Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar grubu yeni yakaladim ya yogun bi haftasonuydu giremedim brnde belirtiler tavan midem haric hersey var uyumaktan gozlerim sisti vucudum dovulmus gibi ya siz nasilsinz
Ayyy hafi insallah hamişsindir canımmm Benimde kanamam bitti değerimin sifirlanmasını bekliyorum:)

Hamd olsun iyiyim. Bende yok canım tedaviye başladim bakalim sen naptin nasilsin ne durumdasin
İyim kuzm bnm hamd olsn bende reglim suan bitmesni beklyorm beklerken infolic e başladm d vitamini damlam vardı ona devam birde kan ilacıma devam birde sütle maydoz kaynatp içiyorm adetim bitse fitil koycam mantar var kuzu yani bu ay baya bişy yapyorm

infolik saşe yemi yoksa combo mu doktor mu verdi senmi aldin d vitamini önemliymiş baya hamile kalmak isteyenlerde yeni öğrendim onuda maydonoz süt ne için yapıyorsun canım ilk defa duydum onu şifa olsun inşalalhh

infolik saşe yemi yoksa combo mu doktor mu verdi senmi aldin d vitamini önemliymiş baya hamile kalmak isteyenlerde yeni öğrendim onuda maydonoz süt ne için yapıyorsun canım ilk defa duydum onu şifa olsun inşalalhh
Canm inofolic combi aldm yok doktor sölemedi bn aldm bu ay doktora felan gitmedm gtmicemde Maydoz sütte kanalları temizliyor kuzm çok güzel bir nimet iltihap felan varsa. D vitaminide doktor vermişti kullanmamştm bnde gebelik için cok önmli duydm bnde tekrar başladm kan ilacmıda bnm kanm cok düşğk çok kanszm dedim önce sağlık birde bu ay vajinaya vazelinle viks karstrıp biraz süryorsnn canm.

İnşalalhh faydalarini görürsün canım şifa olsun ne zamadir bekliyorsun bebek için bide vazelin vics neden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…