Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim benm esimle 8 yil cikma surem 2 bucuk yilda evlilik olsu ay bana hayati zehir ediyordu en baslarda yaa universite yillarimi maf etti ama hersey asiliyormus simdi cok rahatim cok sukur zamanla duzeliyormus
Ayyyy insallah benimki de aşar ya :)))

Ocaktır o Aralık olsa duramazsin
Kız kahkaha attım, Allah da seni güldürsün

yaaa yinemii aralık dedim Allahım şu aralığı unutmak istiyorum aklım hep orda
Belki aralık sana uğur getirecek. Meleğine hamiş kaldığın ay olacak kim bilir.....İnşallah

bide ben 2 kere yumurtladım hangisinden sayayım bilmiyorumki
Hangisinden tutarsa ordan sayarsın

hoşbulduk canımmmm

bi girdim 3000 mesaj maşallah takipte edemiyorum aklımda burda ne var ne yok iyi mi herkes
Çenemiz düşüyor arada, hoşgeldin canım biraz geç gördüm ama

Kim kız eşinmi benimki hiç kıskanmaz saçma şeyleri kıskanır bazen
Ya bence kıskançlık bir sevgi ölçütü değil. Tabiki bazı mevzular da kıskanırız ama o da gerekli bir durumda normaldir. Onun dışında kıskançlığın az ya da çok olması sevgisinin az ya da çok olmasından bağımsız bence
Canım duygulandırdın beni, Allah sana mucizeni tez vakit naisp etsin de örnek ol herkese. Kalbinin güzelliği duanı makbul kılsın, duaların kabul olsunnn

2019'un Enn Güzel Anneleri

' nden biride ben olmaya niyet ediyorum.
şüphesiz ki Rabbim hayırlısı ile nasip edecektir.
Niyetin kabul olsun Hoşgeldin canım aramıza

Doktor olumlu konuştu hep korkma bebek oluşucak dedi bakalım hafta sonu ne soylenicek . Bir gelsinde bakalım duruma gore Konuşucaz. Hayırlısı olur inşallah
Canım Rabbim evladını sana bağışlasınnherşey yolunda gider umarımmm
anam. gecen kahvalti yapiyoruz kocamla ben bir ekmege yakin yemisim sanirim kocamda beni izliyormus. bir tane hic. dogranmamis ekmek vardi sofrada bana demez mi askim onunde ki ekmegi cikar artgini birakma diye nasl. zoruma gitti
Anacum sen ymeiycen de kim yiycek, helal şifa olsun inşallah

cnim ayva cekti allah sizi ne. etmesin;(
Kızlaarr gayrı yemek, tatlı, meyve isimlerini kullanmayalım. Hamişlerin sayısı artıyor malum
Ben gamzeliyim annemler kardeşlerim hepsi gamzeli olmazsa ayıp
Oyyyy en sevdiğimmm gamzeeeee

Annem derki eger hamileysen ve caninin cetigi sey evde yoksa 3 defa avucunun icine dilini sur.bu ardå sorum yumurtlama olduysa kãc gun iliski olsun arka arkaya
Benim annem de der bunu ne derece dorğu bilemem.

Kızlar yaaa adetin 5. Günü. Ovu testi bu şekilde. İnşallah koyulaşır yaaa. Belki de adet Ken yumurtladım da silikleşmiş tir. İnşallah öyle değildir de koyulaşır. Siz ne dersiniz?
Anacum o ojenin rengine bayıldım..

Sağol kuzum. Hepimize en güzel zamanda nasip olacak inşallah. Hayırlısı ise tabii ki :)
Gönderiyim ojemi canım :)

Amin inşallah canım herşeyden tiksiniyorum yemek yiyemiyorum.canıım hç bşey istemiyor zayıfladım

anam dedim bunun sonu niye gelmiyo inşallah şeymoşş hepimizin son adet tarihi aralık olarak kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…