- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #4.121
Bebişini gör bi rahatlarsın inşallah. Sonrasında illaki alırsın kilo. Zayıfla kuzum bi şey olmaz :)Amin inşallah canım herşeyden tiksiniyorum yemek yiyemiyorum.canıım hç bşey istemiyor zayıfladım
Önce Yumurtlama batması sonra gebelik batması en sonra da koca batması bize de nasip olur inşallah ne diyimAy kizlar benm mide bulantilRim baslamaya basladi ama en tuafi ben esimden uzaklaatim yaa adam batiyo bana sanki bu neyin nesidir
Ayyy adet olmasaydım üzülürdüm bak. Neyseki Aralık bitmeden ben de adet oldum. Benim de son adetim Aralık olur inşallah :)))anam dedim bunun sonu niye gelmiyoinşallah şeymoşş hepimizin son adet tarihi aralık olarak kalır
inşallah kuzum bu son adet olurAyyy adet olmasaydım üzülürdüm bak. Neyseki Aralık bitmeden ben de adet oldum. Benim de son adetim Aralık olur inşallah :)))
Aynı renk bendede var cok bayılmıştım evde sürmek için eşimin kuzeninden istemiştimAdetliyken yumurtlama oluyor muojelerini de söylemeden geçemeyeceğim bayıldımm
Dimi benimde hosuma gitti markası numarası paylaşında bende gidip alimAynı renk bendede var cok bayılmıştım evde sürmek için eşimin kuzeninden istemiştim
Canım sendemi keseyi yolk kesesini gordu bebegi gormemiştinCanim bende ayni durumdayim ya sen simdi esinle kotu oluncada uzulmussundr duzelirsinz miden de biraz rahatlar bak gor icini ferah tut
Dualarım sizinle :)Oooyyy inşallah canım. Inşallah. Dualarını bekliyorum.
Oje sen de güzel olmuş canımcım.Sağol kuzum. Hepimize en güzel zamanda nasip olacak inşallah. Hayırlısı ise tabii ki :)
Gönderiyim ojemi canım :)
Cınım o mikilerle o oje olmamışPijamam ayrı bi konuo kadar yoruldum ki dün. Bu akşam gelince direk çektim Mikileri üstüme.
Başlarda öyle olur canım, yakın zamanda toparlarsın canımcımAmin inşallah canım herşeyden tiksiniyorum yemek yiyemiyorum.canıım hç bşey istemiyor zayıfladım
Ahahahah. Komiksin kızzanam dedim bunun sonu niye gelmiyoinşallah şeymoşş hepimizin son adet tarihi aralık olarak kalır
Bunu duymuştum şimdi bizzat sende de şahit oldum. Benim en yakın arkadaşım ev kendisine koktuğu için evini taşıdıAy kizlar benm mide bulantilRim baslamaya basladi ama en tuafi ben esimden uzaklaatim yaa adam batiyo bana sanki bu neyin nesidir
Kızz hayır konuşsana. Hamile olayımda ne mide bulantısı ne koku hassasiyetim olsun deÖnce Yumurtlama batması sonra gebelik batması en sonra da koca batması bize de nasip olur inşallah ne diyim
Zaten zayıfım biraz daha zayıflarsam eskisine donerim hiç kusmadım bu zamana kadar ama hep öğürüyorum yemek mideme inemiyorumBebişini gör bi rahatlarsın inşallah. Sonrasında illaki alırsın kilo. Zayıfla kuzum bi şey olmaz :)
Canım yukarıdaki komşuma verdim sürsün diye ya :/Dimi benimde hosuma gitti markası numarası paylaşında bende gidip alim
İnşşallah canım :)Oje sen de güzel olmuş canımcım.
Cınım o mikilerle o oje olmamışkızlar miki giyen gri oje süren birini görürsenin o diloştur
Başlarda öyle olur canım, yakın zamanda toparlarsın canımcım
Ahahahah. Komiksin kızz
Aminn canım yaa inşallah
Bunu duymuştum şimdi bizzat sende de şahit oldum. Benim en yakın arkadaşım ev kendisine koktuğu için evini taşıdı
Kızz hayır konuşsana. Hamile olayımda ne mide bulantısı ne koku hassasiyetim olsun de
Kiz sorma hic biyle hayal etmiyordum cok zor gidiyo ya bunyem sastii darisi size dicem ama insallah daha guzel sekilde diyorum beni biraz dengesizlestirdi cubku saglikli olaunda insan ragzi herseye ama zormusÖnce Yumurtlama batması sonra gebelik batması en sonra da koca batması bize de nasip olur inşallah ne diyim
Evet canim 6 haftaligim tam yarin gidicem bakalm doktora kalp atisi icinCanım sendemi keseyi yolk kesesini gordu bebegi gormemiştin
Benimde 7 haftalıktı sata gore geçen cumartesi günü doktor 23 mm kese yolk kesesi var haftayada bebegi goruruz dedi bu cumartesi günü 8 haftalık olıcak bakalım ne olucakEvet canim 6 haftaligim tam yarin gidicem bakalm doktora kalp atisi icin
Kuzu füme rengi aslında oje de öyle çıkmış :)Oje sen de güzel olmuş canımcım.
Cınım o mikilerle o oje olmamışkızlar miki giyen gri oje süren birini görürsenin o diloştur
Başlarda öyle olur canım, yakın zamanda toparlarsın canımcım
Ahahahah. Komiksin kızz
Aminn canım yaa inşallah
Bunu duymuştum şimdi bizzat sende de şahit oldum. Benim en yakın arkadaşım ev kendisine koktuğu için evini taşıdı
Kızz hayır konuşsana. Hamile olayımda ne mide bulantısı ne koku hassasiyetim olsun de
Birazdan foto atarım baybiDimi benimde hosuma gitti markası numarası paylaşında bende gidip alim
Valla öğürmek fala havalı geliyor bana. Gebeyim ben gebe diye mesaj veriyorsun ne güzelKiz sorma hic biyle hayal etmiyordum cok zor gidiyo ya bunyem sastii darisi size dicem ama insallah daha guzel sekilde diyorum beni biraz dengesizlestirdi cubku saglikli olaunda insan ragzi herseye ama zormus
Kuzum illaki kilo alacaksın işte. Zararı olmaz şimdi zayıflamanın.Zaten zayıfım biraz daha zayıflarsam eskisine donerim hiç kusmadım bu zamana kadar ama hep öğürüyorum yemek mideme inemiyorum
Canim benim erken dollenme oldu sanirim 4+6 da kese 24 mm yolk saci vardi iste bir hafta sonra gel kalp atisi olur dedi gorcez bakalm insallah hayirlisiyla duyariz minik kalpleriBenimde 7 haftalıktı sata gore geçen cumartesi günü doktor 23 mm kese yolk kesesi var haftayada bebegi goruruz dedi bu cumartesi günü 8 haftalık olıcak bakalım ne olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?