- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #4.161
Öyle bi şey mi yapmıştı kızz :) ne araBen sana hamile kalabilirsin geriçekilmeyle demişmiydim
İnşallah gebesindir kıızzzz. Ne ara ne ettin :)))Yumurtlama akıntısı görmedim ama ya adet olucam yadaaaaa
Düşükten sonra öle korunmuyorum demişti bende o korunma diilki demiştim gebe kalabilirsin demiştimÖyle bi şey mi yapmıştı kızz :) ne ara
Demiştin kuzum ama valla bilemiyorum başka belirtim yok iki gündür göğüslerim şişti bayağıBen sana hamile kalabilirsin geriçekilmeyle demişmiydim
Bi test mi yapsan kaç gün kaldı bataDemiştin kuzum ama valla bilemiyorum başka belirtim yok iki gündür göğüslerim şişti bayağı
Ya hiç sorma ya valla bende bilmiyorum ama adet olcam diye düşünüyorum ama kanamam oldu bat gecti hMile değilimdir heraldeİnşallah gebesindir kıızzzz. Ne ara ne ettin :)))
Hangi şehirdesin canım? File market rezidansların altında var hep valla :))) bilindik yani. Rezidans dedim ama elit bi market değil yine de :)File market hiç bilmiyorumama bakınıcam cok güzelmiş cidden oje manyağı biri olarakkkk
Kuzum ben kimyasal geçirdim ya bu ay bata göre gecti ama kimyasal olduğu içinBi test mi yapsan kaç gün kaldı bata
Kizzz hamilemisinnn hadi inşalllahhhYa hiç sorma ya valla bende bilmiyorum ama adet olcam diye düşünüyorum ama kanamam oldu bat gecti hMile değilimdir heralde
Valla bilmiyorum kuzum ya göğüslerim şiş iki gündür şimdi bu ay kimyasalda geçirdiğim için göğüslerimdeki mavi damarlar geçmemişti tam emin değilim o yüzdemKizzz hamilemisinnn hadi inşalllahhh
Kurdeleyi sen kesersin belki toplu açılışın :)) test yok mu kız evde. Heyecan yapıyoruz şurdaKuzum ben kimyasal geçirdim ya bu ay bata göre gecti ama kimyasal olduğu için
Vaaayyy :))) süper örnek olur haaa.Düşükten sonra öle korunmuyorum demişti bende o korunma diilki demiştim gebe kalabilirsin demiştim
Kan versene kuzum bekleme inşalalhh sağlikli bir hamilelik geçirirsin kuzum yaaaValla bilmiyorum kuzum ya göğüslerim şiş iki gündür şimdi bu ay kimyasalda geçirdiğim için göğüslerimdeki mavi damarlar geçmemişti tam emin değilim o yüzdem
Selam canım. İyi valla. Uyumadan takılayım dedim az buralarda. Ben hamiş değilim onu biliyom da yeni haberleri gelir inşallah :)))Selam kizlar nasilsiniz. Bakamadim kaç gündür varmi yeni yeni hamişllerrr.
Ay inşallah kuzum yaaAnaaaaa ben de gördüm maşallah
Gözünaydın
Kanla netleştir
İnsallah canim tuaf seyler hissettiriyo bu hormonlArOyyy fenaymış o da kız. Çabuk geçer inşallah
Kiz daha adet gormeden hamile kalmis olabilirmisin acabaYumurtlama akıntısı görmedim ama ya adet olucam yadaaaaa
Gecti 3 gün gecti adetimBende gördüm geçtimi adetin ya da kaç gün var
Valla test falan yok zaten ben testte öğrenemedim hiç ben heyecan yapmıyorum günde belli değil Allah bilir ne zaman ögrencem hamileysem bileKurdeleyi sen kesersin belki toplu açılışın :)) test yok mu kız evde. Heyecan yapıyoruz şurda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?