Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bende öyle bir doktor buldum da 250 de çok be .. sigortayla anlaşmalı halimi bu peki

ne yaşadın kız
Yolda yürürdüm markete bakardım mağazaya bakardım sen niye içeri baktın yere bakardım bazen öyle pis adamlar bakıyormuş bana o adam sana niye baktı sen mi baktın yok bilmem ne umre de Kabe’yi tavaf ederken Kabe’ye bakardım aman karşıma bi erkek cıkmayıversin aman

Canım cok inceleme derim renksiz ve kokusuzsa hiç araştırma

tövbe estağfurullah bacım kocan tam bi paronayak

Kız deli valla ama Kaynatam da öyleymiş sülalesi hatta o yüzden normal geliyo ona ama benim babam kıskanç değil o yüzden bana cok cokkk fazla geliyo yaptığı
Ya evet okey seven insan kıskanır ama neye göre kime göre mesela ben eşimin arkadaşlaryla arkadaşlık kurabiliyorum mesela ama güvendiği için oluyor ama koyu bir ruj sürsem sildire fazla makyaj yapmamı istemez çok güZel çıktığım bir resim olduğu zaman attrmaz ama bunlar normal şeyler bnce senin komşuna gitmendede en ufak kıskanılcak bir taraf yok bence

Ya ben şu akıntı olayını soracaktım size benim normalde hep akıntım oluyor ama bi kaç gündür bembeyaz normalde şeffaf oluyor ama bembeyaz pelte gibi şimdi de Youlost16 Kutsalsekerpare
Canım o dediğin akıntı bende yumurtlama haricinde hep oluyor. Normal bence

spor genel tercihim
Bendensinn canoo

kız ben bütün herşeyimi 35 tlye hallettim neyin 250 si bu
Canım gitmişken içime sinen yer olsun istiyorum ya. Yoksa daha uyguna olur tabi. Aklımda kaşmasın diye
Doğru değil tabi umrede bile beni çileden çıkardı kac kere valla sende giy kuzum üşütme sakın pantolon üşütür

Valla bende öyle bir doktor buldum da 250 de çok be .. sigortayla anlaşmalı halimi bu peki
Özel muayenehane canım, kadın kendine güvenip hastaneden ayrıldı, sigortasız yani.
Canım bunlar biraz sınırın üstünde kalıyor. Eşin bir terapi ya da pskolog yardımı alabilir. Yoksa hayat sana zindan olur zehram

Anacum hepiniz de zayıfsınız maşallah size fit fit

Ben eşimin arkadaşıyla konuşsam beni keser ahahahah en güvendiği adamla bile konuşturmaz zaten ben makyaj yapmıyorum gram bile ama bazen Dudaklarıma nemlendirici sürer sonra silerim ona bile kavga ettiğimiz olmustur

Ya ona normal geliyo bizde kadın fazla gezmez diyo alışkın değilim ben diyo bana fazla geliyo ve bi yere göndermiyor fazla

haklısın kuzum en iyisini yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…