- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 29
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.901
Aynen öyle güzelimHimmm Allah yardımcısı olsun çözülmeyecek sorunlar olmasın aman arada oluyor böyle şeyler tadı tuzu evliliğin diyoruz
Kız Vala ne bilim ben artık dinlemiyorum kendimi açıkçası kimseye de ümit veremiyorum ins hayır diyelim hayr olsun :)Valla kuzum biz mi üretiyoruz var mı bende anlamadım ama 3 akşam olacak baş ağrısı, gaz ve mide bulantısından uyuyamıyorumbi de kasıklarım böyle içerde baloncuk patlatıyolar sanki pıt pıt ediyo Fit mutlu anne Youlost16 Kutsalsekerpare Kutsal Tiramisu
En fazla 10gun gecikrdi o da yilda 2kez falan. Normlde ya gununde olurum yada 4gun falan gecikrdi.ANAmm o kadar zor mu yaa hamilelik, biz ne diye böyle deli gibi istiyoruz o zaman
Canımcım ben burdayım asıl, nöbet tuttum iti kopuğu var diye
Anacum ben hep burdaydım zatennnn. Nasılsın zehrammm
Canım bu ay inşallah olur ama olmasa bile tutacağı varsa düzensizlikte belki tutar yani jiç umutsuz olma. Bence şimdi başlama test yapmaya ya yazık testlerine
Canım sana en iyi örnek @Peri Tozuu onunki de çok geç belli oldu. Senin normalde gecikir miydi? Bence bu zamana kadar kan vermemiş olman doğru değil canımcım
İvittt kuzum sağ tarafımda ağrı var benim ama adetim yaklaşıyor diye olabilir belkilimBiz seninle sayıyoruz kuzuum :))Youlost16
Bn baslmştm zaten 250 tane okdm cnmbikaç kişi olsakta yeter hepimiz sırayla bi kişiye 100 er defa okuyacaz misal
Sende saol cnm Rabbim herkesin yuvasının huzurunu daim kılsın duzelir takma kafana kusursuz evlilik yok
Tabiki öyle ama bizimki biraz fazla kıskanç o yüzden cok tartışıyoruz bide beni cok sıkıyo sagolsunSende saol cnm Rabbim herkesin yuvasının huzurunu daim kılsın duzelir takma kafana kusursuz evlilik yok
Ne bilim kiz vala o pit pit i biri daha diyordu topikten sankiBende dinlemiyorum ama geğire geğire helak oldum kuzu, hele ki kasıklarımdaki o ağrıyla pıt pıt yapan baloncuklara hiç anlam veremedimFit mutlu anne Kutsal Tiramisu
Ne kadar fazla kiz meselaTabiki öyle ama bizimki biraz fazla kıskanç o yüzden cok tartışıyoruz bide beni cok sıkıyo sagolsun
Markete gidip gelirken bile haber vermek gibi market evimin dibiNe kadar fazla kiz mesela
Ben de iyiyim bıralarda takılıyorum canımcımAyyy canımsın ya iyiyim şükür ya uyku tutmadı bi bakayim kızlar napio dedim sen nasılsın tatlım
makinen hayırlı olsun canımcım. Yoğun bir gün geçirmişsin. Güzelce dinlen canımcımKuzum bugün dışarı çıktım çarşıya tost makinem bozulmuştu yenisi geldi onu aldım bi de mağazaları dolandım filan e eve geldim anca yemeğe giriştim filan sonra arkadaşım geldi onu geçirdim sonra duamızı okudum balımm şimdi bakabildm
Pıt pıt mı, o ne güzel tarif kızValla kuzum biz mi üretiyoruz var mı bende anlamadım ama 3 akşam olacak baş ağrısı, gaz ve mide bulantısından uyuyamıyorumbi de kasıklarım böyle içerde baloncuk patlatıyolar sanki pıt pıt ediyo Fit mutlu anne Youlost16 Kutsalsekerpare Kutsal Tiramisu
Vuhuu meltemle aynısınız. Ama o soruyu sormazsam olmaz. 12 yi geçti ya öyle mi 5 yoksa 4 mü aslımda?Aminnn balım inşallah
Bata son 5
Herkes de belirti olmayadabiliyor canım. Herşeyden öte sağlığın için de kan testi yapmalısın. İnşallah hamişsindirEn fazla 10gun gecikrdi o da yilda 2kez falan. Normlde ya gununde olurum yada 4gun falan gecikrdi.
10gun gecmeden kan vermk istmdm idrar test yptm negtf cikti. Smdi onun da ustndn 4gun gecti hala bsy yk. Kan vercm ama bu hafta sbhci gdyrm işe. Hala olmzsam p.tsi gitcm
Testi 5dk bekldm bakip attm hemen. Ynls gostrdgi oluyomu dye suphedeym. Gerci gebelik dusundrck bi belrti de yk. Coktan goguslerm sismelydi agrirdi
12yi geçtiği için 5 kuzumVuhuu meltemle aynısınız. Ama o soruyu sormazsam olmaz. 12 yi geçti ya öyle mi 5 yoksa 4 mü aslımda?
Bat ne zmnd canımValla bilmiyorum kuzuu pazara kadar beklicez artık, sabah 6da kalkıcam ehliyetimi çıkartıtmak için ama içim kalkıyo gözlerimi kapayınca( Fit mutlu anne
Ya bende haber veririm ama kıskançlıktan dgl de Allah korusun başına bişry gelir haberim oldun nerde olduğundan der öyle düşünüyordur belki esin deMarkete gidip gelirken bile haber vermek gibi market evimin dibi
Hımm tamamdır anladım canikom. Canım ben de ne kadar kaldığını merak ettiğim için sordum kızlara geçen ay bir hafta geciktişi için adetim, bu ay da öyle hesaplamam gerekiyormuş o zamann da ohoooo çok var.14-15 gün yani12yi geçtiği için 5 kuzumsenin kaç kaldı
Bunlar güzel belirtiler meltem.12yi geçti ve 5 kaldı canısıkız valla ağrı var kasıklarımda böyle ağrı oldukça göbeğimin altında böyle pıt pıt yapıyo bişi valla Kutsalsekerpare Kutsal Tiramisu
Fit mutlu anne pazar canım bugün de doktora gittim yarın sonuçlarım çıkacak çarşamba gel dedi yarın ameliyat günüymüş bi de folik asit verdi buna başlayalım bi an önce dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?