- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.861
Hoşbuldum canımmmcımm nasılsın iyi misinHoşgeldin tatlışımmm
Değişti biraz ama yeterli değil işte bende sıkıldım artık çokta zeki bi adam zaten benim karşımda öyle konusuyo ki ben sadece susuyorumAlışkın olmadığın kendi ailende bmyle görmedğin için işte canım o kendi isterse bu huylarını bırakır hani ailesi de biliyordur çocuklarının huyunu nereye kadar müdahale edebilir ki bu da onun yapısı ama kendisi isterse işte değişir ..Youlost16
Şükür bugünümüze canım sen nasılsın
Yarın kaçta hediye edilecek Peki kuzumyok yarınkız 114 neki hemencicik biter
Nerelerdesin yahuu?Kızlar ben geldiiim
Zehra şimdi bu konu hakkındaki net fikrimi söylesem, seni kötü etkilemekten korkuyorum. O yüzden ne desem bilemedim. Umarım hemen geçerAileside kendisi gibi kıskanç kız farklı değil ki zamanla törpülenmişler
Ayyyy canımsın
İyiyim bebişimm arkadaşım bendeydi onu geçirdim sonra abdest aldım dua okudum 100 tane allahım kabul eder inşallah hepimize söyledim sonraŞükür bugünümüze canım sen nasılsın
Soyle kuzum ya soyle valla çekinmeNerelerdesin yahuu?
Zehra şimdi bu konu hakkındaki net fikrimi söylesem, seni kötü etkilemekten korkuyorum. O yüzden ne desem bilemedim. Umarım hemen geçer
Akıntın olduğun zamanlarda kullanmalısın bence aklında soru işareti kalmasın :)Kutsal Tiramisu iyi canımcım buna şükür sen nasılsın :)
Yok canım kullanmıyorum yoksa gebelik testi gibi onunlada kafayı yerim diyeKutsalll BULUT
Amiiinnn kuzum Allah razı olsunİyiyim bebişimm arkadaşım bendeydi onu geçirdim sonra abdest aldım dua okudum allahım kabul eder inşallah hepimize söyledim sonra
okadar tatlısınki seni sevmelere bile doyamıyorumİyiyim bebişimm arkadaşım bendeydi onu geçirdim sonra abdest aldım dua okudum 100 tane allahım kabul eder inşallah hepimize söyledim sonra
Hoşgeldin canımmmSlm kızlar
Unutmam yavrum Allah razı olsun okurum da işte canım sıkkınbu iyiliğimide unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?