- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 29
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.921
O da öyle diyo ama bu bana cok fazla geliyo ya valla bakYa bende haber veririm ama kıskançlıktan dgl de Allah korusun başına bişry gelir haberim oldun nerde olduğundan der öyle düşünüyordur belki esin de
Hmmm balım güzel soru. Ben dr pantolon gitmeyi çok seviyorum özellikle beli yüksek olanlarını kot seviyorum ama siyah pantolonlarım da çoktur kurtarıcı :)) sonracığımaa hmmm ben tüylü çizme çok seviyorum ama bu ara pek giymedim bot giyiyorum montumun şapkasının altından açık olucak şekilde bir şal atıyorum omuzlarıma. İçime de sweatshirt, spor kazak tarzı birşey giyerim. Ama gerektiğinde hanım hanımcık giyiniyorum tabi spordan çıkıpKızlaaar farklı bişey sorayım. Nasıl giyinmeyi seversiniz? Dışarı çıkarken? Neler sizin vazgeçilmezleriniz? Önce ben cevaplayayım. Pantolon vazgeçilmezim, 2 tane inanılmaz rahat var, özellikle o ikisini giymeyi tercih ediyorum, üstüne bir spor tunik, bir de rahat pamuklu bir şal, ve tabiki spor ayakkabııları kar da olsa
O da öyle diyo ama bu bana cok fazla geliyo ya valla bak
Dikkat et t kendine canım iyi geceler Allah rahatlık versin :)Ben uyumayı deniyeyim kızlar midem felaket kalkıyo ama bi şekilde uyumam lazımbsabah 6da kalkıcam öpüyorum sizi çok Allah'a emanet olun
Anladım balımm benm.Hımm tamamdır anladım canikom. Canım ben de ne kadar kaldığını merak ettiğim için sordum kızlara geçen ay bir hafta geciktişi için adetim, bu ay da öyle hesaplamam gerekiyormuş o zamann da ohoooo çok var.14-15 gün yani
Ben yakında nefes alırken bile haber vericemSöylemedgn zamanlar unutursun misal gideyim geleyim hemen dediğin bi an sana çok çıkisiyorsa haklısın tabi ama ben haber vermeyi çok takmıyorum 3 sene önce kynvalidegilden ilk ayrıldıgmzda inanır mısın komsuya giderken bile haber verirdim çünkü tanımam etmem güvenemem kimseye haber ver derdi ki haklı da görüyordum şu an yok tabi öyle bi durum ama zmnla da değişir belki kaç senelik evliydn
Kuzumm biz de haber veriyoruz eşimle ama seninki biraz abartmışBen yakında nefes alırken bile haber vericembende market derken komşu heryer farketmez hereyere giderken haber veririm hani bu sorun değilde ilkte cok kıskançtı şimdi şükür o kadar değil ama zamanla işte tahammülüm azaldı
Seviyor ki sana bisey olmasın zarar gelmesin diye düşünüyor de sende rahatlat kendiniBen yakında nefes alırken bile haber vericembende market derken komşu heryer farketmez hereyere giderken haber veririm hani bu sorun değilde ilkte cok kıskançtı şimdi şükür o kadar değil ama zamanla işte tahammülüm azaldı
Bazen ağır da konusunca ben cok sinirleniyorum işte ama şimdi soğudum gidip onu yatakta tartaklayasım varSeviyor ki sana bisey olmasın zarar gelmesin diye düşünüyor de sende rahatlat kendini
Evet gerçekten benim ki abartıyo doğru yaniKuzumm biz de haber veriyoruz eşimle ama seninki biraz abartmış
Konuştun mu bitanem eşinle peki bu konuyuEvet gerçekten benim ki abartıyo doğru yani
Konuşa konuşa bıktımKonuştun mu bitanem eşinle peki bu konuyu
Ahhhahhaha o atismalar alevlenmelrr olmadan olmuyor :)Bazen ağır da konusunca ben cok sinirleniyorum işte ama şimdi soğudum gidip onu yatakta tartaklayasım var
Gidip uyandırsam miAhhhahhaha o atismalar alevlenmelrr olmadan olmuyor :)
Bence uyandır cezasını çeksinGidip uyandırsam mi
Oyy bebeem sıkma canını nolur gene deKonuşa konuşa bıktım
Sabahçı değil işte o kötüBence uyandır cezasını çeksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?