- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
Ayyy hafi insallah hamişsindir canımmmKizlar grubu yeni yakaladim ya yogun bi haftasonuydu giremedim brnde belirtiler tavan midem haric hersey var uyumaktan gozlerim sisti vucudum dovulmus gibi ya siz nasilsinz
Kolay gelsin canım bu hafta sonumu kendime ayirdim ne misafir aldim nede gitmek istedim bu hafta böyle olsunNapim kuzum misafirim var onlarla ilgileniyorum sen nbyosun
Hoşgeldin şekerim belirtiler tam takim valalhi bat ne zmndi senin geçtimi gününKizlar grubu yeni yakaladim ya yogun bi haftasonuydu giremedim brnde belirtiler tavan midem haric hersey var uyumaktan gozlerim sisti vucudum dovulmus gibi ya siz nasilsinz
Aleykümselam kuzum hoşgeldinCanlar ne yapıyonz ALLAHIN selamı üzerinize olsun kuzlarm
Hoşbuldk güzelim yokmu güzel haberlermz. Nasllsn kuzm sendeAleykümselam kuzum hoşgeldin
Hamd olsun iyiyim. Bende yok canım tedaviye başladim bakalim sen naptin nasilsin ne durumdasinHoşbuldk güzelim yokmu güzel haberlermz. Nasllsn kuzm sende
Kiz hamisim ya zaten insallah saglikdir hadi kuzum gozun aydin degerinde sifinirlanir bi kac gune merak etmeAyyy hafi insallah hamişsindir canımmmBenimde kanamam bitti değerimin sifirlanmasını bekliyorum:)
Canim hamileyim zaten 4+5 ama insallah sagliklidir sali gitcez soktora tekrarHoşgeldin şekerim belirtiler tam takim valalhi bat ne zmndi senin geçtimi günün
Kusura bakma bitanem ya takvimin yok ya ondan oldu inşallah canım sağlikla gelsin hayşrlı evlat olsun inşalalhhCanim hamileyim zaten 4+5 ama insallah sagliklidir sali gitcez soktora tekrar
İyim kuzm bnm hamd olsn bende reglim suan bitmesni beklyorm beklerken infolic e başladm d vitamini damlam vardı ona devam birde kan ilacıma devam birde sütle maydoz kaynatp içiyorm adetim bitse fitil koycam mantar var kuzu yani bu ay baya bişy yapyormHamd olsun iyiyim. Bende yok canım tedaviye başladim bakalim sen naptin nasilsin ne durumdasin
infolik saşe yemi yoksa combo mu doktor mu verdi senmi aldin d vitamini önemliymiş baya hamile kalmak isteyenlerde yeni öğrendim onuda maydonoz süt ne için yapıyorsun canım ilk defa duydum onu şifa olsun inşalalhhİyim kuzm bnm hamd olsn bende reglim suan bitmesni beklyorm beklerken infolic e başladm d vitamini damlam vardı ona devam birde kan ilacıma devam birde sütle maydoz kaynatp içiyorm adetim bitse fitil koycam mantar var kuzu yani bu ay baya bişy yapyorm
Canm inofolic combi aldm yok doktor sölemedi bn aldm bu ay doktora felan gitmedm gtmicemde Maydoz sütte kanalları temizliyor kuzm çok güzel bir nimet iltihap felan varsa. D vitaminide doktor vermişti kullanmamştm bnde gebelik için cok önmli duydm bnde tekrar başladm kan ilacmıda bnm kanm cok düşğk çok kanszm dedim önce sağlık birde bu ay vajinaya vazelinle viks karstrıp biraz süryorsnn canm.infolik saşe yemi yoksa combo mu doktor mu verdi senmi aldin d vitamini önemliymiş baya hamile kalmak isteyenlerde yeni öğrendim onuda maydonoz süt ne için yapıyorsun canım ilk defa duydum onu şifa olsun inşalalhh
İnşalalhh faydalarini görürsün canım şifa olsun ne zamadir bekliyorsun bebek için bide vazelin vics nedenCanm inofolic combi aldm yok doktor sölemedi bn aldm bu ay doktora felan gitmedm gtmicemde Maydoz sütte kanalları temizliyor kuzm çok güzel bir nimet iltihap felan varsa. D vitaminide doktor vermişti kullanmamştm bnde gebelik için cok önmli duydm bnde tekrar başladm kan ilacmıda bnm kanm cok düşğk çok kanszm dedim önce sağlık birde bu ay vajinaya vazelinle viks karstrıp biraz süryorsnn canm.
Aminnnn kuzm 2.bcuk sendr evlyim 1 yıl istemedim istediğimde dış gebelik ve düşük yasdm öyleİnşalalhh faydalarini görürsün canım şifa olsun ne zamadir bekliyorsun bebek için bide vazelin vics neden
Hımm çok çok geçmiş olsun canım bu sefer inşallahh Rabbim tamamina erdirsinAminnnn kuzm 2.bcuk sendr evlyim 1 yıl istemedim istediğimde dış gebelik ve düşük yasdm öyle
Sen ne zamndr istiyorsun kuzmİnşalalhh faydalarini görürsün canım şifa olsun ne zamadir bekliyorsun bebek için bide vazelin vics neden
Bak bunuda ilk defa duydum kızK Kutsal pamuk kuzm viksde vazelin de iltihap için bnm vajinal mantarm var enfeksiyondan kurtlmam lazzm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?