Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
siz gene iyisinz ben mutfakta yemek yapiyorm adam gelip perderyi cekiyor deli misi. diyoru karsi dairedekiler seni gormesin:) diyo
Oooo abla o gene iyi benim adam balkon kapılarına stor yaptırdı dışardan gözükmeyelim diye düşün ayrıca siyah cam balkonum var ayrıca ama gene de yaptırdı

Elifcim sıkıntı yapma. Doktorun haftaya kesin oluşacak demiş işte. Allah ın izniyle gittiğinde görürsün. Stres yapma. Unutma ki hormonlar çok çabuk etkileniyor stresten. Bunu kadın doğumcu arkadaşım da benim doktorum da söylemişti. Alttan muayene mi oluyorsun karından mı?
Bu arada eşinle problemlerini bir an önce çözersin umarım. Dediğim gibi stres çok etkiler bak. Ayrı gayrı olmaz bu süreçte. İki olgun insan gibi oturun konuşun sorunlarınızı. Olayı bilmiyorum ama O aramıyorsa sen ara. Stres yapmaman lazım gerçekten. Allah yardımcın olsun canım.

Son düzenleme:
Sagol canım Allah razı olsun bu akşam gelicek annemlere konuşmaya. İnşalallh düzelir aramız. Bu arada karından olıyım ultrason

Kızlar ben normalde 34 35 günde bir adet olurum bu ay progestan kullandım ve doktor 3 gün sonra adet olmazsan gel dedi ben hesaplayınca 28.güne denk geliyo normal adet tarihim 9 aralık ama doktora göre 2 sinde olmam gerekiyo ben şimdi hangisini baz alayım

Doktor kabaca 28 günden hesaplıyor.(sanki herkes 28 günde olmak zorundaymis gibi)Sen kendi tarihini baz al canım

Ocaktır o Aralık olsa duramazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…