Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En fazla 10gun gecikrdi o da yilda 2kez falan. Normlde ya gununde olurum yada 4gun falan gecikrdi.
10gun gecmeden kan vermk istmdm idrar test yptm negtf cikti. Smdi onun da ustndn 4gun gecti hala bsy yk. Kan vercm ama bu hafta sbhci gdyrm işe. Hala olmzsam p.tsi gitcm
Testi 5dk bekldm bakip attm hemen. Ynls gostrdgi oluyomu dye suphedeym. Gerci gebelik dusundrck bi belrti de yk. Coktan goguslerm sismelydi agrirdi

Ayyy canımsın ya iyiyim şükür ya uyku tutmadı bi bakayim kızlar napio dedim sen nasılsın tatlım
Ben de iyiyim bıralarda takılıyorum canımcım

makinen hayırlı olsun canımcım. Yoğun bir gün geçirmişsin. Güzelce dinlen canımcım

Pıt pıt mı, o ne güzel tarif kız

Aminnn balım inşallah
Bata son 5
Vuhuu meltemle aynısınız. Ama o soruyu sormazsam olmaz. 12 yi geçti ya öyle mi 5 yoksa 4 mü aslımda?

Herkes de belirti olmayadabiliyor canım. Herşeyden öte sağlığın için de kan testi yapmalısın. İnşallah hamişsindir

12yi geçti ve 5 kaldı canısı kız valla ağrı var kasıklarımda böyle ağrı oldukça göbeğimin altında böyle pıt pıt yapıyo bişi valla Kutsalsekerpare Kutsal Tiramisu
Fit mutlu anne pazar canım bugün de doktora gittim yarın sonuçlarım çıkacak çarşamba gel dedi yarın ameliyat günüymüş bi de folik asit verdi buna başlayalım bi an önce dedi :)

12yi geçtiği için 5 kuzum senin kaç kaldı
Hımm tamamdır anladım canikom. Canım ben de ne kadar kaldığını merak ettiğim için sordum kızlara geçen ay bir hafta geciktişi için adetim, bu ay da öyle hesaplamam gerekiyormuş o zamann da ohoooo çok var.14-15 gün yani

Bunlar güzel belirtiler meltem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…