- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #4.081
Okuyorum ama bizimki hemen tartışmaya dönüyo bende tartışmayı seven bi insan değilimsende onu kiskan. oda bikarben olsam oyle yaparim canina okurum
27 canımEşin kaç yaşında merak ettim
Annem derki eger hamileysen ve caninin cetigi sey evde yoksa 3 defa avucunun icine dilini sur.bu ardå sorum yumurtlama olduysa kãc gun iliski olsun arka arkayacnim ayva cekti allah sizi ne. etmesin;(
Ben 5 yillik evliyim ilk gunden daha cok arttiAy evet gerçekten kıskançlık zor bişey ama bakalım biz ne kadar aşabilecez orası meçhul
Ne kadar mesela kıskanclıgıBen 5 yillik evliyim ilk gunden daha cok artti
Makyaj yapma disari cikma acik giyme saclarini acma daha neler neler ama ben tam tersini yapiyorum cunku beni o halimle begenmistiNe kadar mesela kıskanclıgı
Hmmm evet bu kötü şimdi çünkü seni ilk öyle aldı yani şimdi değiştirmek cok sacmaMakyaj yapma disari cikma acik giyme saclarini acma daha neler neler ama ben tam tersini yapiyorum cunku beni o halimle begenmisti
Canim benm esimle 8 yil cikma surem 2 bucuk yilda evlilik olsu ay bana hayati zehir ediyordu en baslarda yaa universite yillarimi maf etti ama hersey asiliyormus simdi cok rahatim cok sukur zamanla duzeliyormusOkuyorum ama bizimki hemen tartışmaya dönüyo bende tartışmayı seven bi insan değilim
Cumartesi günü doktora gttm 23 mm kese oluşmuş yolk kesesini gordu düşük tehlikende yk dedi bebek oluşucak şuan yok dedi. Cumartesi gittiğimde adete gore 7+0 dı inşallah bu hafta oluiurElif noldu kuzum hayrolsun
Ne güzel işte canım. Yalnız eşinle konuşurken belirt. Stres yapmaman lazım bak. Ciddi bi mevzu.Doktor olumlu konuştu hep korkma bebek oluşucak dedi bakalım hafta sonu ne soylenicek . Bir gelsinde bakalım duruma gore Konuşucaz. Hayırlısı olur inşallah
Korkma inşallah yolk gözüktüyse Bebişin in kalp atışını görürCumartesi günü doktora gttm 23 mm kese oluşmuş yolk kesesini gordu düşük tehlikende yk dedi bebek oluşucak şuan yok dedi. Cumartesi gittiğimde adete gore 7+0 dı inşallah bu hafta oluiur
Adetliyken yumurtlama oluyor muKızlar yaaa adetin 5. Günü. Ovu testi bu şekilde. İnşallah koyulaşır yaaa. Belki de adet Ken yumurtladım da silikleşmiş tir. İnşallah öyle değildir de koyulaşır. Siz ne dersiniz?
benimde böyleydi zamanla koyulaştı canımKızlar yaaa adetin 5. Günü. Ovu testi bu şekilde. İnşallah koyulaşır yaaa. Belki de adet Ken yumurtladım da silikleşmiş tir. İnşallah öyle değildir de koyulaşır. Siz ne dersiniz?
Gözüktü ama çok.küçük dedi bu hafta goruruz kesin dedi kan akışımı var orda dediKorkma inşallah yolk gözüktüyse Bebişin in kalp atışını görür
Bunu ailemde belirtir konuşurken zatenn hayırlısı neyse o olsun inş.Ne güzel işte canım. Yalnız eşinle konuşurken belirt. Stres yapmaman lazım bak. Ciddi bi mevzu.
Merci canım :) oluyormuş valla. Esma demişti sankiAdetliyken yumurtlama oluyor muojelerini de söylemeden geçemeyeceğim bayıldımm
Ben pcoluyum ya. Bilemedim o yüzden. Inşallah koyulaşır. 5. Gün çok erken. 2 aydır 24 günde bir kanayınca erken başlayayım teste dedim. Adetim pembe akıntı şeklinde devam ediyor hala çünkübenimde böyleydi zamanla koyulaştı canım
kuzu 3 gun ust uste yap diyorlarmis yada gun asiriAnnem derki eger hamileysen ve caninin cetigi sey evde yoksa 3 defa avucunun icine dilini sur.bu ardå sorum yumurtlama olduysa kãc gun iliski olsun arka arkaya
Tamam canım o zaman çok şükür Bi sıkıntı yok 7+2de duymuştum bendeGözüktü ama çok.küçük dedi bu hafta goruruz kesin dedi kan akışımı var orda dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?