- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
Çok geçmişler olsun canım inşalalh bu dönemi kolay atlatirsinKızlar şimdi bugün çok sancılı bi kanama başladı bende,düşük yapıyorum yani.Ben bu günü mü adet olarak baz alicam bu ay?
Canımm geçmiş olsun ama emin misin düşük olduğunaKızlar şimdi bugün çok sancılı bi kanama başladı bende,düşük yapıyorum yani.Ben bu günü mü adet olarak baz alicam bu ay?
Zaten beta 22ye düşmüştü.Sancılı çokça kanama var eminimCanımm geçmiş olsun ama emin misin düşük olduğuna
Kızlar şimdi bugün çok sancılı bi kanama başladı bende,düşük yapıyorum yani.Ben bu günü mü adet olarak baz alicam bu ay?
Sağ ol tatlımGeçmiş olsun canimm ❤
AYNEN CANİm buyuk ihtimal sifirlanmis olurEvet 51 di en son canım bakalım Cuma diyorum bi kan vereyim sıfırlanmış mı diye
Geçmiş olsun canım rabbim birdaha yaşatmasınSağ olun kızlar.Allah kimselere yasatmasin
Gecmis olsun canimSağ ol tatlım
Canım o çatlamıştır büyük ihtimal akıntı gelebilir normal bir durum o belki döllendidiginden akıntı olabilirKızlar bişey sorucam biliyosunuz ovu testi kullanıyorum bu ay . Bazıları çatlayıp çatlamadığı belli olmaz yazmış ben testte piki gördüm ertesi gün yaptığımda test silikleşmişti o günüde değerlendirdim ama silikleştikten 2 gün sonra akıntım oldu yoğun bi şekilde . Akıntı olduğu zamanmı çatladı yoksa silikleştiğinde çatlamış manasınamı geliyor anlamadım . Ben üşüttüm zannedip akıntı olduğu gün değerlendirmedim cahilliğime denk geldi sanırım@Meylen K Kutsal Alerji Umutlu Anne Bekleyiste B Babygirl16 @Seymaaao kullandığını bildiklerim sizlersiniz yinede kullanan varsa aydınlatırsa sevinirim
Çatladığında akıntı olur sızıntıdan dolayı , herkeste aynı olmayabiliyor ama üşütmüşte olabilirsin tabi .Kuzum 3 4 gün içinde çatlıyor genelde hatta bir haftaya bile yayıyorlar o da şöyle doktorlar 10.günden 17. Güne kadar değerlendir diyor ya her ihtimale karşı. İnşallah döllenir de 2019 sana minnağını getirir .Kızlar bişey sorucam biliyosunuz ovu testi kullanıyorum bu ay . Bazıları çatlayıp çatlamadığı belli olmaz yazmış ben testte piki gördüm ertesi gün yaptığımda test silikleşmişti o günüde değerlendirdim ama silikleştikten 2 gün sonra akıntım oldu yoğun bi şekilde . Akıntı olduğu zamanmı çatladı yoksa silikleştiğinde çatlamış manasınamı geliyor anlamadım . Ben üşüttüm zannedip akıntı olduğu gün değerlendirmedim cahilliğime denk geldi sanırım@Meylen K Kutsal Alerji Umutlu Anne Bekleyiste B Babygirl16 @Seymaaao kullandığını bildiklerim sizlersiniz yinede kullanan varsa aydınlatırsa sevinirim
Benimde 19 canım ama evlendikten sonra düzensizleşti evlilik stresinden galiba :))25 aralık canım :))))) senin ?
Bu ay sonunda çok duyucaz bu espiriyi :)) ama ilk senden duyduk :)Seneye. Kuzum7 ocak bugun bitti daha
Benim bildiğim de pikten sonra silikleşince çatlamış demek oluyor. Sonra gelen akıntı nasıldı ki? Bence tutacak sen bu ayKızlar bişey sorucam biliyosunuz ovu testi kullanıyorum bu ay . Bazıları çatlayıp çatlamadığı belli olmaz yazmış ben testte piki gördüm ertesi gün yaptığımda test silikleşmişti o günüde değerlendirdim ama silikleştikten 2 gün sonra akıntım oldu yoğun bi şekilde . Akıntı olduğu zamanmı çatladı yoksa silikleştiğinde çatlamış manasınamı geliyor anlamadım . Ben üşüttüm zannedip akıntı olduğu gün değerlendirmedim cahilliğime denk geldi sanırım@Meylen K Kutsal Alerji Umutlu Anne Bekleyiste B Babygirl16 @Seymaaao kullandığını bildiklerim sizlersiniz yinede kullanan varsa aydınlatırsa sevinirim
Ben anestezi almadım. Doktorum, yeni bi yer keşfettim çok ağrı olmuyor oraya git dedi. Gittim ve memnun kaldım. Adet sansıcı gibi bi ağrı.işlem boyunca sadece bi kere oldu o ağrı.Cnm bn anestezi altında oldu
Krem rengi akışkan değil bariz su gibi şimdide sarı akıntım var ama çok az anlamadım vallaBenim bildiğim de pikten sonra silikleşince çatlamış demek oluyor. Sonra gelen akıntı nasıldı ki? Bence tutacak sen bu ay
Bence bugünü baz alacaksın,, evet.Kızlar şimdi bugün çok sancılı bi kanama başladı bende,düşük yapıyorum yani.Ben bu günü mü adet olarak baz alicam bu ay?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?