- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #4.001
Cevabını bildiğin sorular soruyorsun o zaman şekerimyok kuzm bu ilacı kullananları okuduğmda herkes bitiminden 2 3 gün sonra adet olmuş
bide size sormak istedim ilacı kullanan varsa diyeCevabını bildiğin sorular soruyorsun o zaman şekerimo zaman 3gün sonra adet olmazsan git.Doktoru dinle madem
hoşbulduk canımmmmhoşgeldin kuzum
haha çok şükür kuzum iyiyiz yuvarlanıp gidiyoruz sen nasılsınhoşbulduk canımmmm
bi girdim 3000 mesaj maşallah takipte edemiyorum aklımda burda ne var ne yok iyi mi herkes
fazlasıyla kusmukluhaha çok şükür kuzum iyiyiz yuvarlanıp gidiyoruz sen nasılsın
Allah iyilik versin kuzum geçer inşallahfazlasıyla kusmuklu
onun dışında iyiyiz çok şükür
azaldı sabırla bitmesini bekliyorum tabiki buna bin şükürAllah iyilik versin kuzum geçer inşallah
Selam canım hala devammı kusmaya bi yerde okumuştum ayva baya iyi geliyomus tam da mevsimifazlasıyla kusmuklu
onun dışında iyiyiz çok şükür
Bence doktorun dediğini baz alKızlar ben normalde 34 35 günde bir adet olurum bu ay progestan kullandım ve doktor 3 gün sonra adet olmazsan gel dedi ben hesaplayınca 28.güne denk geliyo normal adet tarihim 9 aralık ama doktora göre 2 sinde olmam gerekiyo ben şimdi hangisini baz alayım
iyi olacaksın inşallahazaldı sabırla bitmesini bekliyorum tabiki buna bin şükür
tamam canım sağol şafak 8 ozamanBence doktorun dediğini baz al
geçen haftaya göre daha iyiyim canım ama yine çıkarıyorum malesefSelam canım hala devammı kusmaya bi yerde okumuştum ayva baya iyi geliyomus tam da mevsimi
inşallah inşallahiyi olacaksın inşallah
İlk önce yalnız konuşun bence. Araya 3. Kişi girmesin anne de olsa. Daha sağlıklı bi konuşma olur. Karından bakılınca daha geç görünmesi normal. Alttan baksa görünürdü bence.Sagol canım Allah razı olsun bu akşam gelicek annemlere konuşmaya. İnşalallh düzelir aramız. Bu arada karından olıyım ultrason
aminn inşallah kuzum Allah razı olsuninşallah inşallah
Rabbim sizede versin sağlıklı sıhhatli bebişinizi bunlar gelip geçer duamdasınız
Dilaann nasılsın kuzum hallettin mi işleriniİlk önce yalnız konuşun bence. Araya 3. Kişi girmesin anne de olsa. Daha sağlıklı bi konuşma olur. Karından bakılınca daha geç görünmesi normal. Alttan baksa görünürdü bence.
Progestan kullanarak adet olanlardan biriyim. Ama önce şunu sorayım. Progestanı kaç gün kullan dedi?Kızlar ben normalde 34 35 günde bir adet olurum bu ay progestan kullandım ve doktor 3 gün sonra adet olmazsan gel dedi ben hesaplayınca 28.güne denk geliyo normal adet tarihim 9 aralık ama doktora göre 2 sinde olmam gerekiyo ben şimdi hangisini baz alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?