- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.961
Ben de kendimi bildim bileli boynumu kütletirim hep :) ama kötü bişeyEvet ya bayağıdır kaldı bu bende kütlemek istiyorum sürekli
Evet ondan korkarım ams benBen de kendimi bildim bileli boynumu kütletirim hep :) ama kötü bişey
Ahah bazen eşim kırdın galiba bu sefer diyo tövbe estağfurullahEvet ondan korkarım ams ben
Ayyy Allah korusunAhah bazen eşim kırdın galiba bu sefer diyo tövbe estağfurullah
Ayyy düşündüm de valla allah korusun balımAyyy Allah korusun
Neyse kuzum ben iznini isteyeyim iyi geceler sanaAyyy düşündüm de valla allah korusun balım
İyi geceler canımm benim ben de uyuyorum öpüldünüzNeyse kuzum ben iznini isteyeyim iyi geceler sana
siz gene iyisinz ben mutfakta yemek yapiyorm adam gelip perderyi cekiyor deli misi. diyoru karsi dairedekiler seni gormesin:) diyoAmin insallah kuzum Rabbim kimseye yasatmasın
Bağış olduğu için yapılıyor genelde canımamann pro da olmayıverim canım
Aynen yA nasip gerçkten. zehram olacağı varsa illa oluyor yoksa kaç takla atarsan at olmuyor
Altta mesela eğer görünmeyeyim diye işaretlemediysen profilinden senin sayfada olduğunu anlıyorum yazsan da yazmasan daAhahahah bu aktif üye guru bilmem bişeyler daha var bana anlatır mısın
Canm valla inanki tek isteğim bebeğin iyi olması gerisi umurumda değil :)ANAmm o kadar zor mu yaa hamilelik, biz ne diye böyle deli gibi istiyoruz o zaman
Canımcım ben burdayım asıl, nöbet tuttum iti kopuğu var diye
Anacum ben hep burdaydım zatennnn. Nasılsın zehrammm
Canım bu ay inşallah olur ama olmasa bile tutacağı varsa düzensizlikte belki tutar yani jiç umutsuz olma. Bence şimdi başlama test yapmaya ya yazık testlerine
Canım sana en iyi örnekPeri Tozuu onunki de çok geç belli oldu. Senin normalde gecikir miydi? Bence bu zamana kadar kan vermemiş olman doğru değil canımcım
Aynen oyle o iyi olsunda ben razıyım hepsineAyyy biliyorum onu ya cok kötüdür o ben bi kere yaşadım bi günde 14 kere öyle sarı su kustum ta burnumdan geliyodu bilirim yani ama napcan bebiş için mecbur
anam digerleri gece kusu sende sabak kusu
Çalıştığım için sabah 8:30 işteyimanam digerleri gece kusu sende sabak kusu
ben cocuklarla ugrasiyorum 8 30 dan .beridir oglum mehter marsiyla hepimizi uyandiruyor sag olsunÇalıştığım için sabah 8:30 işteyimgece muhabbetlerini kaçırıyorum ama ya üzülüyorum gündüz fazla konuşma olmuyor Sen nasılsın
e ben bunu bir kac kisiye soyledim pihtilasmaya baksinlar diye doktorlar gerek duymuyormusKızlar ultrason sonucum normal,genetik test ve kanda pihtilasma varmı diye araştırılacak.Sonuçlar 3 ay sonra çıkacakmış.Eşimden de kan aldılar.Bakalım sonumuz ne olacak..
Abla napıyosn nasıl gidiyo hamilelik ?e ben bunu bir kac kisiye soyledim pihtilasmaya baksinlar diye doktorlar gerek duymuyormus
İlk düşükte gerek duymuyorlar evet,ama benimki 2.olunca istedi doktore ben bunu bir kac kisiye soyledim pihtilasmaya baksinlar diye doktorlar gerek duymuyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?