- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #4.041
geçen gün youtube da bi kıza denk geldim pcolu ve tedavisiz hamile kalmış falan hikayesi çok etkileti beni birde biri daha var oda tüp bebek yapılcakken kendiliğinden hamile kalmış 44 yaşında mı ne meğer vitaminsel eksiklikleri varmış inşallah Rabbim emeğnin karşılığını verir çok bekletmesinSağol canım. Inşallah. Adetin ilk günü ölüyorum resmen. Diğer günler bi iyi bi kötü ama idare ediyorum. Gebelikte de çok kötü olacak belli ki. Ama daha yeni adet bitiyor. Bi daha ki adete bulunmuş olur nedeni heralde. Bulunmamış olsa da devam edeceğim çocuk tedavisine artık. Can sıkıyor bu belirsizlik çünkü
kuzu ben eskimisim sakasina diyor kiskanclik falan. artk pek fazla olmuyor eskisi gibi:)Nasıl yani
Bazı erkekler cok kıskanç oluyor gerçektende o da insanı yorar ama yaa valla brn diyorum beni niye kıskanmıyosun e kıskanıcam bişiler yapmıyosunki diyoAyyyy benim eşim ilk zamanları beni öldürüyodu kıskanclıktan az ağlamadım ben zamanla azaldı işte ama hala daha sıkıyo beni
onu bende tavsiye ettim arkadaslara:)geçen gün youtube da bi kıza denk geldim pcolu ve tedavisiz hamile kalmış falan hikayesi çok etkileti beni birde biri daha var oda tüp bebek yapılcakken kendiliğinden hamile kalmış 44 yaşında mı ne meğer vitaminsel eksiklikleri varmış inşallah Rabbim emeğnin karşılığını verir çok bekletmesin
Perşembe kontrolüm var zaman geçmiyor gibi resmen iyi mi bi sorun var mı diye düşünmekten Allahım herkese nasip etsin isteyen herkese versin sağlıklaBüyümüş maşallah yaa şimdi cinsiyet merakı sarar sizi sonra hazırlıkları başlar ne güzel
İyidir iyidir merak etme sen güzeli ferahı düşün ki iyi olsun amin inşallahPerşembe kontrolüm var zaman geçmiyor gibi resmen iyi mi bi sorun var mı diye düşünmekten Allahım herkese nasip etsin isteyen herkese versin sağlıkla
yani belki Rabbim vesile kılar bişey yol gösterir olabilir nasip herşeyonu bende tavsiye ettim arkadaslara:)
Bi gün ben de kendi hikayemle örnek olurum belki başkasına :) hayırlısı artık canım. Eylülde başlar başlamaz hamile kalacakmışım gibi düşünmüştüm pcolu halimle. Şu zaman oldu hep başka şeylerle uğraşıyorum. Nasipte ne varsa onu yaşıyoruzgeçen gün youtube da bi kıza denk geldim pcolu ve tedavisiz hamile kalmış falan hikayesi çok etkileti beni birde biri daha var oda tüp bebek yapılcakken kendiliğinden hamile kalmış 44 yaşında mı ne meğer vitaminsel eksiklikleri varmış inşallah Rabbim emeğnin karşılığını verir çok bekletmesin
amin canım inşallahİyidir iyidir merak etme sen güzeli ferahı düşün ki iyi olsun amin inşallah
anam gecen yil bu gripti mehmet calisma yapacagiz sen cok vicdansiz dedi bana ne dedim:) beni ilgilendirmez dedimBendede hiç o yok işte anne olucam falan diyemiyorumhastayken çok huysuz hiç çekilmiyor zaten
Doğru Rabbim en güzelini sağlıklısını hayırlı zamanda nasip etsin önemli olan gerçekten bu canım.Bi gün ben de kendi hikayemle örnek olurum belki başkasına :) hayırlısı artık canım. Eylülde başlar başlamaz hamile kalacakmışım gibi düşünmüştüm pcolu halimle. Şu zaman oldu hep başka şeylerle uğraşıyorum. Nasipte ne varsa onu yaşıyoruz
aynen canm birde normal dogum bile yaptigini bile dile getiriyor pco engel degil aksine kolaylastriyor sadece calismayi. surdurecen duzenli olrak:)yani belki Rabbim vesile kılar bişey yol gösterir olabilir nasip herşey
Senin nasıl gidiyo taze anneaynen canm birde normal dogum bile yaptigini bile dile getiriyor pco engel degil aksine kolaylastriyor sadece calismayi. surdurecen duzenli olrak:)
benim. cokkk yorgun uyku bu kar tatli gelmemisti ne yazik ki uymak bnmm icin biraz arka siralarda vallah ne yalan soyleyeyim o ilk basta bunalim. alisma psikolojisini cabuk atlattimSenin nasıl gidiyo taze anne
Ah yavrum biliyorum şuan yastığa gerek yok oturarak bile uyuyacak gibi olursun ilk zamanlarda küfür ede ede işe geliyodum şuan cin gibiyim sabah 7 zınk diye ayaktayım çok şükürbenim. cokkk yorgun uyku bu kar tatli gelmemisti ne yazik ki uymak bnmm icin biraz arka siralarda vallah ne yalan soyleyeyim o ilk basta bunalim. alisma psikolojisini cabuk atlattimtabiri kotu olcak cokkk yiyorum
Aboow sende acımasız çıktın kız :) ben hastayken bulaşmıyorum zaten hali de olmuyoki :)anam gecen yil bu gripti mehmet calisma yapacagiz sen cok vicdansiz dedi bana ne dedim:) beni ilgilendirmez dedim
Doktor olumlu konuştu hep korkma bebek oluşucak dedi bakalım hafta sonu ne soylenicek . Bir gelsinde bakalım duruma gore Konuşucaz. Hayırlısı olur inşallahİlk önce yalnız konuşun bence. Araya 3. Kişi girmesin anne de olsa. Daha sağlıklı bi konuşma olur. Karından bakılınca daha geç görünmesi normal. Alttan baksa görünürdü bence.
Elif noldu kuzum hayrolsunDoktor olumlu konuştu hep korkma bebek oluşucak dedi bakalım hafta sonu ne soylenicek . Bir gelsinde bakalım duruma gore Konuşucaz. Hayırlısı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?