- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.941
Kız seytan diyo git uyandır lodosta var zaten korkuyorum bahanesiyleOyy bebeem sıkma canını nolur gene de
Neden kızz ben konudan geri mi kaldım acaba noldu kiKız seytan diyo git uyandır lodosta var zaten korkuyorum bahanesiyle
Nasil yani sabahçı değil derken anlamadım kizSabahçı değil işte o kötü
Nasıl yaniNeden kızz ben konudan geri mi kaldım acaba noldu ki
4 12 calısıyo bu haftaNasil yani sabahçı değil derken anlamadım kiz
Görüşürüz canım Allah’a emanetsinKızlar ben uyuyama gidiyorum hepiniz Yaradan a emanetsiniz grsrz:)
Himm anladım şimdi Allah kolaylık versin cnm4 12 calısıyo bu hafta
Ayy benimkiler de yüksek bel, boyfriend style canımHmmm balım güzel soru. Ben dr pantolon gitmeyi çok seviyorum özellikle beli yüksek olanlarını kot seviyorum ama siyah pantolonlarım da çoktur kurtarıcı :)) sonracığımaa hmmm ben tüylü çizme çok seviyorum ama bu ara pek giymedim bot giyiyorum montumun şapkasının altından açık olucak şekilde bir şal atıyorum omuzlarıma. İçime de sweatshirt, spor kazak tarzı birşey giyerim. Ama gerektiğinde hanım hanımcık giyiniyorum tabi spordan çıkıp
Program kullanıyorum canımcımAnladım balımm benm.Program kullanana canısı kullanmıyor musun
Kırmızı ve bordo ruj vazgeçilmezlerimAyy benimkiler de yüksek bel, boyfriend style canımaçık bayanlara tüylü falan yakışıyor canım, gerektiğinde kırmızı ruj da sürerim diyor musun peki
Ha evetttKavga filan mı ettiniz yani bacım
Olur arada öyle şeyler bebişimmHa evettt
YakışıııııırrrrKırmızı ve bordo ruj vazgeçilmezlerim
Ben suan aştım sıra ondaOlur arada öyle şeyler bebişimminşallah aşarsınız bu durumu da
Sırtımı kütletmekten bitap düştümİnşaAllah balım
Sırtın mı ağrıyo kuzucumSırtımı kütletmekten bitap düştüm
Evet ya bayağıdır kaldı bu bende kütlemek istiyorum sürekliSırtın mı ağrıyo kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?