- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.881
Sizden de kuzucummm aminAmiiinnn kuzum Allah razı olsun
Hb canım nasılsıniz kimler napioHoşgeldin canımmm
Oyyy o senin tatlışlığın kiiiokadar tatlısınki seni sevmelere bile doyamıyorum
oyyy kıyamam sana Rabbim tez zamanda feraha çıkarsın inşallahUnutmam yavrum Allah razı olsun okurum da işte canım sıkkın
Ahahahha ağlaşıyoruz hep beraberBugunde zehraya ağlıyoruz canım şaka bir yana eşiyle tartışmış onu konuşuyorduk sen neler yapıyorsun :)
Oyy canım güzel yüreğine sağlık. Allah kabule ysinİyiyim bebişimm arkadaşım bendeydi onu geçirdim sonra abdest aldım dua okudum 100 tane allahım kabul eder inşallah hepimize söyledim sonra
Yok canım valla demiyyeuim ben diğer arkadaşlar daha sağlıklı akıl verirler.Soyle kuzum ya soyle valla çekinme
Canım sana yemin ediyorum az evvel aklıma geldin, benden hızlı davrandım yazdın, nasılsınSlm kızlar
Amiiinnn amiiinnn insallah canımoyyy kıyamam sana Rabbim tez zamanda feraha çıkarsın inşallah
Niye ki hayr olsun önemli bişey yoktur umarımBugunde zehraya ağlıyoruz canım şaka bir yana eşiyle tartışmış onu konuşuyorduk sen neler yapıyorsun :)
Kıskançlık meseleleri işteNiye ki hayr olsun önemli bişey yoktur umarım
Ahahahha soyle kız zaten kendime geldim suan ama soylemeyedebilirsin ya olsun neyse kafam karıştı gidip hemen kocamı bogazlayabilirimOyy canım güzel yüreğine sağlık. Allah kabule ysin
Yok canım valla demiyyeuim ben diğer arkadaşlar daha sağlıklı akıl verirler.
Canım sana yemin ediyorum az evvel aklıma geldin, benden hızlı davrandım yazdın, nasılsın
Ayyy canımsın ya iyiyim şükür ya uyku tutmadı bi bakayim kızlar napio dedim sen nasılsın tatlımOyy canım güzel yüreğine sağlık. Allah kabule ysin
Yok canım valla demiyyeuim ben diğer arkadaşlar daha sağlıklı akıl verirler.
Canım sana yemin ediyorum az evvel aklıma geldin, benden hızlı davrandım yazdın, nasılsın
O belirtti moduna ben henüz girmedim zor dönem vesselamYok kız kafayı sıyırırım ben hep yaparım sonra takarım yaniKutsalll BULUT
Fit mutlu anne ne yapalım canım hep belirti falan sorup soruşturuyok sen nasılsın :)
Kuzum bugün dışarı çıktım çarşıya tost makinem bozulmuştu yenisi geldi onu aldım bi de mağazaları dolandım filan e eve geldim anca yemeğe giriştim filan sonra arkadaşım geldi onu geçirdim sonra duamızı okudum balımm şimdi bakabildmNerelerdesin yahuu?
Himmm Allah yardımcısı olsun çözülmeyecek sorunlar olmasın aman arada oluyor böyle şeyler tadı tuzu evliliğin diyoruzKıskançlık meseleleri işte
Aminnn balım inşallahOyy canım güzel yüreğine sağlık. Allah kabule ysin
Bata kac var sen ondan haber et bizeValla kuzum biz mi üretiyoruz var mı bende anlamadım ama 3 akşam olacak baş ağrısı, gaz ve mide bulantısından uyuyamıyorumbi de kasıklarım böyle içerde baloncuk patlatıyolar sanki pıt pıt ediyo Fit mutlu anne Youlost16 Kutsalsekerpare Kutsal Tiramisu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?