Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ya hamilelikte bu kadar erken uykuya dusen halsizlik yasayan varmi goguslerimin sizisini hic demiyorum bile ama piskolojim bozuldu sanki benim durup agliyorum yapabilcekmiyim diye dusunuyorum noluyo anlamis degilim mutsuzlastim

Kızlar bişey sorucam biliyosunuz ovu testi kullanıyorum bu ay . Bazıları çatlayıp çatlamadığı belli olmaz yazmış ben testte piki gördüm ertesi gün yaptığımda test silikleşmişti o günüde değerlendirdim ama silikleştikten 2 gün sonra akıntım oldu yoğun bi şekilde . Akıntı olduğu zamanmı çatladı yoksa silikleştiğinde çatlamış manasınamı geliyor anlamadım . Ben üşüttüm zannedip akıntı olduğu gün değerlendirmedim cahilliğime denk geldi sanırım @Meylen K Kutsal Alerji Umutlu Anne Bekleyiste B Babygirl16 @Seymaaao kullandığını bildiklerim sizlersiniz yinede kullanan varsa aydınlatırsa sevinirim

Canım o çatlamıştır büyük ihtimal akıntı gelebilir normal bir durum o belki döllendidiginden akıntı olabilir

Çatladığında akıntı olur sızıntıdan dolayı , herkeste aynı olmayabiliyor ama üşütmüşte olabilirsin tabi .Kuzum 3 4 gün içinde çatlıyor genelde hatta bir haftaya bile yayıyorlar o da şöyle doktorlar 10.günden 17. Güne kadar değerlendir diyor ya her ihtimale karşı. İnşallah döllenir de 2019 sana minnağını getirir .

Benim bildiğim de pikten sonra silikleşince çatlamış demek oluyor. Sonra gelen akıntı nasıldı ki? Bence tutacak sen bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…