Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah yavrum biliyorum şuan yastığa gerek yok oturarak bile uyuyacak gibi olursun ilk zamanlarda küfür ede ede işe geliyodum şuan cin gibiyim sabah 7 zınk diye ayaktayım çok şükür
degil mi yastikla cok guzel askimiz var ama engel oluyorlar askimiza:)

anam. gecen kahvalti yapiyoruz kocamla ben bir ekmege yakin yemisim sanirim kocamda beni izliyormus. bir tane hic. dogranmamis ekmek vardi sofrada bana demez mi askim onunde ki ekmegi cikar artgini birakma diye nasl. zoruma gitti

İnsallah bende o zamanları görürüm abla
5 senelik flört 2 seneye yakındır evlilik hayatım var 19 yaşında gözümü onla açtım ilk zamanlar ve evliliğimizin ilk yılı zindan ediyodu bana ama ben naptım aştım zorlaya zorlaya hatta bu yaz kız kıza tatile bile çıktım kuzenlerimle geçiyor canım zamanla hayatınızı birbirinize zehir etmeyin iki farklı insansınız iki farklı hayatınız olmalı aşarsınız inşallah kıskançlık çok zor

yok balim ya. ihmal etmekten ziyade ilk gunlerde icimden hic bise gelmiyordu gene toparladim butun kontrolu elime aldim
bilirim canım bilmez miyim ama temizliği hala eşim yemeği kaynanam yapıyor işime geldi birazda çalışıyorum can taşıyorum yapsınlar o kadarda zaten çocuğumda yok bi ütü yapıyorum o kadar

bilirim canım bilmez miyim ama temizliği hala eşim yemeği kaynanam yapıyor işime geldi birazda çalışıyorum can taşıyorum yapsınlar o kadarda zaten çocuğumda yok bi ütü yapıyorum o kadar
cok sanlisinn hem calistim hem evle ilgilendim hemde u cocuk karnimdayken ben suan .diyorm kwndimi hic nazlammisim .ogluma calisiyordym dusuk tehlikem vardi ona ragmen. kimse beni nazlamadi ama suan esimin burnundan getiriyorum kizimi tuvalte bile goturuyor. onceden sofrasini toplamazdi simdi topluyor makinaya yerlestiriyor:) akillandi

Valla canım hayat müşterekse yapıcak hiçte yüz vermem bu konuda =)

Ay evet gerçekten kıskançlık zor bişey ama bakalım biz ne kadar aşabilecez orası meçhul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…