- 20 Ekim 2018
- 911
- 1.677
- 33
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.821
Valla bende öyle bir doktor buldum da 250 de çok be .. sigortayla anlaşmalı halimi bu pekiYani herkesin tercihi farklı olabilir tabi, bir zamanlar miniler falan giyiyordum da canımcjm o yüzden öyel giyinen insanlarda kendimi görüyorum normal diyorumaçık olsaydım tayt ve biraz uzunca bol hırka giyerdim ya da eşofman. Sen de eşofman falan giyer misin?
Aynen canımcım sen etiketle bundan sonra
Canım bu doğru değil işte maalesef, bu yüzden sen daha iyisini bilirsin ama itiraz et derim. Anacum güzel güzel hatunlar yani şimdi kıskanmaları doğru ama
Ayy kız o taytlardan ben de illa giymeliyim pantolonun altına
Anacumm sen söle söle, gebe değiliz ama çok gebe gördül
Aynen canımckm. Seansı tahliller hariç 250 tl imiş ama napayım yani, allahın izniyle gidipte çocuğu olmayan çok az kişi varmış
Yolda yürürdüm markete bakardım mağazaya bakardım sen niye içeri baktın yere bakardım bazen öyle pis adamlar bakıyormuş bana o adam sana niye baktı sen mi baktın yok bilmem ne umre de Kabe’yi tavaf ederken Kabe’ye bakardım aman karşıma bi erkek cıkmayıversin amanne yaşadın kız
Ne diyebilirm ki canım ya huylu huyundan vazgecmıyor işteYaptım mı kavga ediyoruz zaten o da çok gitmiyor iki hafta da bir falan
Amin insallah kuzum Rabbim kimseye yasatmasınHadi ya haberim yoktu bebeğim ben sadece birbi yaşadın sanıyordum kusura bakma rabbim tekrarını yaşatmasın inş
Kız deli valla ama Kaynatam da öyleymiş sülalesi hatta o yüzden normal geliyo ona ama benim babam kıskanç değil o yüzden bana cok cokkk fazla geliyo yaptığıNe diyebilirm ki canım ya huylu huyundan vazgecmıyor işte
Canım cok inceleme derim renksiz ve kokusuzsa hiç araştırmaGiyerim eşofman falan taytta uzun kazakla zayıfım kapatcak bi yerimde yok halbuki ama nd biliyim uzun bişi giymeyince üstüne rahat edemiyorum :)
Ayy benim soru o zaman google amcaya kaldı desenize :)Kutsalsekerpare Youlost16
tövbe estağfurullah bacım kocan tam bi paronayakYolda yürürdüm markete bakardım mağazaya bakardım sen niye içeri baktın yere bakardım bazen öyle pis adamlar bakıyormuş bana o adam sana niye baktı sen mi baktın yok bilmem ne umre de Kabe’yi tavaf ederken Kabe’ye bakardım aman karşıma bi erkek cıkmayıversin aman
İlk zamanlar öyleydi zaten şimdi de o zamanki gibi olsa dayanamazdim ki canımtövbe estağfurullah bacım kocan tam bi paronayak
Akıntını sormayacakmıydın canım google a
Ya evet okey seven insan kıskanır ama neye göre kime göre mesela ben eşimin arkadaşlaryla arkadaşlık kurabiliyorum mesela ama güvendiği için oluyor ama koyu bir ruj sürsem sildire fazla makyaj yapmamı istemez çok güZel çıktığım bir resim olduğu zaman attrmaz ama bunlar normal şeyler bnce senin komşuna gitmendede en ufak kıskanılcak bir taraf yok benceKız deli valla ama Kaynatam da öyleymiş sülalesi hatta o yüzden normal geliyo ona ama benim babam kıskanç değil o yüzden bana cok cokkk fazla geliyo yaptığı
Canım o dediğin akıntı bende yumurtlama haricinde hep oluyor. Normal benceYa ben şu akıntı olayını soracaktım size benim normalde hep akıntım oluyor ama bi kaç gündür bembeyaz normalde şeffaf oluyor ama bembeyaz pelte gibi şimdi deYoulost16 Kutsalsekerpare
