- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #4.101
Ben olsam aileyi karıştırmazdım.canım Sonuçta o evde siz tek olucaksınız. Siz yaşayacaksınız her şeyi. Sen ve bebek için yapmalı ne yapacaksa ailen dedi diye değil.Bunu ailemde belirtir konuşurken zatenn hayırlısı neyse o olsun inş.
Kusuraa bakma cok soru soruyorum ama yumurtlayinca o seffaf akinti olmak zorundami islaklik varkuzu 3 gun ust uste yap diyorlarmis yada gun asiri
@MeylenKızlar yaaa adetin 5. Günü. Ovu testi bu şekilde. İnşallah koyulaşır yaaa. Belki de adet Ken yumurtladım da silikleşmiş tir. İnşallah öyle değildir de koyulaşır. Siz ne dersiniz?
Bende galiba 8 haftalıkken de duyucam galibaTamam canım o zaman çok şükür Bi sıkıntı yok 7+2de duymuştum bende
Kuzum bazen olabiliyor inşallah koyulaşır erken yumurtlama mümkün
Yok ben Konuşucam zaten ama bilmiyorum zaten gelmek istemese her türlü gelmez zaten eşimi tanıyorumBen olsam aileyi karıştırmazdım.canım Sonuçta o evde siz tek olucaksınız. Siz yaşayacaksınız her şeyi. Sen ve bebek için yapmalı ne yapacaksa ailen dedi diye değil.
Kaçıncı günün canım?Benimkde boyle
Ayyyy insallah benimki de aşar ya :)))Canim benm esimle 8 yil cikma surem 2 bucuk yilda evlilik olsu ay bana hayati zehir ediyordu en baslarda yaa universite yillarimi maf etti ama hersey asiliyormus simdi cok rahatim cok sukur zamanla duzeliyormus
İnşallah canım. Bakalım yarına ne olurKuzum bazen olabiliyor inşallah koyulaşır erken yumurtlama mümkün
Kız kahkaha attım, Allah da seni güldürsünOcaktır o Aralık olsa duramazsin
Belki aralık sana uğur getirecek. Meleğine hamiş kaldığın ay olacak kim bilir.....İnşallahyaaa yinemii aralık dedimAllahım şu aralığı unutmak istiyorum aklım hep orda
Hangisinden tutarsa ordan sayarsınbide ben 2 kere yumurtladım hangisinden sayayım bilmiyorumki
Çenemiz düşüyor arada, hoşgeldin canım biraz geç gördüm amahoşbulduk canımmmm
bi girdim 3000 mesaj maşallah takipte edemiyorum aklımda burda ne var ne yok iyi mi herkes
Ya bence kıskançlık bir sevgi ölçütü değil. Tabiki bazı mevzular da kıskanırız ama o da gerekli bir durumda normaldir. Onun dışında kıskançlığın az ya da çok olması sevgisinin az ya da çok olmasından bağımsız benceKim kız eşinmi benimki hiç kıskanmaz saçma şeyleri kıskanır bazen
Canım duygulandırdın beni, Allah sana mucizeni tez vakit naisp etsin de örnek ol herkese. Kalbinin güzelliği duanı makbul kılsın, duaların kabul olsunnnBi gün ben de kendi hikayemle örnek olurum belki başkasına :) hayırlısı artık canım. Eylülde başlar başlamaz hamile kalacakmışım gibi düşünmüştüm pcolu halimle. Şu zaman oldu hep başka şeylerle uğraşıyorum. Nasipte ne varsa onu yaşıyoruz
Niyetin kabul olsun2019'un Enn Güzel Anneleri
' nden biride ben olmaya niyet ediyorum.
şüphesiz ki Rabbim hayırlısı ile nasip edecektir.
