- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.981
Oooo abla o gene iyi benim adam balkon kapılarına stor yaptırdı dışardan gözükmeyelim diye düşün ayrıca siyah cam balkonum var ayrıca ama gene de yaptırdısiz gene iyisinz ben mutfakta yemek yapiyorm adam gelip perderyi cekiyor deli misi. diyoru karsi dairedekiler seni gormesin:) diyo
Yaaaa cok havalı yaBağış olduğu için yapılıyor genelde canım
Altta mesela eğer görünmeyeyim diye işaretlemediysen profilinden senin sayfada olduğunu anlıyorum yazsan da yazmasan da
Tabiki canımAynen oyle o iyi olsunda ben razıyım hepsine
Eeee 3 ay koruncakmısımız ablaKızlar ultrason sonucum normal,genetik test ve kanda pihtilasma varmı diye araştırılacak.Sonuçlar 3 ay sonra çıkacakmış.Eşimden de kan aldılar.Bakalım sonumuz ne olacak..
Elifcim sıkıntı yapma. Doktorun haftaya kesin oluşacak demiş işte. Allah ın izniyle gittiğinde görürsün. Stres yapma. Unutma ki hormonlar çok çabuk etkileniyor stresten. Bunu kadın doğumcu arkadaşım da benim doktorum da söylemişti. Alttan muayene mi oluyorsun karından mı?Kızlar doktora gidicektim ya cumartesi günü gttm kızlar. Doktor 13 mm den 1 hafta içinde 23 mm kese oluşmuş dedi ancak yolk kesesini gordu bebek şuan için erken dedi. Ama kan akışımı var orda bebekte haftaya kesin oluşacak dedi ama benim anlamadığım ben 7 haftalıgım doktora gttgmde adete gore. Haftaya 8. Haftalık olucam cumartesi günü doktor ultrasondan belirleyemiyor bebek gormeden. Bebek gorununce haftası kesinleşiyormış
ayy kuzum bende sana yazacaktım bittimi teslim edicem diyeKutsal panter canım ben Pazar günü bitirdim 500 tanesini. Dün çok yoğundum hiç giremedim buraya.
Yaa bu çocukların bu tarzlarına akıl sır ermiyorben cocuklarla ugrasiyorum 8 30 dan .beridir oglum mehter marsiyla hepimizi uyandiruyor sag olsunsen nasilsin
Yaaaa cok havalı ya
İlk düşükte gerek duymuyorlar evet,ama benimki 2.olunca istedi doktor
Sagol canım Allah razı olsun bu akşam gelicek annemlere konuşmaya. İnşalallh düzelir aramız. Bu arada karından olıyım ultrasonElifcim sıkıntı yapma. Doktorun haftaya kesin oluşacak demiş işte. Allah ın izniyle gittiğinde görürsün. Stres yapma. Unutma ki hormonlar çok çabuk etkileniyor stresten. Bunu kadın doğumcu arkadaşım da benim doktorum da söylemişti. Alttan muayene mi oluyorsun karından mı?
Bu arada eşinle problemlerini bir an önce çözersin umarım. Dediğim gibi stres çok etkiler bak. Ayrı gayrı olmaz bu süreçte. İki olgun insan gibi oturun konuşun sorunlarınızı. Olayı bilmiyorum ama O aramıyorsa sen ara. Stres yapmaman lazım gerçekten. Allah yardımcın olsun canım.
hoşgeldin kuzumSelam bebikler
Bizimde araştırılacak bakalım.HayırlısıArkadaşımda 2. düşüğünü yaptı ve sonrasında pıhtılaşmaya baktırıldı hamileliği boyunca iğne kullandı çok saglıklı bir dogum yaptı canım
Doktor kabaca 28 günden hesaplıyor.(sanki herkes 28 günde olmak zorundaymis gibi)Sen kendi tarihini baz al canımKızlar ben normalde 34 35 günde bir adet olurum bu ay progestan kullandım ve doktor 3 gün sonra adet olmazsan gel dedi ben hesaplayınca 28.güne denk geliyo normal adet tarihim 9 aralık ama doktora göre 2 sinde olmam gerekiyo ben şimdi hangisini baz alayım
Ocaktır o Aralık olsa duramazsinKızlar ben normalde 34 35 günde bir adet olurum bu ay progestan kullandım ve doktor 3 gün sonra adet olmazsan gel dedi ben hesaplayınca 28.güne denk geliyo normal adet tarihim 9 aralık ama doktora göre 2 sinde olmam gerekiyo ben şimdi hangisini baz alayım
yok kuzm bu ilacı kullananları okuduğmda herkes bitiminden 2 3 gün sonra adet olmuşDoktor kabaca 28 günden hesaplıyor.(sanki herkes 28 günde olmak zorundaymis gibi)Sen kendi tarihini baz al canım
yaaa yinemii aralık dedimOcaktır o Aralık olsa duramazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?