Bendensinn canoospor genel tercihim
Canım gitmişken içime sinen yer olsun istiyorum ya. Yoksa daha uyguna olur tabi. Aklımda kaşmasın diyekız ben bütün herşeyimi 35 tlye hallettim neyin 250 si bu
Doğru değil tabi umrede bile beni çileden çıkardı kac kere vallasende giy kuzum üşütme sakın pantolon üşütür
Özel muayenehane canım, kadın kendine güvenip hastaneden ayrıldı, sigortasız yani.Valla bende öyle bir doktor buldum da 250 de çok be .. sigortayla anlaşmalı halimi bu peki
Canım bunlar biraz sınırın üstünde kalıyor. Eşin bir terapi ya da pskolog yardımı alabilir. Yoksa hayat sana zindan olur zehramYolda yürürdüm markete bakardım mağazaya bakardım sen niye içeri baktın yere bakardım bazen öyle pis adamlar bakıyormuş bana o adam sana niye baktı sen mi baktın yok bilmem ne umre de Kabe’yi tavaf ederken Kabe’ye bakardım aman karşıma bi erkek cıkmayıversin aman
Anacum hepiniz de zayıfsınız maşallah size fit fitGiyerim eşofman falan taytta uzun kazakla zayıfım kapatcak bi yerimde yok halbuki ama nd biliyim uzun bişi giymeyince üstüne rahat edemiyorum :)
Ayy benim soru o zaman google amcaya kaldı desenize :)Kutsalsekerpare Youlost16
Yani diyorkiii kaşıntın koku vs yoksa hiç aralatırmana gerek yok normal diyor ama eğer varsa iltihap yada mantardır
Ben eşimin arkadaşıyla konuşsam beni keser ahahahah en güvendiği adamla bile konuşturmaz zaten ben makyaj yapmıyorum gram bile ama bazen Dudaklarıma nemlendirici sürer sonra silerim ona bile kavga ettiğimiz olmusturYa evet okey seven insan kıskanır ama neye göre kime göre mesela ben eşimin arkadaşlaryla arkadaşlık kurabiliyorum mesela ama güvendiği için oluyor ama koyu bir ruj sürsem sildire fazla makyaj yapmamı istemez çok güZel çıktığım bir resim olduğu zaman attrmaz ama bunlar normal şeyler bnce senin komşuna gitmendede en ufak kıskanılcak bir taraf yok bence
Ya ona normal geliyo bizde kadın fazla gezmez diyo alışkın değilim ben diyo bana fazla geliyo ve bi yere göndermiyor fazlaCanım o dediğin akıntı bende yumurtlama haricinde hep oluyor. Normal bence
Bendensinn canoo
Canım gitmişken içime sinen yer olsun istiyorum ya. Yoksa daha uyguna olur tabi. Aklımda kaşmasın diye
Özel muayenehane canım, kadın kendine güvenip hastaneden ayrıldı, sigortasız yani.
Canım bunlar biraz sınırın üstünde kalıyor. Eşin bir terapi ya da pskolog yardımı alabilir. Yoksa hayat sana zindan olur zehram
Anacum hepiniz de zayıfsınız maşallah size fit fit
Canım varda bir aile büyüğüde müdahale etmeli benceYa ona normal geliyo bizde kadın fazla gezmez diyo alışkın değilim ben diyo bana fazla geliyo ve bi yere göndermiyor fazla
haklısın kuzum en iyisini yaparsınCanım o dediğin akıntı bende yumurtlama haricinde hep oluyor. Normal bence
Bendensinn canoo
Canım gitmişken içime sinen yer olsun istiyorum ya. Yoksa daha uyguna olur tabi. Aklımda kaşmasın diye
Özel muayenehane canım, kadın kendine güvenip hastaneden ayrıldı, sigortasız yani.
Canım bunlar biraz sınırın üstünde kalıyor. Eşin bir terapi ya da pskolog yardımı alabilir. Yoksa hayat sana zindan olur zehram
Anacum hepiniz de zayıfsınız maşallah size fit fit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?