- 20 Ekim 2018
- 911
- 1.677
- 33
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.841
Tamam kuzumYoulost16 zehroş senin 150 den 36 düştüm 114 kaldı onu oku tamamdır
Ya suan eskisi gibi değil ama sürekli hesap vermek bile beni yeterince geriyo işteValla seninki fenaymış kız ben hiç tahammül edemem öyle ama biz üniverstede tanıştık o beni anladı ben onu yani çok ortamda bulundum o yüzden şuan beni kısıtlaması imkansız inşallah düzelir canım benim düzelmezsede inş sen ona ayak uydurmayı başarabilirsin umarım
oyyy çikolatalı tiramisum hoşgeldinKızlar ben geldiiim
Aileside kendisi gibi kıskanç kız farklı değil ki zamanla törpülenmişlerCanım varda bir aile büyüğüde müdahale etmeli bence
Hoşbuldum canımmm nasılsın bakalımHoşgeldiiiiiin :)Kutsal Tiramisu
Kız ertesi gün yap sunu nolur
Hoşbuldum tatlım benimoyyy çikolatalı tiramisum hoşgeldin
Bak de senin yüzünden çocuğumuz olmuypr sen beni hep strese sokuyorsun de belki vicdan azabı çekerYa suan eskisi gibi değil ama sürekli hesap vermek bile beni yeterince geriyo işte
Yumurtlama olabilir canım bata kac varKutsalll BULUT canım bugün doktordaydım bi sıkıntı görseydi zaten ilaç verirdi yani mantar falan olduğunu düşünmüyorum. Benim hep oluypr kızlar ama şeffaf oluyor bi de böyle büyük büyük olmuyordu hiç akıntım utancın dibindeyim şuan Youlost16 @Seymaaao
Hoşgeldin tatlışımmmKızlar ben geldiiim
yok yarınKız ertesi gün yap sunu nolur
Ah alıyo benden sonra cekiyo sonra gelip ahını geri al diyo offffBak de senin yüzünden çocuğumuz olmuypr sen beni hep strese sokuyorsun de belki vicdan azabı çeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?