- 7 Eylül 2018
- 2.114
- 3.737
- 53
- 34
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #4.181
Canim bende goruyorum bata kac varKızlar teste bakar mısınız nasil ne gördünüz ben ikinci çizgiyi silik görüyor gibiyim
3 gün gecti canimCanim bende goruyorum bata kac var
Kuzum yok ya geçsin zaman bunu erken öğrenmek istemiyorum bakalım belki adet olurum hayırlısı sağlıklısı olsun da bakalım heyecan bile yapmadım aklıma getirmemeye calısıyorumKan versene kuzum bekleme inşalalhh sağlikli bir hamilelik geçirirsin kuzum yaaa
Yarın test al o heyecanı da yaşa kız. Dikkat et bağımlılık yapıyorValla test falan yok zaten ben testte öğrenemedim hiç ben heyecan yapmıyorum günde belli değil Allah bilir ne zaman ögrencem hamileysem bile
Gec dollenme olabilir yarin yap bakalm koyulascakmi yada iki gun sonra3 gün gecti canim
Valla ben bilmiyorum ki öyle bişey olabilir miKiz daha adet gormeden hamile kalmis olabilirmisin acaba
Kan verseniz ?3 gün gecti canim
Ben bi kaç gün daha bekliyelim mi acaba diyorum amaGec dollenme olabilir yarin yap bakalm koyulascakmi yada iki gun sonra
Canim test yapmakta asiri guzel heycan ya yap boyle durulurmuKuzum yok ya geçsin zaman bunu erken öğrenmek istemiyorum bakalım belki adet olurum hayırlısı sağlıklısı olsun da bakalım heyecan bile yapmadım aklıma getirmemeye calısıyorum
Ama olsa bile cok erken çıkmaz ki daha değerim bile yeni sıfırlanmıştıYarın test al o heyecanı da yaşa kız. Dikkat et bağımlılık yapıyor
Bi kaç gün daha bekliyelim diyorum kan verip hüsran çıkmasından biktimKan verseniz ?
Ama bitanem olsa bile cok erken çıkmaz kiCanim test yapmakta asiri guzel heycan ya yap boyle durulurmu
Sıfırlanmıştı diyorsun işte. Hamileysen çıkar haliyle tekrar :)Ama olsa bile cok erken çıkmaz ki daha değerim bile yeni sıfırlanmıştı
Cok erken ama daha Cuma kan vermiştim o gün değerim 1.3 tüSıfırlanmıştı diyorsun işte. Hamileysen çıkar haliyle tekrar :)
Bu topice hoşgeldin o zaman. O biziz işte. Bekle o zaman bakalim.hayırlısı olur inşallah. Inşallah olmuştur bu defa. Adetin çok gecikir mi?Bi kaç gün daha bekliyelim diyorum kan verip hüsran çıkmasından biktim
Duzensizdi zaten düşük yaptığından beriBu topice hoşgeldin o zaman. O biziz işte. Bekle o zaman bakalim.hayırlısı olur inşallah. Inşallah olmuştur bu defa. Adetin çok gecikir mi?
É tamam kuzum. Hamileysen daha yüksek olur tabii. Bekle ama biraz daha bakalım.Cok erken ama daha Cuma kan vermiştim o gün değerim 1.3 tü
Ya valla ben böyle düşünmek istemiyorum hayırlısı olsun da 2 ay geç öğreneyim diyorumÉ tamam kuzum. Hamileysen daha yüksek olur tabii. Bekle ama biraz daha bakalım.
Valla hersey olabilir canim Allah ol desin yeterkiValla ben bilmiyorum ki öyle bişey olabilir mi
VAlla canim bilemedim yumurtlama zamani supheli iliski bi tarih de yokki kac gun gecti bakalmAma bitanem olsa bile cok erken çıkmaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?