- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #4.061
degil mi yastikla cok guzel askimiz var ama engel oluyorlar askimiza:)Ah yavrum biliyorum şuan yastığa gerek yok oturarak bile uyuyacak gibi olursun ilk zamanlarda küfür ede ede işe geliyodum şuan cin gibiyim sabah 7 zınk diye ayaktayım çok şükür
hic ilgilendirmez o bebek buraya geleckAboow sende acımasız çıktın kız :) ben hastayken bulaşmıyorum zaten hali de olmuyoki :)
Olsun Rabbim sağlık versin napcaksın diğer bebişlerini de ihmal edemezsin annelik zordegil mi yastikla cok guzel askimiz var ama engel oluyorlar askimiza:)
Bende yapmıyorum ama kısıtlıyo gene de geninde var adamınBazı erkekler cok kıskanç oluyor gerçektende o da insanı yorar ama yaa valla brn diyorum beni niye kıskanmıyosun e kıskanıcam bişiler yapmıyosunki diyo
İnsallah bende o zamanları görürüm ablakuzu ben eskimisim sakasina diyor kiskanclik falan. artk pek fazla olmuyor eskisi gibi:)
5 senelik flört 2 seneye yakındır evlilik hayatım var 19 yaşında gözümü onla açtım ilk zamanlar ve evliliğimizin ilk yılı zindan ediyodu bana ama ben naptım aştım zorlaya zorlaya hatta bu yaz kız kıza tatile bile çıktım kuzenlerimle geçiyor canım zamanla hayatınızı birbirinize zehir etmeyin iki farklı insansınız iki farklı hayatınız olmalı aşarsınız inşallah kıskançlık çok zorİnsallah bende o zamanları görürüm abla
yok balim ya. ihmal etmekten ziyade ilk gunlerde icimden hic bise gelmiyordu gene toparladim butun kontrolu elime aldimOlsun Rabbim sağlık versin napcaksın diğer bebişlerini de ihmal edemezsin annelik zor
sende onu kiskan. oda bikarİnsallah bende o zamanları görürüm abla
bilirim canım bilmez miyim ama temizliği hala eşim yemeği kaynanam yapıyor işime geldi birazda çalışıyorum can taşıyorum yapsınlar o kadarda zaten çocuğumda yok bi ütü yapıyorum o kadaryok balim ya. ihmal etmekten ziyade ilk gunlerde icimden hic bise gelmiyordu gene toparladim butun kontrolu elime aldim
cok sanlisinnbilirim canım bilmez miyim ama temizliği hala eşim yemeği kaynanam yapıyor işime geldi birazda çalışıyorum can taşıyorum yapsınlar o kadarda zaten çocuğumda yok bi ütü yapıyorum o kadar
Bebeğin gamzeli olur,bol bol yegeçen haftaya göre daha iyiyim canım ama yine çıkarıyorum malesef
inanır mısın ayvadan bıktım o kadar yedim ki
Eşin kaç yaşında merak ettimBende yapmıyorum ama kısıtlıyo gene de geninde var adamın
Ben gamzeliyim annemler kardeşlerim hepsi gamzeli olmazsa ayıpBebeğin gamzeli olur,bol bol ye
gamzeni yesinlerBen gamzeliyim annemler kardeşlerim hepsi gamzeli olmazsa ayıp
Benimde sağ yanagimda,eşimin degimiyle belediye çukuru varBen gamzeliyim annemler kardeşlerim hepsi gamzeli olmazsa ayıp
Valla canım hayat müşterekse yapıcak hiçte yüz vermem bu konuda =)cok sanlisinnhem calistim hem evle ilgilendim hemde u cocuk karnimdayken ben suan .diyorm kwndimi hic nazlammisim .ogluma calisiyordym dusuk tehlikem vardi ona ragmen. kimse beni nazlamadi ama suan esimin burnundan getiriyorum kizimi tuvalte bile goturuyor. onceden sofrasini toplamazdi simdi topluyor makinaya yerlestiriyor:) akillandi
Aha eşimde bana öyle diyo iki yanaktada çukur var =DBenimde sağ yanagimda,eşimin degimiyle belediye çukuru varçok belirgin gamzem.Kizimda da var,genetik demekki
Ay evet gerçekten kıskançlık zor bişey ama bakalım biz ne kadar aşabilecez orası meçhul5 senelik flört 2 seneye yakındır evlilik hayatım var 19 yaşında gözümü onla açtım ilk zamanlar ve evliliğimizin ilk yılı zindan ediyodu bana ama ben naptım aştım zorlaya zorlaya hatta bu yaz kız kıza tatile bile çıktım kuzenlerimle geçiyor canım zamanla hayatınızı birbirinize zehir etmeyin iki farklı insansınız iki farklı hayatınız olmalı aşarsınız inşallah kıskançlık çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?