- 4 Mayıs 2018
- 4.194
- 9.655
- 158
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #4.021
E az kalmış baya yılbaşına hamile girersin inşallahtamam canım sağol şafak 8 ozaman
Selam kuzum. İyi şükür. Sen nasılsın? Kusmuklusun biraz gerçi :)) hala alerjiyi araştırıyoruz. Deriden bi şey çıkmadı Kanda bakılıyor bu defa. Adet oldum yine bu sürede. Alerji için de ilaç veriyorlar hala. Bundna sonraki adetime kesin gideceğim doktora inşallah ama. Daha fazla beklemek istemiyorum artık.Dilaann nasılsın kuzum hallettin mi işlerini
Geçicek az kaldı son bi ay böyle düşün sonrası rahatsın valla tuzlu seyler yemek mideyi bastırıyor bi de ekmek içi falan ye mide suyunu çeksin birazgeçen haftaya göre daha iyiyim canım ama yine çıkarıyorum malesef
inanır mısın ayvadan bıktım o kadar yedim ki
Sağol canım. Amin, cümlemize inşallah :)ayy kuzum bende sana yazacaktım bittimi teslim edicem diyeRabbim kabul etsin sana hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
cherry. bence degerlendir ins canm benmmmm inss sendw diger aya belwirti hakkinda konusuruz kuzumE az kalmış baya yılbaşına hamile girersin inşallah
Ahahahha valla yahu nedir bu kıskanclıktan çektiğimizYoulost16 cnm bnm kocamda öyle markete bile gidemem tek degilsn yani bnde cok kıskancmdr ama o daha beter
Kıyamam ya Allahım her iki konudada yardımcın olsun inşallah gönlüne göre versin canımSelam kuzum. İyi şükür. Sen nasılsın? Kusmuklusun biraz gerçi :)) hala alerjiyi araştırıyoruz. Deriden bi şey çıkmadı Kanda bakılıyor bu defa. Adet oldum yine bu sürede. Alerji için de ilaç veriyorlar hala. Bundna sonraki adetime kesin gideceğim doktora inşallah ama. Daha fazla beklemek istemiyorum artık.
İnşallah canlı hatun inşallah pek sanmıyorum ama yinede denemeye değercherry. bence degerlendir ins canm benmmmm inss sendw diger aya belwirti hakkinda konusuruz kuzum
anam anam ne askmis:) simdi kocama doyorm beni neden kiskanmiyon .diyeOooo abla o gene iyi benim adam balkon kapılarına stor yaptırdı dışardan gözükmeyelim diye düşün ayrıca siyah cam balkonum var ayrıca ama gene de yaptırdı
3. aya giriyorum cuma günü 4. ayda bitermiş olsun napalım biraz daha sıkıcaz dişimiziGeçicek az kaldı son bi ay böyle düşün sonrası rahatsın valla tuzlu seyler yemek mideyi bastırıyor bi de ekmek içi falan ye mide suyunu çeksin biraz
Oooo abla ask ama ne ask yaanam anam ne askmis:) simdi kocama doyorm beni neden kiskanmiyon .diye
Kim kız eşinmi benimki hiç kıskanmaz saçma şeyleri kıskanır bazenAhahahha valla yahu nedir bu kıskanclıktan çektiğimiz
yav kuzum en cok niye olmuyor bilion mu kendinden emin olan lazim bn anne olacam diyecen gerekirse koca hasta hasta calisma yapacan kacislari yokİnşallah canlı hatun inşallah pek sanmıyorum ama yinede denemeye değer
Sağol canım. Inşallah. Adetin ilk günü ölüyorum resmen. Diğer günler bi iyi bi kötü ama idare ediyorum. Gebelikte de çok kötü olacak belli ki. Ama daha yeni adet bitiyor. Bi daha ki adete bulunmuş olur nedeni heralde. Bulunmamış olsa da devam edeceğim çocuk tedavisine artık. Can sıkıyor bu belirsizlik çünküKıyamam ya Allahım her iki konudada yardımcın olsun inşallah gönlüne göre versin canım
Ayyyy benim eşim ilk zamanları beni öldürüyodu kıskanclıktan az ağlamadım ben zamanla azaldı işte ama hala daha sıkıyo beniKim kız eşinmi benimki hiç kıskanmaz saçma şeyleri kıskanır bazen
3. Aya mı giriyorsun 3. Ay mı bitiyor.3. aya giriyorum cuma günü 4. ayda bitermiş olsun napalım biraz daha sıkıcaz dişimizi
Büyümüş maşallah yaa şimdi cinsiyet merakı sarar sizi sonra hazırlıkları başlar ne güzel3. aya giriyorum cuma günü 4. ayda bitermiş olsun napalım biraz daha sıkıcaz dişimizi
anam bazen diyor 6 yil bitti senin garantin bitti. mi diyo:) hahayyOooo abla ask ama ne ask yauyuyan devi uyandırma bence
Bendede hiç o yok işte anne olucam falan diyemiyorumyav kuzum en cok niye olmuyor bilion mu kendinden emin olan lazim bn anne olacam diyecen gerekirse koca hasta hasta calisma yapacan kacislari yok
Nasıl yanianam bazen diyor 6 yil bitti senin garantin bitti. mi diyo:) hahayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?