- 7 Eylül 2018
- 2.114
- 3.737
- 53
- 34
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #4.141
Hahaaaaaaa ay kiz ben daha kusma asamasina gecmedim yaaa sadece tiksiniyorum yiyemiyorum midem kendi aleminde ac takilmak istiyo ama esime bakp Alla alla diyorum ben bu adamdan cocuk yaptim falan bisiler oldu yani kendi halimde yasiyorumValla öğürmek fala havalı geliyor bana. Gebeyim ben gebe diye mesaj veriyorsun ne güzelayy bi kusuyorum ki sormayın. Bak ne havalı
Mavinin üstüne sürünce füme gibi olmuş tabi :)))) asıl rengi böyle.Dimi benimde hosuma gitti markası numarası paylaşında bende gidip alim
De kızKızlar size bişey diyeyim mi ya
De bakalm canimKızlar size bişey diyeyim mi ya
Benim göğüslerimde hassasiyet basladı yaDe kız
Göğüslerde hassasiyet basladı benim yaDe bakalm canim
Oyyy fenaymış o da kızHahaaaaaaa ay kiz ben daha kusma asamasina gecmedim yaaa sadece tiksiniyorum yiyemiyorum midem kendi aleminde ac takilmak istiyo ama esime bakp Alla alla diyorum ben bu adamdan cocuk yaptim falan bisiler oldu yani kendi halimde yasiyorum
Yumurtlama mı diyorsun yoksa? Başka bi şey mi?Benim göğüslerimde hassasiyet basladı ya
Neler oluyor kıızzzz :)))Benim göğüslerimde hassasiyet basladı ya
Yumurtlama akıntısı görmedim ama ya adet olucam yadaaaaaYumurtlama mı diyorsun yoksa? Başka bi şey mi?
Çok güzel rengi ama markayı hiç duymadım nerden aldın kiMavinin üstüne sürünce füme gibi olmuş tabi :)))) asıl rengi böyle.
Var gibi canım bende görüyorumKızlar teste bakar mısınız nasil ne gördünüz ben ikinci çizgiyi silik görüyor gibiyim
Bende gördüm geçtimi adetin ya da kaç gün varKızlar teste bakar mısınız nasil ne gördünüz ben ikinci çizgiyi silik görüyor gibiyim
File market ten :) her gittiğimde bakarım. Dikkatimi çeken bi renk varsa alırım. Markayı ben de pek bilmezdim eskiden.Çok güzel rengi ama markayı hiç duymadım nerden aldın ki
Anaaaaa ben de gördüm maşallahKızlar teste bakar mısınız nasil ne gördünüz ben ikinci çizgiyi silik görüyor gibiyim
Ben sana hamile kalabilirsin geriçekilmeyle demişmiydimVar gibi canım bende görüyorum
Ben de gördüm valla. İnşallah koyulaşır bi dahakine. :)Kızlar teste bakar mısınız nasil ne gördünüz ben ikinci çizgiyi silik görüyor gibiyim
File market hiç bilmiyorumFile market ten :) her gittiğimde bakarım. Dikkatimi çeken bi renk varsa alırım. Markayı ben de pek bilmezdim eskiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?