- 7 Eylül 2018
- 2.114
- 3.737
- 53
- 34
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #4.201
NE zaman dusuk yaptin canim Allah bi daha yasatmasin hepimiz yasadik bisilerDuzensizdi zaten düşük yaptığından beri
Allah göstermesin bi daha. İnşallah hayırlı ise olmuştur canımDuzensizdi zaten düşük yaptığından beri
Valla ya ne olduğum belli değilVAlla canim bilemedim yumurtlama zamani supheli iliski bi tarih de yokki kac gun gecti bakalm
Amenna tabiki ama bilemedim ya hayırlısı olsun yaValla hersey olabilir canim Allah ol desin yeterki
Kızlar teste bakar mısınız nasil ne gördünüz ben ikinci çizgiyi silik görüyor gibiyim
süm süm hoşgeldinnn nasılsınSelam kizlar nasilsiniz. Bakamadim kaç gündür varmi yeni yeni hamişllerrr.
Amin canım benimAllah göstermesin bi daha. İnşallah hayırlı ise olmuştur canım
Anlayamadım canım? Bir heycan yaşadım ve o heycanla unutmusumdur haliyle ilk defa girdigim bir ortam değil ayrıca canımYani inşallah hamilesindir ben de bişey gördüm ama ben asıl bişeyi merak ediyorum. İlk defa girdiğiniz bir ortama bir merhaba demeden mi söze girersiniz? Biz burda hergün yazıyoruz yine de selam veriyoruz, önce merhaba deyip sonra sorunuzu soraaydınız daha iyi gözükürdü bence. Diğer arkadaşlar çok iyi niyetliler takılmazlar böyle şeylere, ben takıldım ama ne yalan söyleyeyim.
süm süm hoşgeldinnn nasılsın
Hee cok alıntıdan kusurabakma merhabaaAnlayamadım canım? Bir heycan yaşadım ve o heycanla unutmusumdur haliyle ilk defa girdigim bir ortam değil ayrıca canım
Vallahi canım 1 sene oldu hemen hemenNE zaman dusuk yaptin canim Allah bi daha yasatmasin hepimiz yasadik bisiler
16.gunumKaçıncı günün canım?
Kız kahkaha attım, Allah da seni güldürsün
Belki aralık sana uğur getirecek. Meleğine hamiş kaldığın ay olacak kim bilir.....İnşallah
Hangisinden tutarsa ordan sayarsın
anam 17 bildirimin 15 i senin:)
Çenemiz düşüyor arada, hoşgeldin canım biraz geç gördüm ama
Ya bence kıskançlık bir sevgi ölçütü değil. Tabiki bazı mevzular da kıskanırız ama o da gerekli bir durumda normaldir. Onun dışında kıskançlığın az ya da çok olması sevgisinin az ya da çok olmasından bağımsız bence
Canım duygulandırdın beni, Allah sana mucizeni tez vakit naisp etsin de örnek ol herkese. Kalbinin güzelliği duanı makbul kılsın, duaların kabul olsunnn
Niyetin kabul olsunHoşgeldin canım aramıza
Canım Rabbim evladını sana bağışlasınnherşey yolunda gider umarımmm
Anacum sen ymeiycen de kim yiycek, helal şifa olsun inşallah
Kızlaarr gayrı yemek, tatlı, meyve isimlerini kullanmayalım. Hamişlerin sayısı artıyor malum
Oyyyy en sevdiğimmm gamzeeeee
Benim annem de der bunu ne derece dorğu bilemem.
Anacum o ojenin rengine bayıldım..
sesli guldumÖnce Yumurtlama batması sonra gebelik batması en sonra da koca batması bize de nasip olur inşallah ne diyim
Kız sana n’oluyo bu ginlerde ballım benimKızlarrr nasılsıniz ben geldim yemekten sonra bi uyumuşum koltukta akşam üstü de kabız oldum yabetim benzim sapsarı
Sağol ballımMuhabbetiniz bol olsun kızçeler
anan. kadin tam bir ogretmenYani inşallah hamilesindir ben de bişey gördüm ama ben asıl bişeyi merak ediyorum. İlk defa girdiğiniz bir ortama bir merhaba demeden mi söze girersiniz? Biz burda hergün yazıyoruz yine de selam veriyoruz, önce merhaba deyip sonra sorunuzu soraaydınız daha iyi gözükürdü bence. Diğer arkadaşlar çok iyi niyetliler takılmazlar böyle şeylere, ben takıldım ama ne yalan söyleyeyim.
süm süm hoşgeldinnn nasılsın
Hiç bilmiyorum kuzum benim ama kendimi hamile kalmışım gibi de hissetmiyorum aslında yani aklıma sokmakta istemiyorum yaşadığım şeyleri ona bağlamak istemiyorum mesela tesadüf diye düşünüyorum bu ayKız sana n’oluyo bu ginlerde ballım benim
kizlar benim tahminlwrim arasinda behriye arkadsimiz var bi ay kutsalrin ikiside hamileKızlarrr nasılsıniz ben geldim yemekten sonra bi uyumuşum koltukta akşam üstü de kabız oldum yabetim benzim sapsarı
Ay insallah hamişsindir bebeğim yaHiç bilmiyorum kuzum benim ama kendimi hamile kalmışım gibi de hissetmiyorum aslında yani aklıma sokmakta istemiyorum yaşadığım şeyleri ona bağlamak istemiyorum mesela tesadüf diye düşünüyorum bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?