Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
geçen gün youtube da bi kıza denk geldim pcolu ve tedavisiz hamile kalmış falan hikayesi çok etkileti beni birde biri daha var oda tüp bebek yapılcakken kendiliğinden hamile kalmış 44 yaşında mı ne meğer vitaminsel eksiklikleri varmış inşallah Rabbim emeğnin karşılığını verir çok bekletmesin

Ayyyy benim eşim ilk zamanları beni öldürüyodu kıskanclıktan az ağlamadım ben zamanla azaldı işte ama hala daha sıkıyo beni
Bazı erkekler cok kıskanç oluyor gerçektende o da insanı yorar ama yaa valla brn diyorum beni niye kıskanmıyosun e kıskanıcam bişiler yapmıyosunki diyo

onu bende tavsiye ettim arkadaslara:)

Bi gün ben de kendi hikayemle örnek olurum belki başkasına :) hayırlısı artık canım. Eylülde başlar başlamaz hamile kalacakmışım gibi düşünmüştüm pcolu halimle. Şu zaman oldu hep başka şeylerle uğraşıyorum. Nasipte ne varsa onu yaşıyoruz

Doğru Rabbim en güzelini sağlıklısını hayırlı zamanda nasip etsin önemli olan gerçekten bu canım.

Senin nasıl gidiyo taze anne
benim. cokkk yorgun uyku bu kar tatli gelmemisti ne yazik ki uymak bnmm icin biraz arka siralarda vallah ne yalan soyleyeyim o ilk basta bunalim. alisma psikolojisini cabuk atlattim tabiri kotu olcak cokkk yiyorum

benim. cokkk yorgun uyku bu kar tatli gelmemisti ne yazik ki uymak bnmm icin biraz arka siralarda vallah ne yalan soyleyeyim o ilk basta bunalim. alisma psikolojisini cabuk atlattim tabiri kotu olcak cokkk yiyorum
Ah yavrum biliyorum şuan yastığa gerek yok oturarak bile uyuyacak gibi olursun ilk zamanlarda küfür ede ede işe geliyodum şuan cin gibiyim sabah 7 zınk diye ayaktayım çok şükür

İlk önce yalnız konuşun bence. Araya 3. Kişi girmesin anne de olsa. Daha sağlıklı bi konuşma olur. Karından bakılınca daha geç görünmesi normal. Alttan baksa görünürdü bence.
Doktor olumlu konuştu hep korkma bebek oluşucak dedi bakalım hafta sonu ne soylenicek . Bir gelsinde bakalım duruma gore Konuşucaz. Hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…