Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol kuzum. Hepimize en güzel zamanda nasip olacak inşallah. Hayırlısı ise tabii ki :)
Gönderiyim ojemi canım :)
Oje sen de güzel olmuş canımcım.

Pijamam ayrı bi konu o kadar yoruldum ki dün. Bu akşam gelince direk çektim Mikileri üstüme.
Cınım o mikilerle o oje olmamış kızlar miki giyen gri oje süren birini görürsenin o diloştur

Amin inşallah canım herşeyden tiksiniyorum yemek yiyemiyorum.canıım hç bşey istemiyor zayıfladım
Başlarda öyle olur canım, yakın zamanda toparlarsın canımcım
anam dedim bunun sonu niye gelmiyo inşallah şeymoşş hepimizin son adet tarihi aralık olarak kalır
Ahahahah. Komiksin kızz
Aminn canım yaa inşallah

Ay kizlar benm mide bulantilRim baslamaya basladi ama en tuafi ben esimden uzaklaatim yaa adam batiyo bana sanki bu neyin nesidir
Bunu duymuştum şimdi bizzat sende de şahit oldum. Benim en yakın arkadaşım ev kendisine koktuğu için evini taşıdı

Önce Yumurtlama batması sonra gebelik batması en sonra da koca batması bize de nasip olur inşallah ne diyim
Kızz hayır konuşsana. Hamile olayımda ne mide bulantısı ne koku hassasiyetim olsun de

İnşşallah canım :)

Önce Yumurtlama batması sonra gebelik batması en sonra da koca batması bize de nasip olur inşallah ne diyim
Kiz sorma hic biyle hayal etmiyordum cok zor gidiyo ya bunyem sastii darisi size dicem ama insallah daha guzel sekilde diyorum beni biraz dengesizlestirdi cubku saglikli olaunda insan ragzi herseye ama zormus

Kuzu füme rengi aslında oje de öyle çıkmış :)

Valla canım gebe kalayım, Bebiş iyi olsun da varsın ben kusayım, koca da bana batsın yani Hiç farketmez olmasa daha iyi tabii de. Öyle işte :)))

Kiz sorma hic biyle hayal etmiyordum cok zor gidiyo ya bunyem sastii darisi size dicem ama insallah daha guzel sekilde diyorum beni biraz dengesizlestirdi cubku saglikli olaunda insan ragzi herseye ama zormus
Valla öğürmek fala havalı geliyor bana. Gebeyim ben gebe diye mesaj veriyorsun ne güzel ayy bi kusuyorum ki sormayın. Bak ne havalı

Benimde 7 haftalıktı sata gore geçen cumartesi günü doktor 23 mm kese yolk kesesi var haftayada bebegi goruruz dedi bu cumartesi günü 8 haftalık olıcak bakalım ne olucak
Canim benim erken dollenme oldu sanirim 4+6 da kese 24 mm yolk saci vardi iste bir hafta sonra gel kalp atisi olur dedi gorcez bakalm insallah hayirlisiyla duyariz minik kalpleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…