- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 27
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
Aminnnnnnnnn aminnnnn Aminn sanada bana hayrlı bi şekilde nasip etsnHımm çok çok geçmiş olsun canım bu sefer inşallahh Rabbim tamamina erdirsin
Bizm burda yaygndr kuzmBak bunuda ilk defa duydum kız
Hemn hemn 1 sene olcak cnnSen ne zamndr istiyorsun kuzm
Daha cok yeni kuzm Allahım basip eder inşaAllah hiç dr gttn miHemn hemn 1 sene olcak cnn
İşe yariyorsaaa ne âlaBizm burda yaygndr kuzm
Aaaa doğru bu unutkanlık bana bela vallahiKiz hamisim ya zaten insallah saglikdir hadi kuzum gozun aydin degerinde sifinirlanir bi kac gune merak etme
Evt canım bu hafta rahim filmi çekinicem başladik bakalimDaha cok yeni kuzm Allahım basip eder inşaAllah hiç dr gttn mi
Aminn bütün isteyenlerle birlikte inşalalhhAminnnnnnnnn aminnnnn Aminn sanada bana hayrlı bi şekilde nasip etsn
Evt canım bu hafta rahim filmi çekinicem başladik bakalim
Evet ya tikali olsa bile açiliyormuş işlem sırasinda nasildi zor diyorlarBnde çektm cnm dış geblik ve düşükten snra iki tüpüm tıkalı çıktı birni actlar birde az buçuk açıldı dediler başka doktora gösterdm acık dedi ama Hayrlısı
25 aralık canım :))))) senin ?Kızlar bat ne zaman birlikte bekleyelim :)
Hahaaay olssuuuun bekleriz biz hayırlı haberler olsunda geç olsun güç olmasın :))Söylesem bana gülersinizzz vallahiiiq
Cnm bn anestezi altında olduEvet ya tikali olsa bile açiliyormuş işlem sırasinda nasildi zor diyorlar
Seneye. KuzumHahaaay olssuuuun bekleriz biz hayırlı haberler olsunda geç olsun güç olmasın :))
Bende anestezi alacağim sonrasinda sıkınti oldumu pekiiCnm bn anestezi altında oldu
AMİN canim Allah isteyen herkese versinKusura bakma bitanem ya takvimin yok ya ondan oldu inşallah canım sağlikla gelsin hayşrlı evlat olsun inşalalhh
sifirlanr canim bol su tuket vucudun temizlensin sonucta kalan cok kucuk ni degerdirAaaa doğru bu unutkanlık bana bela vallahiinsallah kuzum ya kanama da bitti ama nasıl sıfırlanacak bilmiyorum
Evet 51 di en son canım bakalım Cuma diyorum bi kan vereyim sıfırlanmış mı diyesifirlanr canim bol su tuket vucudun temizlensin sonucta kalan cok kucuk ni degerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?