Canım Rabbim evladını sana bağışlasınnDoktor olumlu konuştu hep korkma bebek oluşucak dedi bakalım hafta sonu ne soylenicek . Bir gelsinde bakalım duruma gore Konuşucaz. Hayırlısı olur inşallah
Anacum sen ymeiycen de kim yiycek, helal şifa olsun inşallahanam. gecen kahvalti yapiyoruz kocamla ben bir ekmege yakin yemisim sanirimkocamda beni izliyormus. bir tane hic. dogranmamis ekmek vardi sofrada bana demez mi askim onunde ki ekmegi cikar artgini birakma diye nasl. zoruma gitti
Kızlaarr gayrı yemek, tatlı, meyve isimlerini kullanmayalım. Hamişlerin sayısı artıyor malumcnim ayva cekti allah sizi ne. etmesin;(
Oyyyy en sevdiğimmm gamzeeeeeBen gamzeliyim annemler kardeşlerim hepsi gamzeli olmazsa ayıp
Benim annem de der bunu ne derece dorğu bilemem.Annem derki eger hamileysen ve caninin cetigi sey evde yoksa 3 defa avucunun icine dilini sur.bu ardå sorum yumurtlama olduysa kãc gun iliski olsun arka arkaya
Anacum o ojenin rengine bayıldım..Kızlar yaaa adetin 5. Günü. Ovu testi bu şekilde. İnşallah koyulaşır yaaa. Belki de adet Ken yumurtladım da silikleşmiş tir. İnşallah öyle değildir de koyulaşır. Siz ne dersiniz?
Çözersiniz inşallah canım. Güzel haberlerini bekliyoruz her iki konuda daYok ben Konuşucam zaten ama bilmiyorum zaten gelmek istemese her türlü gelmez zaten eşimi tanıyorum
Sağol kuzum. Hepimize en güzel zamanda nasip olacak inşallah. Hayırlısı ise tabii ki :)Kız kahkaha attım, Allah da seni güldürsün
Belki aralık sana uğur getirecek. Meleğine hamiş kaldığın ay olacak kim bilir.....İnşallah
Hangisinden tutarsa ordan sayarsın
Çenemiz düşüyor arada, hoşgeldin canım biraz geç gördüm ama
Ya bence kıskançlık bir sevgi ölçütü değil. Tabiki bazı mevzular da kıskanırız ama o da gerekli bir durumda normaldir. Onun dışında kıskançlığın az ya da çok olması sevgisinin az ya da çok olmasından bağımsız bence
Canım duygulandırdın beni, Allah sana mucizeni tez vakit naisp etsin de örnek ol herkese. Kalbinin güzelliği duanı makbul kılsın, duaların kabul olsunnn
Niyetin kabul olsunHoşgeldin canım aramıza
Canım Rabbim evladını sana bağışlasınnherşey yolunda gider umarımmm
Anacum sen ymeiycen de kim yiycek, helal şifa olsun inşallah
Kızlaarr gayrı yemek, tatlı, meyve isimlerini kullanmayalım. Hamişlerin sayısı artıyor malum
Oyyyy en sevdiğimmm gamzeeeee
Benim annem de der bunu ne derece dorğu bilemem.
Anacum o ojenin rengine bayıldım..
Amin inşallah canım herşeyden tiksiniyorum yemek yiyemiyorum.canıım hç bşey istemiyor zayıfladımKız kahkaha attım, Allah da seni güldürsün
Belki aralık sana uğur getirecek. Meleğine hamiş kaldığın ay olacak kim bilir.....İnşallah
Ya bence kıskançlık bir sevgi ölçütü değil. Tabiki bazı mevzular da kıskanırız ama o da gerekli bir durumda normaldir. Onun dışında kıskançlığın az ya da çok olması sevgisinin az ya da çok olmasından bağımsız bence
Canım duygulandırdın beni, Allah sana mucizeni tez vakit naisp etsin de örnek ol herkese. Kalbinin güzelliği duanı makbul kılsın, duaların kabul olsunnn
Kızlaarr gayrı yemek, tatlı, meyve isimlerini kullanmayalım. Hamişlerin sayısı artıyor malum
Amin inşallah bende bu ay senden güzel haberler bekliyorum inşallah :)Çözersiniz inşallah canım. Güzel haberlerini bekliyoruz her iki konuda da
anam dedim bunun sonu niye gelmiyoKız kahkaha attım, Allah da seni güldürsün
Canim bende ayni durumdayim ya sen simdi esinle kotu oluncada uzulmussundr duzelirsinz miden de biraz rahatlar bak gor icini ferah tutAmin inşallah canım herşeyden tiksiniyorum yemek yiyemiyorum.canıım hç bşey istemiyor zayıfladım
Oooyyy inşallah canım. Inşallah. Dualarını bekliyorum.Amin inşallah bende bu ay senden güzel haberler bekliyorum inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?