın kaybetme ve aklına ne takılırsa sor sorki eve sönünce aklında soru işareti kalmasın
ne yaşadın kızYa biz neler yaşadık bu kıslanclıktan anlatsam sende vazgeçersin
kız ben bütün herşeyimi 35 tlye hallettim neyin 250 si buYani herkesin tercihi farklı olabilir tabi, bir zamanlar miniler falan giyiyordum da canımcjm o yüzden öyel giyinen insanlarda kendimi görüyorum normal diyorumaçık olsaydım tayt ve biraz uzunca bol hırka giyerdim ya da eşofman. Sen de eşofman falan giyer misin?
Aynen canımcım sen etiketle bundan sonra
Canım bu doğru değil işte maalesef, bu yüzden sen daha iyisini bilirsin ama itiraz et derim. Anacum güzel güzel hatunlar yani şimdi kıskanmaları doğru ama
Ayy kız o taytlardan ben de illa giymeliyim pantolonun altına
Anacumm sen söle söle, gebe değiliz ama çok gebe gördül
Aynen canımckm. Seansı tahliller hariç 250 tl imiş ama napayım yani, allahın izniyle gidipte çocuğu olmayan çok az kişi varmış
Hadi ya haberim yoktu bebeğim ben sadece birbi yaşadın sanıyordum kusura bakma rabbim tekrarını yaşatmasın inşBen ikisinide yaşadım canım
Doğru değil tabi umrede bile beni çileden çıkardı kac kere vallaYani herkesin tercihi farklı olabilir tabi, bir zamanlar miniler falan giyiyordum da canımcjm o yüzden öyel giyinen insanlarda kendimi görüyorum normal diyorumaçık olsaydım tayt ve biraz uzunca bol hırka giyerdim ya da eşofman. Sen de eşofman falan giyer misin?
Aynen canımcım sen etiketle bundan sonra
Canım bu doğru değil işte maalesef, bu yüzden sen daha iyisini bilirsin ama itiraz et derim. Anacum güzel güzel hatunlar yani şimdi kıskanmaları doğru ama
Ayy kız o taytlardan ben de illa giymeliyim pantolonun altına
Anacumm sen söle söle, gebe değiliz ama çok gebe gördül
Aynen canımckm. Seansı tahliller hariç 250 tl imiş ama napayım yani, allahın izniyle gidipte çocuğu olmayan çok az kişi varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?